Chci se vás zeptat,zda dát na auto nasávání vzduchu.V čem je podle vás výhoda a nevýhoda.jestli to v zimě drží atd...Prostě vaše zkušenosti..
Nevím jestli to dát do laku nebo nechat v černé barvě...
Pro inspiraci mi prosím dejte odkazy..
Tak to já mám garažované auto, takže tohle není můj problém.Almond píše:Muj názor: Nelíbí se mi to, ale je to praktický. Obzvlášť v zimě - nesněží ti dovnitř (což se mi při vrstvě sněhu a větráku na 3 nebo 4 děje), nebo se ti sněhem neucpe na mřížka na kapotě.
Už si to vyskúšal ? Tak nepíš .stony píše:No hlavní efekt je takový že ti to bude tlačit vzduch do auta přes fukary i když nebudeš chtít.
Mam ten druhy a muzu se podepsat pod to co napsal Almond,na dalsi vyhody jsem neprisel. Auto jsem s tim uz koupil a kdyby to tam nedrzhelo jak pribite,tak to sundam.Almond píše:Muj názor: Nelíbí se mi to, ale je to praktický. Obzvlášť v zimě - nesněží ti dovnitř (což se mi při vrstvě sněhu a větráku na 3 nebo 4 děje), nebo se ti sněhem neucpe na mřížka na kapotě.
Ono to jde rict i slusne a bez urazek,kdyz si nekdo nevidi do huby,tak by radsi ani reagovat nemel,akorat se pak ukaze kdo je ten vidlakstony píše:Kupují to jen vidláci co si myslí jak to není super mít PVC nasávač na kapotě.
Měl jsem to na Škodě 120.Abdul píše:Už si to vyskúšal ? Tak nepíš .
Pre zaujímavosť, Š 120 a Felicia má iný systém nasávania vzduchu. My vidláci to vieme.stony píše:Měl jsem to na Škodě 120.
Požič na sobotu a nedeľu.smrcek píše:V pondělí, středu a pátek se mi ten nasavač líbí. V ostatní dny ne
tenhle a pak ten co je na šachovnici jsou snad jediný který se mi líbísmrcek píše:V pondělí, středu a pátek se mi ten nasavač líbí. V ostatní dny neMám v garáži schovanej tenhle.

Felicia 1.3 LXi BMM 50kW, http://pawlick.rajce.netPodle mně jsi trotl ty. Píšeš o něčem o čem nemáš ponětí. Felda má jiný systém větrání než Š 120. Když vypneš ventilátor zavře se záklopka a nic do auta nefouká. Navíc do auta neletí tolik různého bordelu jako listí a podobně. Na rozdíl od tebe vím o čem píšu. měl jsem to na Š 120 LS i na Feldě. Jsem rád že to tam mám.stony píše: Měl jsem to na Škodě 120.
a13sh: Jakých urážek. Však to poptávající nemá, tak jak jsem ho mohl urazit? Píšu, že jestli nechce vypadat jak trotl, tak ať to tam nedává.
Já to mám přilepené na originál oboustranné lepící pásce co se dodává s tím. Mám to asi pět nebo šest let, auto není garážované a jezdím hodně rychle. Drží to jako přilepené.hurvajsp píše:nazdárek pánové,chtěl bych se vás zeptat čím jste to lepily a zkušenosti co by jste mi doporučili, děkuji předem za odpověď