Neprepne na LPG
-
tomakec
Neprepne na LPG
Zdravicko,mam takovej problem,uz 14dni se mi auto nechce prepnout na plyn,i kdyz ho vytocim jak chci,ujedu libovolne km,nic.....potrebuju to asi seridit? nebo zvladnu to doma? asi ne...? a kolik muze stat to serizeni?toe taky dost podstatny.....uz kdysi se mi to neustale prepinalo plyn benzin,cukalo to a na emisich mi rekli,ze se tam spaluje moc plynu a nekvalitne no a ted uz to nejede vubec:(( stalo se vam todle taky nekomu? a v servisu na LPG vyresili? diky za rady
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Re: Neprepne na LPG
A jaké zařízení si máme představit ?
-
Pato - FK
tomakec píše:Zdravicko,mam takovej problem,uz 14dni se mi auto nechce prepnout na plyn,i kdyz ho vytocim jak chci,ujedu libovolne km,nic.....potrebuju to asi seridit? nebo zvladnu to doma? asi ne...? a kolik muze stat to serizeni?toe taky dost podstatny.....uz kdysi se mi to neustale prepinalo plyn benzin,cukalo to a na emisich mi rekli,ze se tam spaluje moc plynu a nekvalitne no a ted uz to nejede vubec:(( stalo se vam todle taky nekomu? a v servisu na LPG vyresili? diky za rady
Ja mam lovato, mne sa prepálila poistka splynovaša, je umiestnená v motorovom priestore pri preblikujúcich letkách.
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Moje Lovato podtlak mělo jedinou pojistku v motorovém prostoru a to byla pojistka pro celý systém LPG a byla připojena k zapalovací cívce.Takže po zapnutí zapalování se přes tuto pojistku ovládalo celý systém LPG/benz.jestliže se přepálila tato pojistka tak jsem moh ject na bez.jen na ruční otevření.Z této pojistky to bylo napojené na přepínač v kabině a odtud napájení všech elektroventilů v mot.prostoru.