Nejede chvílema na plyn

se sporákem místo motoru :D
zdenek56 - FK

Nejede chvílema na plyn

Příspěvek od zdenek56 - FK »

Zdravim,

mam ted takovej problem s mojí Feldou 1,6MPI LPG,

stává se mi ted, ze kdyz jedu na LPG po dálnici, motor tak kolem 3500ot/min,tak najednou se auto zacne chovat jako kdyz dojde plyn,
i kdyz je v nádrzi 3/4LPG. přepnu na benzin ujedu cca 500m a prepnu zpatky na LPG a pak to treba 200km jede v pohode, a najdnou
to zase udela,jako kdyz dojde LPG.

v servisu vymenili filtr LPG, zkontrolovali, jestli neni nekde v systemu LPG nejakej bordel, jestli sem nekde nenatankoval nejakej spatnej LPG,
nikde zadnej problem nenasli, ale dela to dal, ale treba 1-2x za cestu cca 200km.

Kdyby ste meli nejakou radu, poradte.

Díky.
ka-spel
Kontaktovat uživatele:

Re: Nejede chvílema na plyn

Příspěvek od ka-spel »

A jaké tam máš zařízení. Já bych to viděl na nastavení řj plynu. Na benzín to neblbne? Mě tak zlobila řj, kdy jsem testoval jednu čipovanou.
ex nebožka 1,6 lpg Obrázek
zdenek56 - FK

Mám tam LOVATO podtlak, na benzin to neblbne vůbec.
Jozefj
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jozefj »

A co membrány ,kolik mají najeto,to vypadá jako kdyby se ztratil podtlak a pak se regulátor uzavře.U podtlaku je dvojí regulace:1.na volnoběh při maximálním podtlaku to plyn přivírá,2.když se ztratí podtlak např.vypnutý motor,plný plyn a vadná hadice podtlaku ,tím se podtlak nuluje nebo nějaká díra,plyn zavře.Pak bych věděl ještě jednu,ale to by musel namrzat regulátor.Takže až to udělá tak zkontrolovat,jestli není regulátor obalený sněhem.
zdenek56 - FK

Membrány tam jsou 1,5 roku, mam na nich najeto cca 30000km,
když to udelalo tak sem hned zastavil a kontroloval jestli neni regulátor zamrzlej, a nebyl,
ted sem mluvil se znamym ma Lagunu na LPG, jemu to zaclo delat taky, a shodli sme se ze sme ve stejnou dobu natankovali LPG
u stejny čerpačky, tak ted zkusim vyjet komplet LPG a natankuju u nejaky jiný čerpačky a uvidim co to bude delat dal.
Odpovědět