integrováný regulátor v alternátoru
-
smazany clen - FK
integrováný regulátor v alternátoru
mám dotaz. má felicia 1.3l integrováný regulátor v alternátoru?
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Re: integrováný regulátor v alternátoru
Ano má. Už Favorit měl.
Jestli máš alternátor Magneton, tak je to to hlíníkové tělísko na jeho zadní straně. Vytočíš dva šroubky, vytáhneš konektor a regulátor i s uhlíkama vyndáš.
Jestli máš Bosch, tak musíš sundat plastový kryt. Pod ním je plastový regulátor s kovovým kloboučkem. Opět ho drží dva šroubky.
Jestli máš alternátor Magneton, tak je to to hlíníkové tělísko na jeho zadní straně. Vytočíš dva šroubky, vytáhneš konektor a regulátor i s uhlíkama vyndáš.
Jestli máš Bosch, tak musíš sundat plastový kryt. Pod ním je plastový regulátor s kovovým kloboučkem. Opět ho drží dva šroubky.
-
breta1 - FK
Já myslím že odpověď měla být "NEMÁ".
Ten regulátor ve FELICIA není součástí alternátoru, ale přišroubován na tělese alternátoru.
Integrovaný regulátor se myslí uvnitř v tělese alternátoru.
Ten regulátor ve FELICIA není součástí alternátoru, ale přišroubován na tělese alternátoru.
Integrovaný regulátor se myslí uvnitř v tělese alternátoru.
-
bitmap - FK
V tom pripade zadny alternator nema integrovany regulator, protoze vsechny jsou nasroubovany vne toho hlinikoveho obalu, jen ty nove typy ho maji schovany pod plastovym deklem 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem blbej no. Já to porovnával se stavem co byl před Favoritem. Tedy regulátor přišroubovaný na boku motorového prostoru připojený drátama k alternátoru.
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
To byla externí regulace,nyní je interní(-vnitřní-)regulace.Integrace je sloučení něčeho v něčem.Regulátor je sice namontován z venku,ale uhlíky dosedají uvnitř -pod krytem-alternátoru na kroužky.Kryt i plastový je vnější součást altíku.Aby mně nikdo nechtěl chytat za slovo.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
A neni ono to nakonec jedno?
-
breta1 - FK
A máš pravdu. Jsou důležitější věci v životě.