A nevis jestly se vleze nekam doé dveři aby nezavazela treba stahovani okna bo tak?Collin píše:Že je každy jiný nevadí, stejně nejsou vidět. Vyhýbku dej kam chceš, hlavně aby ti dostal kabel od výškače do ní.. Na to raději pozor.. A dej sem foto
Predni dvere
-
CZert - FK
Re: Predni dvere
-
Zbysek - FK
Taky jsem dával na feldách výhybky do téhle pozice. Je tam dostatek místa většinou a snadná instalace.
-
smazany clen - FK
tak se fdo toho poustim projel jsem vsechna fora tak uvidime 
-
smazany clen - FK
laminat no dva krouzky dam na dvere treti na kaspu zalaminuju a cele zesroubuju
-
smazany clen - FK
nedelal jaky? matros koupim v obi a zbytek nejak sezenu nevim jeste co je potreba
-
smazany clen - FK
jako krouzku mam plnou ...
vytlumeni mam taky myslel jsem lepidlo pryskyrici
-
smazany clen - FK
Sedačky vůbec vydělávat nemusíš... Práce navíc...
Tím plastem dozadu se to táhne docela v pohodě... Mě teda osobně nejdýl trvalo protáhout káble tou průchodkou mezi dveřma a autem... To byla drbačka... No hrozný... Jinak hodně štěstí, ať se to podaří
a potom si zkontroluj, jestli jsi dal správně + a -, jinak to hraje hodně divně...
-
CZert - FK
Huraaaaaaaaa radujme se. Mam to hotovo i když je problem z basakem tak instalace je skoro hotova staci udelat cudlik na zapinani basaku a asi laminatem zaflignovat a dodelat z estetickeho hlediska ty mdf krouzky. Vysky jsou moc nizko ale staci to skoda blbe sem koukal na predlohu a delal to ukvapene 
tady jsou fetešky a moc me nekamenujte(PREDEM UPOZORNUJI ZE JE TO FOCENE MOBILEM.) , jsem amater a snad poprve jsem delal z primocarkou ze drevem a vrtal
http://czert13.rajce.idnes.cz/Dvere/
tady jsou fetešky a moc me nekamenujte(PREDEM UPOZORNUJI ZE JE TO FOCENE MOBILEM.) , jsem amater a snad poprve jsem delal z primocarkou ze drevem a vrtal
http://czert13.rajce.idnes.cz/Dvere/
-
Dexter - FK
tys poprvé vrtal?
na fotkách to není moc vidět ale seděj ti ty kroužky celou plochou na tom plechu a dřevu? de o to aby to nevybrovalo nebo se nějak nehejbalo, základem je to mít opravdu napevno přidělaný, ale koukam že máš SW tak basovej projev př. repráků nebude zas tak nutnej
jinak zatim to vypadá pěkně ale jsem zvědavej jak zahladíš ty repra. budeš teda laminovat?
jo a pak napiš jak to hraje, taky přemejšlim jestli ten otvor pro repro necham uzavřenej že nebudu vlastně dělat ozvučnoci z dveří
jo a pak napiš jak to hraje, taky přemejšlim jestli ten otvor pro repro necham uzavřenej že nebudu vlastně dělat ozvučnoci z dveří
-
Zbysek - FK
Proč jsi neuložil kroužky celou plochou na dřevěnou podložku, ale dal to částí na plech a částí na dřevo? Nebyl materiál, nebo proč to takhle kazit?
-
CZert - FK
Dextr: asi jo asi laminat a jinak pridelany to je asi dobre akorad tam jeste chyvby jeden dlouhej sroub pres krouzky do dveri do plechu nemuzu najit takovej dlouhej nikde 
a fakt jsem poprve v zivote vrtal nejsem ani jsem nikdy nebyl na kutilstvy
zbysek: mno protoze jsem diry do tech doorbordu nebo jak se tomu nadava jen zvetsil z tech 13tek na 16tky a kdyz jsem to prilozil na dvere tak to nevyjde jen na to drevo musis to chytnout aji na dvere. To bych musel predelat cely ty doorbordy aby se to bytlo jen na tu drevenou podlozku.
Collin: Podle vaska co jsem do tohodle auditka hazel fotky a pak podle fotek co jsi me poslal co ten typek predelaval cely ty doorbordy. udelal to bez kapsy dal tam polistiren a potahl jak ma stejny repra co jsi me prodaval vis koho myslim? on ty vysky ma v rovine z klikou a ja to mam kus pod klikou delal jsem to ve zpechu a udelal jsem to blbe jak jinak
jinak by to slo jeste vis ale nevym jestly by t nezavazelo vyhybce.
PS: kde sezenu tenkej samovrutackej šroub delky 7.5 cm? potrebuju dva
a fakt jsem poprve v zivote vrtal nejsem ani jsem nikdy nebyl na kutilstvy
zbysek: mno protoze jsem diry do tech doorbordu nebo jak se tomu nadava jen zvetsil z tech 13tek na 16tky a kdyz jsem to prilozil na dvere tak to nevyjde jen na to drevo musis to chytnout aji na dvere. To bych musel predelat cely ty doorbordy aby se to bytlo jen na tu drevenou podlozku.
