Stěrače flat

karoserie, narazniky, skla atd.
Alf

Re: Stěrače flat

Příspěvek od Alf »

Já mám stěrače zhruba rovnoběžně s tím spodním černým zatmavovacím pruhem . Proto by mi to v horní poloze šlo asi až do gumy
1.3 Mpi, 50kW, 2000, Special,
Servo, klima, ABS, 2x Airbag,

Výroba Tripplingu pro vozidla se sériovým přerušovačem v kladné větvi...Felicia, Octavia
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... &start=150
mr.Freak - FK

Příspěvek od mr.Freak - FK »

Zdenda19895 píše:Já bych vzal oba 51 cm. Nemám rád asymetrii. :lol: :lol: To že na jednom konci 20 mm nedoléhá by mě nevadilo. Nedoléhá to jen v dolní poloze, ne? A na druhém konci je lepší že stírá o 20 mm víc. :)
já taky nemám rád asymetrii a mám oba 51...to že stěrač nedoléha je vidět když se podíváš zevnítř přes sklo...zvenku to není absolutně vidět, trochu z boku ale když sou oba stejný je to hezčá
Jurka - FK

Příspěvek od Jurka - FK »

Máte někdo zkušenosti s těmato z aukra?
Bud tyhle: http://www.aukro.cz/item492593953_stera ... edeni.html
nebo tyhle: http://www.aukro.cz/item494421911_stera ... ersal.html

Ty druhý se mi zdají být lepší a hezčí uchycení... myslíte, že by šlo k řidičovi 53cm a ke spolujezdcovi 50cm?
madmaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od madmaik »

53 u ridice mi pride moc, v horni poloze uz ti to poleze z okna pryc podle me ...
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Jurka - FK

Tak na každou stranu by to mělo být jen o centimetr....myslím, že by to mohlo vyjít.... a dozadu nevím, jestli 40cm nebo 45cm...budu to muset jít zkusit
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Já mám vzadu 45cm...
Obrázek
Jurka - FK

A dobrý? Neměl by jsi náhodou fotku? A co ten motorek není nějak moc namáhaný potom třeba?
Naposledy upravil(a) emilio52 dne ned 30. lis 2008 18:22:59, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Pokud postačí tato:
ObrázekObrázek

Jinak to stírá v pohodě a neřekl bych, že by s tím měl ten motorek problémy. Navíc tak často zadní sklo nestírám ;)
Obrázek
Jurka - FK

jj....dík. Ale nechce se mi věřit, že to má fakt o 4 cm víc než normál....vypadá to dobře.... taky ho šoupnu dozadu...ještě musím změřit zítra, jestli mi půjde dopředu kombinace 53 a 50cm stěrače
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

No jak je vidět z fotky, mě totiž nejde ten stěrač až dolů, takže nevím, jestli to někomu nebude přečuhovat...
Obrázek
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

OPRAVA!!! teď jsem se díval na balení a je to jen 41cm, pardon za chybu...
Obrázek
Jurka - FK

Sem si říkal....ale i tak by tam ten 45cm asi vlezl v pohodě....mě ten stěrač taky nejde až dolů mám to jako ty
U-Seph - FK

Příspěvek od U-Seph - FK »

Lidi, jdu do toho taky, mám na autě druhý klasický (první byli sériový, druhý jsem měnil), ale h**** vydrželi. O FLATkách přemyšlím už dlouho, ale nevěděl jsem, jestli se mi to vyplatí. Z této diskuze jsem však usoudil, že do toho jdu. Dík tomu, kdo založil tohle téma a všem těm, kdo vyjádřili svůj názor.
Jurka - FK

Taky sem si těĎ objednal dopředu 53 a 50cm a dozadu teda 40cm....už se těším. Sna mi to nějaká čupka nešlohne
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Jurka píše:Taky sem si těĎ objednal dopředu 53 a 50cm a dozadu teda 40cm....už se těším. Sna mi to nějaká čupka nešlohne
mě to zatím nikdo nešlohl...objednal sis flat taky dozadu? neumím si predstavit jak to s ním vzadu vypadá, hodil bys pak foto kdyžtak?
Jurka - FK

koukni o pár příspěvků níž.... Někdo tam dával foto
Alf

Příspěvek od Alf »

Tak pokud máte ramena předních stěračů normálně ( stěrače jsou jako v linii a konec jednoho směřuje k začátku druhého ) tak se tam vejde kombinace 55 a 48 cm . ( 49 cm asi už ne. )
55 u řidiče se v horní poloze zastaví asi 1,5 cm od gumy ( zaslívacího těsnění ). 48 u spolujezdce stírá o 1,5 cm míň

Výroba Tripplingu pro vozidla se sériovým přerušovačem v kladné větvi...Felicia, Octavia
Jurka - FK

