Ostřikovače

karoserie, narazniky, skla atd.
Peca - FK

Ostřikovače

Příspěvek od Peca - FK »

dobrý den, moje ostřikovače na felině mi stříkají moc dole a chtěl bych je seřídit a abych nevyplítval zimní směs tak sem si říkal že bych tam nalel vody a s vodou to seřizoval ale bojím se aby se tam neusadil vodní kámen v trubičkách atd.auto je v garáži tak to nezamrzne a za chvilku bych to zase vypustil a nalél tu nemorznoucí směes tak se chci zeptat jestli ta chvilka tomu neuškodí nějak když tam bude obxyčejná voda z vodovodu díky ;)
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Ostřikovače

Příspěvek od 103457 »

neuškodí
raduzo22 - FK

Příspěvek od raduzo22 - FK »

Já sem celej rok krom zimy lil do Favorita normal vodu a v poho, kdyžtak ji převař a bude o trochu lepší ;)
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

To mas serizeny za max deci ty nemrznouci smesi to budes dele vysavat nalivat vodu a pak zas vysavat a nalivat smes. Navic pri tehle machinacich pak vic vycamras okolo - nezapomen ze po vode musis zas dostat tu nemrznouci az do trysek !!
To rovnou serid staci treba jehla pohnes tema 4 tryskama trosku nahoru skusis pak max doladis skusis a je hotovo - nekomplikuj si to.
Peca - FK

Příspěvek od Peca - FK »

to sem už jednou dělal a jak sem jednu trisku seřídil tak druhá vedle níco byla předtím seřízená tak se rozeštelovala ani nevim jak :( a padla na to celá nádobka tehdy :(
Kuladmin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kuladmin »

Pak je to o sikovnosti :lol: zrovna tenhle tyden jsem si je prizvedaval nejdriv trosku vsechny pak vyskousel jedna moc nahoru trosku snizil znovu vyskousel - ok a bylo hotovo. Mozna 2 minuty na parkovisti ve meste.
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

zlaté ostřiky z octavie :lol:
moskvic - FK

Příspěvek od moskvic - FK »

Existujou a feldu ostřikovače typu co jsou v passatu..ty rozprašovací..?
Macman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Macman »

j videl jsem to u nekoho, dal tam z faby/oktavy..mam to same v planu ale samostatne trysky jsem u nas nikde jeste nesehnal http://felicia.zasah.cz/obrazky/velke/2352.jpg
méně znamená někdy více...
Obrázek
mjamriska - FK

Příspěvek od mjamriska - FK »

aj ja by som tie moje najradsej vymenil, su hrozne ! svagor ma citroen saxo a tam parada, tiez su tam nejake rozprasovacie
Jofinko - FK

Příspěvek od Jofinko - FK »

moja segra ma C3 a tam to je tiez cool
gerrik - FK

Příspěvek od gerrik - FK »

A nestačili by z Fabie? Ty taky krásně stříkaji :D
moskvic - FK

Příspěvek od moskvic - FK »

Je jedno z čeho hlavně ať to jsou ty rozprašovací...a pasujou tam bez velkých úprav..
Alf

Příspěvek od Alf »

Popis instalace ostřikovačů s fabie, nebo octavie byl myslím na starém foru i s fotkama. Dájí se tam dát ostřikovace s fabie, ale musíš je podložit, aby stříkaly víš a ,, nechytalo" to o stěrače .
1.3 Mpi, 50kW, 2000, Special,
Servo, klima, ABS, 2x Airbag,

Výroba Tripplingu pro vozidla se sériovým přerušovačem v kladné větvi...Felicia, Octavia
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... &start=150
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Tak já taky dal trysky z octy.Stříká to hezky,ale podle mne má čerpadlo menší tlak jak na octě,takže to není tak dokonalý.Takže mám zas nad čím přemýšlet.dokonce jsem je po několika pokusech umístil dál od středu toho plastu na kterém jsou.Bo stříkaly moc doprostřed.Teď je to ok.
stifler1 - FK

Příspěvek od stifler1 - FK »

Mohol by si sem dat nejake foto ako to tam mas pripevnene aj ako to strieka?
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pát 06. úno 2009 16:09:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Zkusím to zítra nafotit a hodím to sem.Jinak přidělané je to tavnou pistolí.I podložené je to stejně.Zaříznul jsem pak housenku a stříkl nějakou černou barvou na plasty.Stříká to dobře,ale ne tak dobře jak třeba na fabii.
big.jedla - FK

Příspěvek od big.jedla - FK »

a nemá tam někdo ostřikovače z fabie? zajímalo by mě o jak moc je třeba upravit sklon těch trysek...
ohledně té tavné pistole... nedělá to problémy v létě?? Ono se to taví už při relativně nízké teplotě ne?
Ponman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ponman »

Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!
big.jedla - FK

Příspěvek od big.jedla - FK »

Dík moc :-) Něco takového jsem potřeboval... 2mm stačí jo? jak sem se na tu trysku díval tak sem se trošku zděsil bo to vypadá že chce aspoň centimetr :D Ale tak dám 2mm :-)
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Já tam mám tak 3,protože to nestříkalo až nahoru a pak se na skle špína jen mazala v hormí části.Jinak já je dal víc do kraje a staré díry zalepil tavnou pistolí.Bohužel nemám čas to nafotit.Domů chodím až za tmy.Tavná pistol je ok.V létě se netaví.
straca
Kontaktovat uživatele:

zapojení čerpadla ostřikovačů

Příspěvek od straca »

zdravím bádám nad tím jak to čerpadlo funguje,vedou k nemu jen 2 dráty +a - počítam,a tak nevím jak čerpadlo ví kdy ostřikovat přední sklo a kdy zadní ??
-
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne sob 19. lis 2011 14:17:09, celkem upraveno 1 x.
Důvod: porušení pravidla č. 3 - příspěvek sloučen
Marty_pv - FK

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Změní se polarita a motorek se točí opačným směrem, nehledej v tom žádnou záhadu ;)
straca
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od straca »

:lol: :lol: ahá a spíná to přímo lucas ten proud nebo to jde ještě pře relé?
Marty_pv - FK

Příspěvek od Marty_pv - FK »

Lucas spíná na přímo, relé tam není
Odpovědět