Jo a ptal si se na rozměry volantu...
Levnější volanty a ty který nejsou určený pro "sportovní využití" se většinou vyrábí pouze v jednom rozměru. Zatímco renomovaný výrobci vyrábějí jeden model v několika rozměrech průměru věnce, prolisu a dokonce některý i v tloušťce věnce. Pokud se rozhodneš pro takovej volant musí brát v úvahu svoje tělesný proporce. Pokud si malýho vzrůstu a sedíš hodně v předu v origo sedačce budeš mít volant s prolisem 95mm přilepenej na prsou, protože i s nábou bude komplet 150-180mm vysokej (záleží na značce náby). Já mam prolis např. 65mm, ale to neni asi moc směrodatný porovnání
Průměr věnce je už čistě individuelní, teda pokud si nekoupíš průměr 250mm (to už je blbost)

...někdo má rád velký kolo, to jsem např. já, protože co je pod 350mm je malý, a někomu zase vyhovuje menší průměr.
Náby na Feldu se liší podle roku výroby, resp. rozměru tisícihranu. Vejškově se liší jen v pár milimetrech. Další rozdíl je v počtu děr. Většina značek má otvorů 6, takže to je nába Luisi, MOMO, Sabelt, OMP, TOORA, Sparco (ale né všichni dělaj náby na feldy), ale takovej VICTOR má otvorů 5.