RSW RACING

Macman
Kontaktovat uživatele:

Re: RSW RACING

Příspěvek od Macman »

SobiM píše:Nevím,jestli je k tomu tipový list..

RSW kola jsou Polský kola a k nim nikdy typový list neuvidíš
méně znamená někdy více...
Obrázek
raduzo22 - FK

Příspěvek od raduzo22 - FK »

Ahoj podobný kola sme kupovali na manželčino auto od maniaXe jsou to sice 14-tky jsou lehoučký a pěkný,bude si kupovat 15-tky tak s ním můžeš pokecat.
http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... &sk=t&sd=a
Collin - FK

Příspěvek od Collin - FK »

Sobim: Na fotce ještě vypadjí dobře. Ale ve skutečnosti už tak dobře nepusobí. Rozhodně vem 15" a co se týče pneu tak je to o tom co preferuješ? Sport,comfort??

Nečetl jsem to tu celé, pro případ že bych něco opakoval. ;-)
stef99
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od stef99 »

no tak na to pozor, je to hodne velky rozdil bez tech krouzku.. ono zalezi jak moc rozdilne diry mas... kdyz mas kolo stred. diru 60,3 a mel bys mit 57,1 tak to tak hrozne neni. Ale kdyz mas mit 57,1 a ty budes mit na litakach 67, tak typuju ze od 120 neudrzis volant jakej ti to bude delat bordel. To neni kec tj vlastni zkusenost. Ja kdyz sem koupil kola tak sem si rikal ze ty 3mm je prd a nepoznam to. A po dalnici se s tim nedalo jezdit,ve meste to nepoznas ale na dalnici jo. Si kup ty krouzky,dyt to stoji par korun a muzes jezdit jak chces.... A kola ti si kup 16" :D ale jestli nechces dal upravovat tak kup 15"
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
SobiM - FK

Příspěvek od SobiM - FK »

Collin píše:Sobim: Na fotce ještě vypadjí dobře. Ale ve skutečnosti už tak dobře nepusobí. Rozhodně vem 15" a co se týče pneu tak je to o tom co preferuješ? Sport,comfort??

Já je viděl ve skutečnosti..byl jsem tam...je pravda,že ty díry na šrouby jsou udělaný tak blbě,že třeba 1 díry vyjde do papsrku kola zbytek ne...jsou tam 4 diry na vic paprsku..
SobiM - FK

Collin píše:Sobim: Na fotce ještě vypadjí dobře. Ale ve skutečnosti už tak dobře nepusobí. Rozhodně vem 15" a co se týče pneu tak je to o tom co preferuješ? Sport,comfort??

Já je viděl ve skutečnosti..byl jsem tam...je pravda,že ty díry na šrouby jsou udělaný tak blbě,že třeba 1 díry vyjde do papsrku kola zbytek ne...jsou tam 4 diry na vic paprsku..

Obrázek
Collin - FK

Sobim: Ano to je to co jsem myslel. Nevím jestli mě to říkal i drobek, ale kamoš to už takto viděl 2x. To je jejich velké minus bohužel. Jinak ceny jsou pěkné, a kola taky nevypadjí zle.
SobiM - FK

To je taky důvod,proč do nich nejdu...a navíc by se na autě s mojí barvou ztratily...
Collin - FK

Nechtěl by jsi 15" Dezent V Dark?
SobiM - FK

Takový kola se mi moc nelíbí...sorry :)
Collin - FK

V pohodě... ;-)
maniaX - FK

Příspěvek od maniaX - FK »

Hehe tak se dívám se tu rozjela diskuze o RSW...kola jsou to luxusní, lehké, pěkně vypadají, nejsou moc drahé a celkem dost drží. Jen tak lehce je neklepneš. Já si ted budu kupovat 15" s jiným designem než jsem měl. Vyzkoušel jsem 14" a bylo to v poho, nikde nic nedře, středovou díru vystředíš středícím kroužkem, který ti už k tomu dají a ke každému kolu jeden pojistný šroub. Ty šrouby si musíš samozřejmě někde koupit :D A je to...nazdar :-)
maniaX - FK

Jo a pro doplnění na těch 14" jsem měl pneu 185/55 R14 a bylo to v pohodě a ted mám už doma nachystané pneu 195/45 R15 Semperit Sport Direction

http://www.eso-pneu.cz/shopGoodsImgDeta ... otoId=9316
SobiM - FK

Tek od každýho prodejce slyším,že to jsou...šlupky..promin ten výraz
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

tak tak mám tu samou zkušenost. ani mě moc nezaujali a kord na felicii, protože z 90% mají ty kola pět žeber a to na čtyř-díře zrovna moc pěkně nevypadá, a ta cena je dost nizká na to že jsou v černým laku a mají kopírovanou pohledovku(leštěná), je logický že se asi někde šetřit musí když jiný podobný kola jsou o dost dražší a šetřit se dá jen na kvalitě, materiálu a tím pádem i pevnosti...na druhou stranu taky záleží s čím to porovnáš jestli s OZ, MOMO nebo snad AMG či Brabus atd. tak to jsou asi "šlupky" ale jsou asi i horší kola...
Collin - FK

Dexter: Jak ppíšeš, jde tam o ten vzhled na 4díru. Já o nich také uvažoval, ale bylo dosti názoru že jsou měkké jak bláto..
SobiM - FK

To je jeden z mnoha důvodů,proč jsem si je nekoupil...Jak píšeš,tak mají víc paprsků a nesouměrně udělané díry...Další faktor byl materiál.Viděl jsem je dost z blízka nezdálo se mi to.
maniaX - FK

Tak já si na materiál stěžovat teda fakt nemůžu, nikdy jsem ty moje bývalé neklepl a párkrát jsem do díry trefil....byl jsem vyhukaný ale nic jim nebylo...tak nevím no 100 lidí 100 názorů :geek:
SobiM - FK

Přesně tak...
Odpovědět