Probém dalkové ovládaní
-
Kubik - FK
Probém dalkové ovládaní
Zdravím mám felici 1.3MPičko ale to je detail
jde o to že mě přestalo fungovat dalkové ovladáni po tom co se mi totálně vyšťavila baterka v autě to přestalo fungovat do te doby bez problemu
otevirani zamykaní ale jak jsem tam dal zpátky nabitou baterku nic jde mi jen centrál ale dalkové ovladání ne čím to muže byt? měl jsme dvoje klíčky a dvoje dalkové obě dvě fungovali a teď nejede ani jedno takže baterka v ovladači asi padá.
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Probém dalkové ovládaní
Baterka v ovladači je to první po čem bych šel .Zkus ji změřit jak na tom je .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nektere DO po odpojeni nebo vybiti Aku se musi sparovat ovladace s RJ DO.
-
Kubik - FK
Neznamé DO nefunguje
Zdravím už jsme tu kdysi psal ohledne Do ktere mi po odpojení baterky pořád nefunguje takže přikládám fotky zda se s timhle neznamym type už někdo nesetkal. https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 7660_n.jpg a druha https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/ ... 1466_n.jpg
-
ferdamravenec
- Kontaktovat uživatele:
zkus si k tomu sehnat návod
(např u jablotronu řady300 se drží tlačítko ovladače tak dlouho dokud svítí ledka )
(např u jablotronu řady300 se drží tlačítko ovladače tak dlouho dokud svítí ledka )
-
Kubik - FK
Zkusim drzet dele ale dneska uz jsem toho nazkousel a navod najdu tezko uz sem to v aute mel jak jsem ho koupil. a moznosti bude fakt mnoho skousel jsem klickem prepinat mackat drzet tlacitka. manualne otevirat a mackat noc. muzu zkouset tak dlouho nez se najda spravna moznost xD