Collin: Podle vaska co jsem do tohodle auditka hazel fotky a pak podle fotek co jsi me poslal co ten typek predelaval cely ty doorbordy. udelal to bez kapsy dal tam polistiren a potahl jak ma stejny repra co jsi me prodaval vis koho myslim? on ty vysky ma v rovine z klikou a ja to mam kus pod klikou delal jsem to ve zpechu a udelal jsem to blbe jak jinak
PS: kde sezenu tenkej samovrutackej šroub delky 7.5 cm? potrebuju dva
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...nebudu komentovat kvalitu provedení...ale co teda nechápu...ta deska za reproduktorem...
...to ti kdo poradil

www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
CZert - FK
marekrocky: dira uz je vyvrtana na vrtacce profi co vrta 100% rovne takova ta ze stojanem a tak
jinak to jsou 4 krouzky 
fancarhifi: mno bavily jsme se tu jestly to nechat plne nebo vyriznout diru aby byla cela ozvucnice jako dvere. Myslim ze colin rikal ze kdyz tam tu diru neudelam a ty krouzky s tou deskou budou jako ozvucnice ze to ma take dobry zvuk. A kvalita nic moc jsem amater a jak jsem psal nařadi jsem držel skoro poprve v ruce
fancarhifi: mno bavily jsme se tu jestly to nechat plne nebo vyriznout diru aby byla cela ozvucnice jako dvere. Myslim ze colin rikal ze kdyz tam tu diru neudelam a ty krouzky s tou deskou budou jako ozvucnice ze to ma take dobry zvuk. A kvalita nic moc jsem amater a jak jsem psal nařadi jsem držel skoro poprve v ruce
-
smazany clen - FK
nemusis byt profik snaha se ceni jen kolem te kapsy to chce nejak vymyslet ja to mam na soustruhu primocarkou je to umeni 
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...jak jsem říkal...ne každý má možnost to udělat tak aby to bylo profi...proto jsem se k tomu nevyjadřoval
...ale reproduktor musí pracovat s určitým objemem, ale toto je moc plýtké na to aby se tady dalo mluvit o nějakém objemu.Když si dáš tu práci s tlumením tak výsledek bude úplně jinde.
Ty výšky jsou nízko...měl jsi je dát nad tu linku v tapecu...budou hrát do kolen...tam by byly lepší repro s menším výškáčem protože je tam už větší rádius a není to tam moc vzhledný.
...ale reproduktor musí pracovat s určitým objemem, ale toto je moc plýtké na to aby se tady dalo mluvit o nějakém objemu.Když si dáš tu práci s tlumením tak výsledek bude úplně jinde.
Ty výšky jsou nízko...měl jsi je dát nad tu linku v tapecu...budou hrát do kolen...tam by byly lepší repro s menším výškáčem protože je tam už větší rádius a není to tam moc vzhledný.
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
smazany clen - FK
fancahifi ty jsi tu jako i za firmu kdybych neco potreboval??
-
smazany clen - FK
no potreboval bych asi ten koberec ale ten mekky a nemate to tam ani rozepsane co je to za typ 
-
smazany clen - FK
mas tam i ty ramecky no asi jen zadek predni mam na doorboardy na 16 tak to nastrikam na cerno tak jen zadnioi plato
-
Dexter - FK
budu tlumit přední dveře, repro mám usazené v kroužkách z mdf a váhám jestli mám polepit i vnější plech dveří jestli nebude stačit jen ten vnitřní na kterým je přidělaný repro a fólie bude vlastně uzavírat dveře. bude to nějakej velkej rozdíl naproti dveřím na kterých by se polepily oba plechy?
-
Dexter - FK
hm asi jo jak už se psalo tak když už tak už... ještě se chci zeptat co byste doporučili za tlumící fólie na příčku motoru zevnitř a podlahu hlavně v kufru?krom dynamatu teda chápu a věřim v jeho kvality ale tolik peněz do felicie vrážet nehodlam...jinak na ty dveře asi nalepim sykadamp
-
smazany clen - FK
Na podlahu klidně taky použij Sikadamp http://www.northautohifi.cz/?821,sikadamp-630 nebo můžeš http://www.northautohifi.cz/?380,aiv-as ... materi%E1l
na příčku motoru by bohatě stačilo tohle http://www.northautohifi.cz/?285,sinus- ... -deska-adm
na příčku motoru by bohatě stačilo tohle http://www.northautohifi.cz/?285,sinus- ... -deska-adm
-
smazany clen - FK
North: Kolik se jich spotřebuje na obojí dveře jak vnitřní tak vnější???
-
smazany clen - FK
jj 8 plátů bude stačit.. ale nezapomínej na uzavření dveří, tam se to musí podlepit, například tím asfaltovým plátem od Sinusu..