Zdravim,
mam ted takovej problem s mojí Feldou 1,6MPI LPG,
stává se mi ted, ze kdyz jedu na LPG po dálnici, motor tak kolem 3500ot/min,tak najednou se auto zacne chovat jako kdyz dojde plyn,
i kdyz je v nádrzi 3/4LPG. přepnu na benzin ujedu cca 500m a prepnu zpatky na LPG a pak to treba 200km jede v pohode, a najdnou
to zase udela,jako kdyz dojde LPG.
v servisu vymenili filtr LPG, zkontrolovali, jestli neni nekde v systemu LPG nejakej bordel, jestli sem nekde nenatankoval nejakej spatnej LPG,
nikde zadnej problem nenasli, ale dela to dal, ale treba 1-2x za cestu cca 200km.
Kdyby ste meli nejakou radu, poradte.
Díky.
Nejede chvílema na plyn
-
ka-spel
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nejede chvílema na plyn
A jaké tam máš zařízení. Já bych to viděl na nastavení řj plynu. Na benzín to neblbne? Mě tak zlobila řj, kdy jsem testoval jednu čipovanou.
ex nebožka 1,6 lpg 

-
zdenek56 - FK
Mám tam LOVATO podtlak, na benzin to neblbne vůbec.
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
A co membrány ,kolik mají najeto,to vypadá jako kdyby se ztratil podtlak a pak se regulátor uzavře.U podtlaku je dvojí regulace:1.na volnoběh při maximálním podtlaku to plyn přivírá,2.když se ztratí podtlak např.vypnutý motor,plný plyn a vadná hadice podtlaku ,tím se podtlak nuluje nebo nějaká díra,plyn zavře.Pak bych věděl ještě jednu,ale to by musel namrzat regulátor.Takže až to udělá tak zkontrolovat,jestli není regulátor obalený sněhem.
-
zdenek56 - FK
Membrány tam jsou 1,5 roku, mam na nich najeto cca 30000km,
když to udelalo tak sem hned zastavil a kontroloval jestli neni regulátor zamrzlej, a nebyl,
ted sem mluvil se znamym ma Lagunu na LPG, jemu to zaclo delat taky, a shodli sme se ze sme ve stejnou dobu natankovali LPG
u stejny čerpačky, tak ted zkusim vyjet komplet LPG a natankuju u nejaky jiný čerpačky a uvidim co to bude delat dal.
když to udelalo tak sem hned zastavil a kontroloval jestli neni regulátor zamrzlej, a nebyl,
ted sem mluvil se znamym ma Lagunu na LPG, jemu to zaclo delat taky, a shodli sme se ze sme ve stejnou dobu natankovali LPG
u stejny čerpačky, tak ted zkusim vyjet komplet LPG a natankuju u nejaky jiný čerpačky a uvidim co to bude delat dal.