Probém dalkové ovládaní

Kubik - FK

Probém dalkové ovládaní

Příspěvek od Kubik - FK »

Zdravím mám felici 1.3MPičko ale to je detail :) jde o to že mě přestalo fungovat dalkové ovladáni po tom co se mi totálně vyšťavila baterka v autě to přestalo fungovat do te doby bez problemu :) otevirani zamykaní ale jak jsem tam dal zpátky nabitou baterku nic jde mi jen centrál ale dalkové ovladání ne čím to muže byt? měl jsme dvoje klíčky a dvoje dalkové obě dvě fungovali a teď nejede ani jedno takže baterka v ovladači asi padá.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Re: Probém dalkové ovládaní

Příspěvek od emilio52 »

Baterka v ovladači je to první po čem bych šel .Zkus ji změřit jak na tom je .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Nektere DO po odpojeni nebo vybiti Aku se musi sparovat ovladace s RJ DO.
Kubik - FK

Neznamé DO nefunguje

Zdravím už jsme tu kdysi psal ohledne Do ktere mi po odpojení baterky pořád nefunguje takže přikládám fotky zda se s timhle neznamym type už někdo nesetkal. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 7660_n.jpg a druha https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 1466_n.jpg
ferdamravenec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ferdamravenec »

zkus si k tomu sehnat návod
(např u jablotronu řady300 se drží tlačítko ovladače tak dlouho dokud svítí ledka )
Kubik - FK

Zkusim drzet dele ale dneska uz jsem toho nazkousel a navod najdu tezko uz sem to v aute mel jak jsem ho koupil. a moznosti bude fakt mnoho skousel jsem klickem prepinat mackat drzet tlacitka. manualne otevirat a mackat noc. muzu zkouset tak dlouho nez se najda spravna moznost xD
Odpovědět