Potřebuju si koupit nové a nechce se mi kvůli tomu rozebírat přístrojovka a pak zase skládat.....
Díky moc
Jo díky to by mi mohlo stačit označení té patice a W...díky mocZbysek píše:Co chceš vědět za parametry? Jsou tam žárovky s označením R5 , 2W s černou objímkou. Když v obchodě řekneč kam to má přijít, tak ti je hned dají. Pak jsou ještě 1,2W s modrou objímkou na osvětlení kontrolek.
Nějaké info bylo myslím i na stránkách klubu.

Mohl by jsi mi pospat postup jak jsi to dokázal? To byl naprostej horor!!! Koupil jsem včera nový žárovky Osram ve Škodovce (32Kč/ks), ale jsou kvalitníRadek1 píše:Já nevím jak vy,ale mě jdou vyndat budíky aniž bych musel cokoliv dělat s volantem.

Dnes jsem povoloval tu matici na volantu klíčem číslo 22, ale ten byl větší. Možná, že ten klíč mám už vylágrovanej a není to tudíž 22ka a nebo je ta matice menší. Nevíte někdo rozměr té matice? Dá se to někde dohledat? DíkyJosh123456 píše:potom povolit matici (myslim, že to je 22 klíč)

Tak to bych chtěl vidět v akci!!! Fakt! Asi jsi už v této operaci zběhlý, ale včera jsem to dělal poprvé a ani nechci říkat kolik jsem toho ulámal! Už jsem se chystal napsat, že koupím novou přístrojovkuraduzo22 píše:Zdravím všechny, nevím proč teda sundávat volant, já to vždycky povytáhnu ven a trochu naklopím a vytáhnu to směrem ke spolujezdci, celá opreace ( povolení sřoubů, odpojení všech konektorů atd.) mi trvá tři minuty.