Uchycení koncovky mont.pěnou?
-
gerrik - FK
Uchycení koncovky mont.pěnou?
Nevíte někdo jak je na tom běžná montážní pěna vs. vyšší teploty? Mám koncovku výfuku, která má uhnilou sponu, tak jsem myslel že bych ji přichytil k trubce pomoci pěny
. Nevim ale jestli ta pěna se pak působením tepla nevydrolí,příp. neshoří. Jeětě mně napadlo dát mezi pěnu a trubku nějaký izolant, ale jaký? 
Re: Uchycení koncovky mont.pěnou?
montážní pěna je stálá do teplot cca 100° dál pak měkne a taví se
takže přivař to a nevo to přitáhni třeba "eska" páskou
takže přivař to a nevo to přitáhni třeba "eska" páskou
-
gerrik - FK
Vařit se mi to moc nechce, mám celkem nový výfuk
Zkusím jinou metodu, dik
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Mám dojem že se prodává nějaká (''izolepa'') páska na opravu výfuků ale nevím jakou to má životnost .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Vici
- Kontaktovat uživatele:
a co tu sponu vymenit? 
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
-
gerrik - FK
to jsem samozřejmě zkoušel, ale ten původní kus pásky drží jak svině právě v místě sváru, a nechce ven. Mordoval jsem to tak dlouho až se začal kroutit a praskat samotný plech koncovky 
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem tam původní sponu měl nabodovanou na takovém dovnitř vyhnutém jazýčku, tak jsem jí plátkem pilky na železo na stranách odříznul. Ta část přibodovaná na jazýčku zůstala. Novou sponu tam pokaždé jenom rukou přidržím, rozšroubuju jí tak, že se roztáhne zevnitř do koncovky. Pak to nastrčím na trubku a opatrně dotahuju. Při troše šikovnosti zůstane spona na svém místě. Je to trochu pakárna, ale drží to a při každé výměně výfuku dávám sponu novou.
- Atnarfus
- Kontaktovat uživatele:
Zase by to nerachotilo a nereznul by konec výfuku. Já mám konec trubky už zase na šrot a koncovka skoro nemá na čem držet. Zjistil jsem to nedávno, když začala hrozně chrastit.
-
nebulus - FK
A čo tak použiť niečo takéto:http://www.efarby.sk/kategoria/tmely-sa ... lny-300ml/