Race tak šrouby mám bohužel jen 6hr. hlavou ale pokud trváš na imbusu tak ten musím objednat znovu. Akorát si nejsem jist zda by to bylo dobře protože imbus se tam vleze jen pokud se nepoužije žádná podložka a myslím si že zmenšovat hlavu kvůli podložce by nebylo zrovna rozumné ale to už nechám na Tobě. Dej mi tedy vědět zda trváš na těch imbusech.
5mm podložky ještě mám 2 sady a cena je u všech stejná 400,- za sadu plus šrouby . Pokud bude rychlá platba cena je 350,- plus šrouby. A šrouby jsou za 7,- kč vč. DPH / kus , ale stačilo si tohle téma přečíst, vše je tu podrobně napsáno, kromě ceny šroubů tu jsem zjistil až dnes.
Jen se omlouvám ale účet za šrouby nepřiložím protože mi bylo blbý prodavače otravovat s tím aby mi na 104 ks šroubů vypisoval extra doklady ale myslím si že to snad nebude vadit protože předběžná cena byla cca 12,-kč za kus a nyní je to jen 7,- i s DPH což je luxusní cena proti 22,-bez DPh ve firmě FABORY. Tak snad mi ten doklad odpustíte.
Jinak jedná se o šrouby o pevnostní normě 10.9 protože norma 12.9 byla k dispozici až od rozměru M10x60 takže v této velikosti a pevnosti tedy 12.9 mám šrouby jen pro Racemana k jeho 30 mm tlustým podložkám. Přeci jen u této tloušťky už je opatrnost na místě. A zvhledem k tomu že Jyrgen má taky silné podložky a šrouby 10.9 a stále žije jak tu rád píši tak jsem nabyl přesvědčení že 10.9 bude stačit a koukal jsem to rychle objednat než strácet čas hledáním někoho kdo mi tyto šrouby v normě 12.9 sežene a nebude za ně chtít balík. Navíc počítám že skoro všichni z Vás jezdí normálně a sem tam si říznete zatáčku ale rallye a skoky s tím autem neabsolvujete aby bylo nutné dát ještě pevnější šrouby. No a až je budu dávat na auto já tak já je po přišroubování ještě pro jistotu přivařím