Ostřikovače
-
Peca - FK
Ostřikovače
dobrý den, moje ostřikovače na felině mi stříkají moc dole a chtěl bych je seřídit a abych nevyplítval zimní směs tak sem si říkal že bych tam nalel vody a s vodou to seřizoval ale bojím se aby se tam neusadil vodní kámen v trubičkách atd.auto je v garáži tak to nezamrzne a za chvilku bych to zase vypustil a nalél tu nemorznoucí směes tak se chci zeptat jestli ta chvilka tomu neuškodí nějak když tam bude obxyčejná voda z vodovodu díky 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ostřikovače
neuškodí
-
raduzo22 - FK
Já sem celej rok krom zimy lil do Favorita normal vodu a v poho, kdyžtak ji převař a bude o trochu lepší 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
To mas serizeny za max deci ty nemrznouci smesi to budes dele vysavat nalivat vodu a pak zas vysavat a nalivat smes. Navic pri tehle machinacich pak vic vycamras okolo - nezapomen ze po vode musis zas dostat tu nemrznouci az do trysek !!
To rovnou serid staci treba jehla pohnes tema 4 tryskama trosku nahoru skusis pak max doladis skusis a je hotovo - nekomplikuj si to.
To rovnou serid staci treba jehla pohnes tema 4 tryskama trosku nahoru skusis pak max doladis skusis a je hotovo - nekomplikuj si to.
-
Peca - FK
to sem už jednou dělal a jak sem jednu trisku seřídil tak druhá vedle níco byla předtím seřízená tak se rozeštelovala ani nevim jak
a padla na to celá nádobka tehdy 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
Pak je to o sikovnosti
zrovna tenhle tyden jsem si je prizvedaval nejdriv trosku vsechny pak vyskousel jedna moc nahoru trosku snizil znovu vyskousel - ok a bylo hotovo. Mozna 2 minuty na parkovisti ve meste.
-
moskvic - FK
Existujou a feldu ostřikovače typu co jsou v passatu..ty rozprašovací..?
- Macman
- Kontaktovat uživatele:
j videl jsem to u nekoho, dal tam z faby/oktavy..mam to same v planu ale samostatne trysky jsem u nas nikde jeste nesehnal http://felicia.zasah.cz/obrazky/velke/2352.jpg
méně znamená někdy více...

-
mjamriska - FK
aj ja by som tie moje najradsej vymenil, su hrozne ! svagor ma citroen saxo a tam parada, tiez su tam nejake rozprasovacie
-
moskvic - FK
Je jedno z čeho hlavně ať to jsou ty rozprašovací...a pasujou tam bez velkých úprav..
Popis instalace ostřikovačů s fabie, nebo octavie byl myslím na starém foru i s fotkama. Dájí se tam dát ostřikovace s fabie, ale musíš je podložit, aby stříkaly víš a ,, nechytalo" to o stěrače .
1.3 Mpi, 50kW, 2000, Special,
Servo, klima, ABS, 2x Airbag,
Výroba Tripplingu pro vozidla se sériovým přerušovačem v kladné větvi...Felicia, Octavia
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... &start=150
Servo, klima, ABS, 2x Airbag,
Výroba Tripplingu pro vozidla se sériovým přerušovačem v kladné větvi...Felicia, Octavia
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... &start=150
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Tak já taky dal trysky z octy.Stříká to hezky,ale podle mne má čerpadlo menší tlak jak na octě,takže to není tak dokonalý.Takže mám zas nad čím přemýšlet.dokonce jsem je po několika pokusech umístil dál od středu toho plastu na kterém jsou.Bo stříkaly moc doprostřed.Teď je to ok.
-
stifler1 - FK
Mohol by si sem dat nejake foto ako to tam mas pripevnene aj ako to strieka?
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pát 06. úno 2009 16:09:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Zkusím to zítra nafotit a hodím to sem.Jinak přidělané je to tavnou pistolí.I podložené je to stejně.Zaříznul jsem pak housenku a stříkl nějakou černou barvou na plasty.Stříká to dobře,ale ne tak dobře jak třeba na fabii.
-
big.jedla - FK
a nemá tam někdo ostřikovače z fabie? zajímalo by mě o jak moc je třeba upravit sklon těch trysek...
ohledně té tavné pistole... nedělá to problémy v létě?? Ono se to taví už při relativně nízké teplotě ne?
ohledně té tavné pistole... nedělá to problémy v létě?? Ono se to taví už při relativně nízké teplotě ne?
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
obrazek sklonu ostrikovace z Fabie
http://img120.imageshack.us/my.php?imag ... ovacw5.pdf
http://img120.imageshack.us/my.php?imag ... ovacw5.pdf
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
-
big.jedla - FK
Dík moc
Něco takového jsem potřeboval... 2mm stačí jo? jak sem se na tu trysku díval tak sem se trošku zděsil bo to vypadá že chce aspoň centimetr
Ale tak dám 2mm 
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Já tam mám tak 3,protože to nestříkalo až nahoru a pak se na skle špína jen mazala v hormí části.Jinak já je dal víc do kraje a staré díry zalepil tavnou pistolí.Bohužel nemám čas to nafotit.Domů chodím až za tmy.Tavná pistol je ok.V létě se netaví.
zapojení čerpadla ostřikovačů
zdravím bádám nad tím jak to čerpadlo funguje,vedou k nemu jen 2 dráty +a - počítam,a tak nevím jak čerpadlo ví kdy ostřikovat přední sklo a kdy zadní ??
-
-
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 19. lis 2011 14:17:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod: porušení pravidla č. 3 - příspěvek sloučen
Důvod: porušení pravidla č. 3 - příspěvek sloučen
-
Marty_pv - FK
Změní se polarita a motorek se točí opačným směrem, nehledej v tom žádnou záhadu