dojezdové kolo na felicii?
-
Olgoj
dojezdové kolo na felicii?
Zdravím, chci si dát do auta plyn s toroidní nádrží a musím vyřešit kam dát rezervu. Nehodí se nějaké dojezdové kolo pro Felicii z roku 2000?
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: dojezdové kolo na felicii?
Golfy III mají dojezdovky.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Když už je tu tohle téma, tak se rovnou zeptám. V létě budu kupovat 15" kola a zajímá mě, jestli můžu mít za rezervu 13" - kdybych píchnul, jestli se s tím dá jet...
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
GeorgeWWW : Dojet se s tím určitě dá . Já jezdím na 14kách a rezervu mám 13 . Jednou jem píchnul a v pohodě jsem dojel 30km na te 13 . Ale policajti by na to měli určitě jinej názor 
- Drahoš
- Kontaktovat uživatele:
Dojet se dá. Taky mam na léto 15ky a když mi na dálnici bouchla guma, tak jsem taky asi 40 km dojel na 13tce a ještě k tomu zimníGeorgeWWW píše:Když už je tu tohle téma, tak se rovnou zeptám. V létě budu kupovat 15" kola a zajímá mě, jestli můžu mít za rezervu 13" - kdybych píchnul, jestli se s tím dá jet...
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nevím to přesně, ale dojezdové kolo může mít jiný rozměr i jiný vzorek, než má plnohodnotné kolo.
Jinak pasuje i z Hondy, jedno takové se mi válí v garáži.
Jinak pasuje i z Hondy, jedno takové se mi válí v garáži.
-
matesklokan
Ahoj,tak dojezdovka určitě v pohode stačí z golfa,kdo má zájem,mám dvě v garáži.Na ceně se dohodnem.M.
-
HonzaFC
Ahoj, rád bych se zeptal na orientační cenu za tu 13" dojezdovku na felicii, díky.
-
Nonamed - FK
a ono je někde napsaný jaký má mít rezerva rozměr?
-
Hazi - FK
Pokud je rezerva plnohodnotná, tak musí splňovat vššechny podmínk, tudíž stejnej vzorek na nápravě a stejnej rozměr. Jinak, kamaráda chytli s rezerervou tedkon v zimě v úseku se značkou zimní výbavy. A byl problem, jenže kámoš držka vzal kolo s defektem, hodil ho cajtum do auto a řek jim ať konaj povinost, na toho jednoho vy my pomůžete a dojedete mi ho nechat opravit a na toho druheho vy mě budete zatim tady chranit. Tak mu nasraně vratili kolo a papíry, ale že příště to prej neprojde.
plnohodnotný rezervní kolo musí splňovat akorát parametr rozměrů který jsou v TP a minimální hloubku vzorku
pokud jim ukáže v kufru kolo s defektem který souhlasí s kolem na druhý straně tý nápravy tak mu nemůžou za to nic udělat a ani políbit ani hovno a to i kdyby se k němu přes prdel dostali
pokud jim ukáže v kufru kolo s defektem který souhlasí s kolem na druhý straně tý nápravy tak mu nemůžou za to nic udělat a ani políbit ani hovno a to i kdyby se k němu přes prdel dostali
využiju tohle téma, můžu legálně vozit ve felicii dojezdové kolo např. z golfa? co na to PČR pokud by mě s tímto kolem zastavili...?
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Kdyby sis pořádně přečetl příspěvek výše, tak zjistíš, že defakto nesmíš. Pokud si pamatuju, rezervní kolo jsem měl zapsáno u golfa v TP...
-
WALLY-EL
- Kontaktovat uživatele:
No já nevím.Mám fungl novou letní 13 Matadorku ikdyž mám letní 14.A u zimních 13 a rezerva 13,ale odě musí být nesjeté a v dobrém stavu.Abych mohl nasadit kdykoliv a v pohodě dojet.Ale mít 15 a nasadit 13 rezervu??No policajt si zgustne a pokuta je jistá a navíc co auto???Tak rezervu 15 ne?
to jsem četl, spíš se ptám jestli o tomto nemá někdo další nějaké informace. Někde se i psalo o těch opravných sadách, s tímhle to je u feldy jak? Pokud bych měl dojezdové kolo a ten opravný sprej??
-
WALLY-EL
- Kontaktovat uživatele:
když rozerveš kolo na sračku,tak opravný sprej je na nic a to může stát.Tak budeš hořekovat nad tím,jak je krásně rezervě doma.
já to spíše myslel tak, že bych měl dojezdové kolo a sprej na opravu pro případ buzerace od PČR, ale když je ve feldě plnohodnotná rezerva?
-
Nonamed - FK
když nemáš důvod ji vyndávat (třeba lpg) tak proč ji tam nenechat?
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Pro info... Dojezdové kolo pro koncern jsou 15"... Za další Dojedzovka je to kvůli tomu, abys dojel do nejbližšího servisu. Je tam myslim přímo napsané, že maximálka je 80kmh a vzdálenost 60km. Když budeš mít 15" kola a dáš třeba rezervu 13", tak za prvý ti bude jedno, co máš za kolo, hlavně když můžeš pokračovat v cestě. za druhý jak tady čtu lidi kolem, tak průměrně tu každej ujede tak 30km, protože dál je to už mega daleko... A mimoto, místo spreje nebo rezervního kola si můžete taky zavolat odtahovku, ne? 
já rezervu nemam, mam jenom opravný "Sprej". Kontrolovali mě dvakrát, chtěli vidět výbavu, zvedl sem tedy spodek kufru ukazal jim lekarnu zarovky atd.. a ten sprej a neřekli vubec nic, jenom "v pořádku" 
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Mě je to jedno, ale osobně sprej je k ničemu...
http://in.ihned.cz/c1-23049190-sprej-rezervu-nenahradi
http://in.ihned.cz/c1-23049190-sprej-rezervu-nenahradi
mě to jedno neni protože jsem pichnul už 2x a pokaždé použil sprej, a jezdim doteď (přes rok)