Já sem to tak počítal a dopředu by bělo jít všechno co je do 103cm respektive celkvá délka předních stěračů a je jedno jaá kombinace, jestli 53 a 50 nebo 51 a 51 nebo 55 a 48....delší by šli, ale musel by se asi posunout stěrač u řidiče nahoru kousek, aby nebyli hned zasebou
DarthVader - FK

Příspěvek od DarthVader - FK »

vidim ze je to tady takove zmatene, jeden pise to a druhy to, asi zalezi na uchyceni tech ramen.. udelam neco spatne kdyz si je objednam normalne jako origo ? 51 oba vepredu a 41 vzadu ? to precuhovani nejak nechapu, vzdyt doted mi nic neprecuhovalo, tak jaktoze u flatu bude ? je to jejich konstrukci, ze jsou jakoby zohnute ?

A dalsi dotaz, kde je tedy objednavate, natom cztuningu, nebo ty z toho aukra ? nebo mate nekdo zkusenosti odjinud za rozumny peniz ?

Diky
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

DarthVader píše:vidim ze je to tady takove zmatene, jeden pise to a druhy to, asi zalezi na uchyceni tech ramen.. udelam neco spatne kdyz si je objednam normalne jako origo ? 51 oba vepredu a 41 vzadu ? to precuhovani nejak nechapu, vzdyt doted mi nic neprecuhovalo, tak jaktoze u flatu bude ? je to jejich konstrukci, ze jsou jakoby zohnute ?

A dalsi dotaz, kde je tedy objednavate, natom cztuningu, nebo ty z toho aukra ? nebo mate nekdo zkusenosti odjinud za rozumny peniz ?

Diky

při 2x 51 vepředu a 1x 41 vzadu ti nikde nic čouhat nebude !! jen sklo u felicie je zaobleny tak konce malinko odstavaji
Jurka - FK

No já mám teď 2x51cm vepředu origo stěrače a i tak to u spolujezdce odstává nakonci asi 1,5cm
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Ve předu mám 2x 53 a vzadu 45 cm.Ve předu jsem ramínko před řidičem trochu natvaroval aby se zastavoval soubežně s A sloupkem.V zadu jsem musel trochu zvýšit tlak pružiny co tlačí ramínko ke sklu a vyhrát si s nastavením aby nechodil až do gumy.Ale stírá to perfektně...
1.3MPi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 1.3MPi »

Zdravim, chcel by som sa spytat ci ma vyznam ist do tychto "FLAT TESCO" :?: :?: :?: Cena:129 SK/ks
ObrázekObrázekObrázekObrázek
Sorry za kvalitu, fotene narychlo v TESCU :lol:
Naposledy upravil(a) 1.3MPi dne ned 07. pro 2008 11:15:30, celkem upraveno 1 x.
Škoda felicia 1.3MPi Lpg
DarthVader - FK

tak nakonec jsem objednal 2x 510 dopredu a 410 dozadu z toho cztuningu, tak jsem na ne zvedavej :)
mr.Freak - FK

montoval jsem jě někdy v srpnu a pořád stírají jako když sou nový ikdyž už sem několikrát přejíždel ty zmrzlý hrbolky na skle, nevržujou a jsou vůbec ty nejtišší stěrače jaký sem kdy slyšel, to je výhoda flatů
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pát 06. bře 2009 20:59:56, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
xmorfeuz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od xmorfeuz »

[quote="1.3MPi"]Zdravim, chcel by som sa spytat ci ma vyznam ist do tychto "FLAT TESCO" :?: :?: :?: Cena:129/ks

Já je kupoval v Tescu před pár měsíci za 49kč/ks a pořád dobré.... :D
Jurka - FK

Doporučuji tyto z Aukra http://www.aukro.cz/item500839641_stera ... ersal.html Perfektní a kvalitní a pěkné.... Za tu cenu není co řešit
DarthVader - FK

mr.Freak píše: montoval jsem jě někdy v srpnu a pořád stírají jako když sou nový ikdyž už sem několikrát přejíždel ty zmrzlý hrbolky na skle, nevržujou a jsou vůbec ty nejtišší stěrače jaký sem kdy slyšel, to je výhoda flatů
za jak dlouho ti prosim dosly ? uz mi prijde, ze jim to trocha trva, ale tedka pred vanocema toho asi maji kupu no... doufam, ze to dojde co nejdrive, protoze ty stary uz jsou fakt zraly do popelnice... uz mi zacaly aji vynechavat a to uz se neda prehlidnout jak to ze obcas vrzaly :/
Jurka - FK

v Pondělí mi je poslal a v pátek došli. Kdyžtak mu napiš a on ti napíše číslo zásilky a můžeš sledovat online:)
Jofinko - FK

Příspěvek od Jofinko - FK »

chlapy ja idem tiez na flat.Skusim tieto.Keby niekto mal s tymito skusenost tak napiste. 199sk/ks http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=1
mr.Freak - FK

