dojezdové kolo na felicii?

Olgoj

dojezdové kolo na felicii?

Příspěvek od Olgoj »

Zdravím, chci si dát do auta plyn s toroidní nádrží a musím vyřešit kam dát rezervu. Nehodí se nějaké dojezdové kolo pro Felicii z roku 2000?
Skury
Kontaktovat uživatele:

Re: dojezdové kolo na felicii?

Příspěvek od Skury »

Golfy III mají dojezdovky.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Když už je tu tohle téma, tak se rovnou zeptám. V létě budu kupovat 15" kola a zajímá mě, jestli můžu mít za rezervu 13" - kdybych píchnul, jestli se s tím dá jet...
Obrázek
DuDe
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DuDe »

GeorgeWWW : Dojet se s tím určitě dá . Já jezdím na 14kách a rezervu mám 13 . Jednou jem píchnul a v pohodě jsem dojel 30km na te 13 . Ale policajti by na to měli určitě jinej názor ;)
Drahoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahoš »

GeorgeWWW píše:Když už je tu tohle téma, tak se rovnou zeptám. V létě budu kupovat 15" kola a zajímá mě, jestli můžu mít za rezervu 13" - kdybych píchnul, jestli se s tím dá jet...
Dojet se dá. Taky mam na léto 15ky a když mi na dálnici bouchla guma, tak jsem taky asi 40 km dojel na 13tce a ještě k tomu zimní :D
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Nevím to přesně, ale dojezdové kolo může mít jiný rozměr i jiný vzorek, než má plnohodnotné kolo.
Jinak pasuje i z Hondy, jedno takové se mi válí v garáži.
matesklokan

Příspěvek od matesklokan »

Ahoj,tak dojezdovka určitě v pohode stačí z golfa,kdo má zájem,mám dvě v garáži.Na ceně se dohodnem.M.
HonzaFC

Příspěvek od HonzaFC »

Ahoj, rád bych se zeptal na orientační cenu za tu 13" dojezdovku na felicii, díky.
Nonamed - FK

Příspěvek od Nonamed - FK »

a ono je někde napsaný jaký má mít rezerva rozměr?
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Pokud je rezerva plnohodnotná, tak musí splňovat vššechny podmínk, tudíž stejnej vzorek na nápravě a stejnej rozměr. Jinak, kamaráda chytli s rezerervou tedkon v zimě v úseku se značkou zimní výbavy. A byl problem, jenže kámoš držka vzal kolo s defektem, hodil ho cajtum do auto a řek jim ať konaj povinost, na toho jednoho vy my pomůžete a dojedete mi ho nechat opravit a na toho druheho vy mě budete zatim tady chranit. Tak mu nasraně vratili kolo a papíry, ale že příště to prej neprojde.
Radeggast - FK

Příspěvek od Radeggast - FK »

Kde se dá taková dojezdovka sehnat???
Raceman

Příspěvek od Raceman »

plnohodnotný rezervní kolo musí splňovat akorát parametr rozměrů který jsou v TP a minimální hloubku vzorku
pokud jim ukáže v kufru kolo s defektem který souhlasí s kolem na druhý straně tý nápravy tak mu nemůžou za to nic udělat a ani políbit ani hovno a to i kdyby se k němu přes prdel dostali ;)
kwik

Příspěvek od kwik »

využiju tohle téma, můžu legálně vozit ve felicii dojezdové kolo např. z golfa? co na to PČR pokud by mě s tímto kolem zastavili...?
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Kdyby sis pořádně přečetl příspěvek výše, tak zjistíš, že defakto nesmíš. Pokud si pamatuju, rezervní kolo jsem měl zapsáno u golfa v TP...
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
WALLY-EL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WALLY-EL »

No já nevím.Mám fungl novou letní 13 Matadorku ikdyž mám letní 14.A u zimních 13 a rezerva 13,ale odě musí být nesjeté a v dobrém stavu.Abych mohl nasadit kdykoliv a v pohodě dojet.Ale mít 15 a nasadit 13 rezervu??No policajt si zgustne a pokuta je jistá a navíc co auto???Tak rezervu 15 ne?
kwik

Příspěvek od kwik »

to jsem četl, spíš se ptám jestli o tomto nemá někdo další nějaké informace. Někde se i psalo o těch opravných sadách, s tímhle to je u feldy jak? Pokud bych měl dojezdové kolo a ten opravný sprej??
WALLY-EL
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od WALLY-EL »

když rozerveš kolo na sračku,tak opravný sprej je na nic a to může stát.Tak budeš hořekovat nad tím,jak je krásně rezervě doma.
kwik

Příspěvek od kwik »

já to spíše myslel tak, že bych měl dojezdové kolo a sprej na opravu pro případ buzerace od PČR, ale když je ve feldě plnohodnotná rezerva?
Nonamed - FK

Příspěvek od Nonamed - FK »

když nemáš důvod ji vyndávat (třeba lpg) tak proč ji tam nenechat?
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Pro info... Dojezdové kolo pro koncern jsou 15"... Za další Dojedzovka je to kvůli tomu, abys dojel do nejbližšího servisu. Je tam myslim přímo napsané, že maximálka je 80kmh a vzdálenost 60km. Když budeš mít 15" kola a dáš třeba rezervu 13", tak za prvý ti bude jedno, co máš za kolo, hlavně když můžeš pokračovat v cestě. za druhý jak tady čtu lidi kolem, tak průměrně tu každej ujede tak 30km, protože dál je to už mega daleko... A mimoto, místo spreje nebo rezervního kola si můžete taky zavolat odtahovku, ne? ;)
Velda

Příspěvek od Velda »

já rezervu nemam, mam jenom opravný "Sprej". Kontrolovali mě dvakrát, chtěli vidět výbavu, zvedl sem tedy spodek kufru ukazal jim lekarnu zarovky atd.. a ten sprej a neřekli vubec nic, jenom "v pořádku" :)
Skury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skury »

Mě je to jedno, ale osobně sprej je k ničemu...

http://in.ihned.cz/c1-23049190-sprej-rezervu-nenahradi
Velda

Příspěvek od Velda »

mě to jedno neni protože jsem pichnul už 2x a pokaždé použil sprej, a jezdim doteď (přes rok)
Odpovědět