Číslo dílu please

MPi 1AV
AEE
smazany clen - FK

Číslo dílu please

Příspěvek od smazany clen - FK »

sháním silent, kterej je na krytu motoru a zasouvá se do oka, které je připevněné na hlavě. V mototechně se nám to nepodařilo najít ani v etce. Nevíte někdo číslo tohoto dílu?
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Re: Číslo dílu please

Příspěvek od Atnarfus »

Mám obavu, že se samotná gumička neprodává.
Když mi začal kryt rezonovat, tak jsem si na soustruhu udělal trubičku se závitem M4 uvnitř a asi tak průměrem 6mm zvenku. Tu jsem do gumičky namáčknul, tím se zvětšila a už to zase nerezonuje.
Jinak jsem jí na několika autech viděl omotanou izolačkou, aby to v díře drželo bez vůle a fungovalo to taky.

Ideální by bylo. Vytočit jí z tvrdé gumy na soustruhu novou.
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Já žádnou gumu nemám, ztratil jsem to, bo už to nedrželo na závitě...Nad tou izolačkou jsem taky přemýšlel :) Tak díky ti za tipy a návody, děda má soustruh ta třeba něco zprasíme nebo najdem nějaké podobné udělátko...
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Podobný čudl uděláš z kde čeho. Když to uděláš plastové, hliníkové... a na vrch natáhneš/nalepíš nějakou tenkou gumu, aby to šlo těsně nasunout, tak to bude fungovat taky.
Nebo kryt sundej, stejně tam většinou jenom rezonuje a bude vymalováno. Dneska to škodovka ne levnější auta ani nedává.
zdick - FK

Příspěvek od zdick - FK »

Prosimte vás, dneska jsem se vrátil ze škodovky s polovičním úspěchem. Už mám na autě plastový lišty kufru z new face, dneska jsem objednal pár šroubů a matek co se chytají zevnitř, ještě potřebuju pár šroubů a plastových úchytek, co se šroubují křížovým šroubovákem zvenku (jakoby od SPZ) - takový docela krátký vruty.
K instalaci ETKy doma jsem se ještě nedostal a ve Škodovce za tu chvilku jsem to z těch obrázků poznat nedokázal, prodejce z toho taky chytrej nebyl.
Neměl byste někdo po ruce číslo dílu toho šroubu a plastový úchytky?
zdick - FK

Příspěvek od zdick - FK »

Tak jsem si pomohl sám.
Plastová matka je k dostání pod číslem 6U0867276B - PRICHYTKA - 1,07 Kč/kus bez DPH - na google dohledatelné jako "matice rozpínací". V Etce je na obrázku coby matice pro šroub držáku SPZ (zadního víka), jsou stejné.
Šroub - to bylo trochu horší, nakonec se mi paní koukla na šroub co pasuje do tý matky a přinesla mi N 0139755 - SROUB 4,8X19 NA SPZ - 3,64 Kč/kus bez DPH - o maličko delší než ten co jsem tam měl, ale hlavně má stejnej průměr a závit.
Celkem jsem platil 11 Kč za 2 šrouby a dvě matky.
Odpovědět