DarthVader píše:
za jak dlouho ti prosim dosly ? uz mi prijde, ze jim to trocha trva, ale tedka pred vanocema toho asi maji kupu no... doufam, ze to dojde co nejdrive, protoze ty stary uz jsou fakt zraly do popelnice... uz mi zacaly aji vynechavat a to uz se neda prehlidnout jak to ze obcas vrzaly :/
musíš vydržet, vina není většinou na straně obchodníka, ale pošty...během roku mi nikdy zásilka z pošty nepřijde dřív jak za týden, teď před Vánocema to bylo ještě horší...ach ta pošta
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

koupil jsem na aukru stejné jako Jurka a musím říct super za tu cenu...

a zkoumal jsem provedení a je stejné jako u originálu co jsem měl ze superba

vzal jsem délky 53 a 50. sice to u spolujezdce úplně dole přesně asi 2 cm nedoléhá, ale to je tvarem okna. po pěti cm se stěrač chytne a utře sklo dokonale
myrafell - FK

Příspěvek od myrafell - FK »

taky sem pořídil z aukra ale ještě nenamontoval..ale myslím že to bude uplně něco jiného než ty obyč stíratkaaa :lol:
DarthVader - FK

tedka premyslim, ze si je asi taky objednam z toho aukra, docela me to nasralo, protoze jsem to mel jako darek a nerikejte mi, ze poste trva pres mesic nez to doruci.. :evil:
Jofinko - FK

Caute.Tak som kupil 51cm FLAT a nelutujem.Mal som originaly a za posledny rok som menil 2xgumicky ale stalo to za nic.Tak som si kupil flat a su fakt dobre.199sk/ks.uvidim kolko vydrzia ale ako to tu citam tak asi dlho.A neskacu po okneeee!!! :lol:
Zdenda19895
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdenda19895 »

Tomu nevěřím, že jsi měl originály. :o Asi nějaká druhovýroba. To neznamená že když vypadají jako originál, že to taky originál je. :) Originály stojí u nás ve Škodovce skoro 400Kč ale stírají perfektně ninimálně dva roky. Ze začátku co jsem koupil Feldu jsem jiné nepoužíval. Pak jsem chvíli zkoušel všechno možné ale nakonec jsem se vrátil k originálům. :D :D
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Zdendo proč ne ? Může to být taky náhoda jako se tu píše o termostatech, hold chybička se vloudí :lol: :lol:
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Jofinko - FK

ja som mal resp. otec mal okolo 8-9 rokov feliciu a original stierace.teraz na nej jazdim ja a tak ma to nastvalo lebo robili nezotrety pas tak som kupoval, menil gumicky az do vcera kym som nekupil FLATky.Uvazoval som aj nad originalmy ale neako ma lakaly flatky, ktore aj napokon vyhrali.(prikladam foto)
Strong - FK

Příspěvek od Strong - FK »

Kto by chcel flat stierace.....
http://olejposta.sk/r_1665.html
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Koupil jsem si asi před měsícem flat stěrače každý asi za 270kč značku si přesně nepamatuji, nějak moon nebo co ale neměl dva 51 tak mi dal 45 a 55 a jsem velmi nespokojen, protože mi oba v horní části (zorném poli) dělají čmouhy, prostě tam nestírají. Když stěrač přitlačím pořádně k oknu (to ramínko) tak to chvilku běhá dobře a pak zase čmouhy jako kráva... jsem z toho nešťastnej... možná to je zbůsobené nedostatečným přítlakem, ale nevím jak to vyřešit... dík čau
Jurka - FK

Prostříkni ty stěrače nějakým konkorem nebo tak... myslím ty prižinky jak se to zvedá a celej ten mechanismus tam se ta zanese zareznme a už to vůbec nepřitlačuje tolik...
Fidlla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fidlla »

Chci koupit bezramíkové...ale které....Valeo,Flat,Bosch Aeroswin...které nejsou šmejdy a za dobrý peníz....Dík...
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

já sehnal moje na aukru oba za 300. jsou super.
Fidlla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fidlla »

Jakou značku ???
Naposledy upravil(a) emilio52 dne pát 06. bře 2009 20:59:07, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

čoveče ani nevím. jsou to flaty. nějaké uni a prodává to maník ze slušovic. ale pohodička. jsou srovnatelné s tím co jsem měl ze superbu, takže peníze to vyhozené nejsou
Fidlla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fidlla »

jaky si daval dílky...53 a 48...našel jsem jednoho z Kroměříže...
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

tuším 53/50
Fidlla
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fidlla »

tak jsem našel pouze 53 a48
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

někde tady tuším bylo psané že by celková délka měla dávat 103. ta 48 bude stírat málo. aspoň se mi zdá. originál je tak dlouhý
Alf

Příspěvek od Alf »

Já mám kombinaci 53/48. Viz dřívější příspěvek.

Odpovědět