Caute vsetci...no ja by som sa chcel opytať, ako to je s tými kolesami...mam feldu 1,3 mpi Lx r.v.1996 a mam 185/60 R 14 kolesá, lenže to nemám zapisané v TP.
A chcel by som vedeť, že čo všetko mám robiť, aby mi to zapísali do TP..či sa to vôbec dá u nás na Slovensku....diiiky
kolesá a disky
-
smazany clen - FK
Re: kolesá a disky
...nooo asi nemám..to musim isť asi tam, kde som kúpil elektrony, že?
-
Dexter - FK
ještě musíš s tím typ. listem na STK kde ti to zkontrolujou s tím co máš na autě
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
chlapi vy mu radite, ale on zije na Slovensku. Je otazka, jestli tamni legislativa umoznuje taky dodatecny zapis kol pomoci typoveho listu. Protoze typovy
list je vymozenost CR. Treba na SK se zapisuje jinac.
list je vymozenost CR. Treba na SK se zapisuje jinac.
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
-
smazany clen - FK
newa chalani...no sak to, ze na slovensku to je asi inak..ale s tým typovým listom to aj tak vyskúšam.
...U nás to je dosť prísne..To sa aj čudujem, keď tu čítam, že vy tam mate na feliciach 195/45 R 15 a tak podobne...no a mne tu dali pokutu 2000 SK za 185/60 R 14, čo ani neni nejak moc videť..keby trčali, alebo čo ja vim čo..ale hlavne že si páni policajti zarobili no..
Diky moc chalani, že ste mi aspoň nejak pomochli......fakt ďakujem....
....Tak zatim ....
...U nás to je dosť prísne..To sa aj čudujem, keď tu čítam, že vy tam mate na feliciach 195/45 R 15 a tak podobne...no a mne tu dali pokutu 2000 SK za 185/60 R 14, čo ani neni nejak moc videť..keby trčali, alebo čo ja vim čo..ale hlavne že si páni policajti zarobili no..
Diky moc chalani, že ste mi aspoň nejak pomochli......fakt ďakujem....
....Tak zatim ....