Kotouce problem

Macman
Kontaktovat uživatele:

Kotouce problem

Příspěvek od Macman »

zdravim, urcite se to tu uz nekde resilo ale ja po 10-minutevem hledani nic nenasel tak se omlouvam jestli to uz nekde padlo...jaka ma byt predepsana tloutka prednich kotoucu nebo jak poznam ze uz jsou sjete...v posledni dobe se mi nejak hur brzdi....pred rokem jsem v bubnech menil bakne tak jsou funglovky..desticky jsem kontroloval dneska tak taky OK akorat se mi prave nezdaji kotouce kere maji 9mm coz se mi zda dost malo...
brzdi mi to stylem ze brzdy zacinaji reagovat az po 5cm seslapnuti brzd pedal (neli vic -blby odhad) to si zas myslim ze je to zavzdusnen...jak byl snih tak se mi zdalo ze to jde do smyku pri prudkem brzdeni a prave kolo zabira vic....
no delal jsem dneska "test" brzd tak porovnejte ale zda se mi to zase lepsi a auto brzdilo do "rovna"
jinak jeste mimo me zajimalo co by mi rekli na technicke kdybych si vzadu udelal kotouce

foto:
Obrázek
méně znamená někdy více...
Obrázek
lubom
Kontaktovat uživatele:

Re: Kotouce problem

Příspěvek od lubom »

okamzite vymenit za nove minimalna hrubka 11,4mm
mal som to iste, na novom kotuci je minimalna hrubka vyznacena
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Urcite vymenit ale taky byc hodsal nadobku brzdovky dal novou o cely okruh odvzdusnil a nahnal tam novou kapalinu a pak hlavne zkontrolovat zda vepredu plovouci trmeny plovou a piustek zda zajizdi az nadoraz - pripadne rozhybat. A bude to ok. To ze mas kotouce uz jen nakych 9mm neni az zas tak velikej problem pod normou jezdi vic aut nez si myslis. Tady bych to spis videl na zavzdusnene + stara kapalina + mozna se i nehybajici pistky a trmeny.
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

pistky a trmeny se pohybuji ;) ty kontroluju co pul roku potom co jsem v servisech zpravoval 2 feldy kterym shorely brzdy...o brzdovce jsem taky uvazoval ze ji vymenim..zavzdusnene to bdue urcite no...
no a na kotouce zacinam pomalu setrit...diky tomu ze jsem jezdil dlouho na spatne lozisko tak se mi celkem aji vyklepaly desticky o kotouce a udelaly mi tam ryhu...kamos tedka kupoval derovane kotouce tak uz se taky na ne chystam :)
staci mi ze uz kotouce presahly normu tak diky za odpovedi :)

jeste s tim dotazem na zadni kotouce..jak je to s legislativou?
méně znamená někdy více...
Obrázek
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

No co myslis?? vyrabely se tam nekdy original z fabriky?? ne = nelegalni takze pres STK s tim neprojdes.
Hanuš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hanuš »

staci precist jine tema a zadni kotouce by eventualne mohly byt schvalene. jen k tomu chce trochu stesti, aby se po papirove strance v tom nikdom nevrtal dusledne :)
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
Tweety
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tweety »

jj, tady ho máš. Řešili jsme to v posledních pár příspěvcích.
Moje bejvalá skorozávodnička http://www.feliciaklub.cz/Tweety http://tweety5004.rajce.idnes.cz/felda/
Momentálně Pašík 1.9TDi chro chro a Clio II 2.0 16V Sport ;-) - už taky vše pryč :-(
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 16&t=25423
Odpovědět