Klepe volant

Misin

Klepe volant

Příspěvek od Misin »

Ahoj, mám takový problém...Při jízdě po kostkách, nebo přes koleje, mi klepe volant.jako by ta řídící tyč byla v nějakém části vykvedlaná.Nevíte kde je problém?
Díky za rady
Josh123456 - FK

Re: Klepe volant

Příspěvek od Josh123456 - FK »

jako bouchá ti do volantu tupá nějaká rána ? Možná silonové pouzdro co je na pravé straně hřebenu řízení to může být.
nebo spodní kulák, či čep řízení..
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne pát 13. bře 2009 11:39:11, celkem upraveno 1 x.
Dejwis

Příspěvek od Dejwis »

je toho více, co to může být. tady na forum je toho moc. ale předem: uložení, čepy, vyváženost, klouby....
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
IMO17 - FK

Příspěvek od IMO17 - FK »

Tak aj ja by som poprosil o nejakú konkretnu radu. Už nám došli s kamarátom (automechanikom) nápady čo by to mohlo byť. :?:
Dnes som prezul na letné 14tky a volant sa klepe ešte viac. Na náprave mám všetko nové- ložiská,tlmiče,uloženie,čapy,brzdy.
Ked som sa bol voziť a skúšať čo to robí prišiel som na to, že to trase viac pri prechádzaní tiahlych rýchlich zákrut viac-trase nad 100km/h.
Bol som sa voziť aj na dialnici a pri stálej akcelerácii-teda 3, 4, 5 čo to dá tak volant sa chveje len mierne. Ako náhle pustim plynový predál tak volant sa
rozochveje ako bláznivý a je ho problém udržať v rukách :oops: ,ked mierne stlačím brzdu tak chvenie ako keby sa mierne potlačilo.Pustím brzdu a zase sa rozochveje. Čo by ste poradili vy? jeden známi vravel,že asi homokineták,ale ja tomu moc nedávam,lebo poloosi som dával nové,nabehané majú cca 40 000 a vôla tam neni žiadna. :evil: tak to som zvedavý či sa niekto s takým niečim už stretol!
Ďakujem vopred za každú radu! :geek:
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

Kolesá sú vyvážené ? Zvyknem vždy pred nahodením vyvážiť kolesá - vždy je tam odchýlka. Skús prehodiť predok na zadok a opačne,či to bude robiť ďalej.
IMO17 - FK

Příspěvek od IMO17 - FK »

kolesa vyvážené,vyskúšané vymeniť predné za zadné, zimné tak isto.... tak kolesá vylučujem.
Odpovědět