Už dlouho mám nápad namontování PC reproduktorů do auta, protože moje sestava - autorádio + 2 autorepráky - mi už dávno nevyhovuje. Mám rád basy, a zase cena autoreproduktorů se subwooferem a kvalitním zesilovačem do auta se mi zdá přehnaná. Navíc nepotřebuju ozvučovat celý stadion, jde mi pouze o doobrý požitek z hudby pro cestující uvnitř auta.
Proto bych chtěl dovnitř namontovat PC repro sestavu 5.1, protože ty jsou nejlevnější a zároveň poskytují perfektní zvuk. Sám mám doma repro Logitech 2.1 Z3 s výkonem pouhých 40W RMS, a basy i zvuk má při nižších poslouchatelných hlasitostech perfektní.
Pro instalaci do felicie (sám mám favorita ale už mám koupený komplet interiér z felicie) se mi zdají vyhovující tyhle: Genius SW-HF 5.1 5005

Problém vidím především v napájení. Subwoofer má nejspíše uvnitř měnič na 24V ss(nevím jistě), takže by se stejně musel použít nějaký transformátor.
Další možností je přímo měnič 12/230V, ale tam potom nevím jestli by na to autobaterka stačila.
Další problém by bylo ovládání. To je u tohoto modelu přímo na subwooferu na panelu a je otázka, jak je to uvnitř řešené, jestli by celý ten panel šel odmontovat, připájet na kabely a vyvěst někam na palubku.
Montáž jednotlivých satelitů bych provedl do výplní dveří, subwoofer do kufru, v tom už bych větší problém neviděl.
Zajímalo by mne co si o tomhle myslíte a jestli někoho napadá řešení jak upravit to napájení a potom taky jak ošetřit to, aby nedošlo k vybití barerie, když se bude hrát při vypnutém motoru. A taky jestli někdo tyhle repráky nemá a tudíš jestli neví, jaký měnič v sobě mají a jestli se dají patřičně rozebrat. Nebo jestli někdo už v autě nějaký pc repro nemá?
Díky za odpovědi, Jonage