Pojďte si postěžovat,pokecat...

pokec o všem možném i nemožném
Odpovědět
Tholis - FK

Re: Pojďte si postěžovat, pokecat, Téma: Žádné rozepře-nuda

Příspěvek od Tholis - FK »

Speciálně pro Rexe: Ta felina je fakt o ničem :lol: :lol: :lol:
Ne trochu lituju že jsem si jí nenchal na ježdění do práce, ale co budu chodit pěšky=ono mi to prospěje (ne jen na zdraví).
Abdul - FK

Příspěvek od Abdul - FK »

2 RedmeX : žeby Luník IX. ?????
Rex - FK

Příspěvek od Rex - FK »

Tholis píše:Speciálně pro Rexe: Ta felina je fakt o ničem :lol: :lol: :lol:
Ne trochu lituju že jsem si jí nenchal na ježdění do práce, ale co budu chodit pěšky=ono mi to prospěje (ne jen na zdraví).

já to říkal. chvíli má koktu koktavou a najednou je mu felda protivná. navrhuju vyloučení z našich řad :twisted:
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Dáme mu BAN za to že neuznává feldu :lol:
Tholis - FK

Já myslel že abychbyl admin/moderátor musím mít octu a ono ne? :shock: Já myslel že to bude nejsnažší cesta, tak jestli to tak nefunguje prodávám :lol:
kirneu - FK

Příspěvek od kirneu - FK »

:lol: ¨dobrá výmluva :lol: :lol:
Korny

Příspěvek od Korny »

Tholis píše:Já myslel že abychbyl admin/moderátor musím mít octu a ono ne? :shock: Já myslel že to bude nejsnažší cesta, tak jestli to tak nefunguje prodávám :lol:
OK, pomůžu Ti s problémem a vyměním.... stav se :lol:
Škoda Felicia 1.6 GLX - r.v. 98 - 55 kW
VW Touran 1.9 TDi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

kirneu píše:tak to netušim :D hele co je o ten basstunes?

Písnička ... spíš set :P ... má to cca hodinu :P
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
kirneu - FK

a.Maty: neni to taková ta hudba do auta? :D
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Tohle nee... to je moc klidné :D ;)

Do auta mam tu písničku o dva vlevo od toho co jsi psal (Pixie- reload)

Kód: Vybrat vše

http://www.sety.cz/6383-pixie_-_reload.html?akce=down
.. kdyby někdo chtěl ;)

Pro rejpaly: Žádnej Warezz :D
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Docela se bavím.Sedím an balkoně a zrovna mají holky v autoškole závěrečky a u nás před panelákem se učí parkovat.Teď se tady jedna slečna snažila asi 10 minut,ale nejhorší bylo že parkovala za mým autem,no nebýt instruktora tak bych měl zadek nabouranej asi dvacetkrát :lol:
Tholis - FK

kejzi1: Zajímavá forma masochismu tě obdivuju :lol:
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Tholis:Měl jsem chuť stisknout ovladač od alarmu a rozhoukat auto,jak by reagovala :lol:
Tholis - FK

kejzi1: Jen si hraj, koukám že tě baví řešit své auto s likvidátorem že? Ty už fakt nevíš komu se s tím autem vytahovat :lol:
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Já se s ním nikde nevytahuju :lol:
kirneu - FK

si to měl nahrávat, aspoň by jsme se pobavili :lol:
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Jo to jsem mohl,třeba budou zítra pokračovat.Hlavně doufám že tý holce ten řidičák nedali :lol:
kirneu - FK

:lol: no aby ses nedivil, třeba měla velkou peněženku, nebo velký kozy :lol: teď jsem si vzpoměl jak tady monccou dával to video jak tam parkuje 20min a nakonec tam přišel ten chlap a zaparkoval jí to :lol:
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Se musím pochlubit, se mi taky nepovedl řidičák na poprvý zmetek mi řekl, že sem se na křižovatce a na kruháči neměl tak tlačit, jenže kdybych se tam necpal, tak bych tam čekal celý odpoledne...přitom nám ráno zmetek řek, že nemáme zdržovat. Děkuji pane Kourek :)

Kejzi: Tak už asi vím, kde v Jihlavě bydlíš, teda pokud byli na svým oblíbeným místě, kde komisaři rádi parkují... Jedna slečna, co snáma dělala autoškolu, tam poškodila 2 auta, pustila spojku a hele ono to skočilo :o
Tholis - FK

Pánové já na závěrečce nedal přednost :lol: Jsem se s protijedoucím rukama nohama domlouval a on mě pustil...Páč jsem nevěděl že má přednost on :lol: Do teď si na to vždycky při průjezdu tím místem vzpomenu :lol:
xmorfeuz
Kontaktovat uživatele:

Re: Pojďte si postěžovat, pokecat, Téma: Řidičáky

Příspěvek od xmorfeuz »

tak ja sem pry taky nedal prednost protijedoucimu pri odbocovani :D i kdyz tam bylo misto ze by mohly projet dva kamiony za sebou

takze tez na podruhe :lol:
Tholis - FK

Tak mě ho dali, za ten samej prohřešek co tobě nedali morfee :lol:
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Tak já jsem instruktora nejspíš tak oslnil, že se se mnou začal bavit o možnostech parkování ve městě a jak to stojí za hovno :D ... nejspíš jsem ho vyvedl tak z míry, že se mě zapomněl zeptat i na otázky z techniky :)
bitmap - FK

Příspěvek od bitmap - FK »

Ja zas pri zavereckach vjel do docasneho zakazu vjezdu a kolega co byl po me zas jel celou dobu nepripoutanej, ale oboum nam to dali :lol:
Hanz - FK

Příspěvek od Hanz - FK »

tak já neměl žádnej problém, všechno na jedničku, jezdil jsem s 1.5L favoritem krasně vyladěnym... jelo to jak pohádka :)
a1ex - FK

Příspěvek od a1ex - FK »

taky napodruhy, mel sem to za rychlost... 35 na 30 a 55 na 50ce :] druha jizda byla tak ukazkova, ze me to dal snad za 5 minut :] jinak v autoskole sem jezdil s novym swiftem, kterej se nechval krasne vytocit, tak sem se pri zkusebnich jizdach nechaval casto unest :lol:
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne stř 15. dub 2009 15:22:44, celkem upraveno 1 x.
Goofy - FK

Příspěvek od Goofy - FK »

tak já sem nějak zásadní problém neměl...něco jsem měl naježděno už dopředu což byl asi problem a odvykat si na zlozvyky..
jizdy jsem udělal v poho za to testy mi utekly o jeden bodik :D
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Já jsem dělal řidičák v roce 1984 :lol: na Škodě 105 s takovou tou plechovou cedulí přes celou střechu :P asi 5 jízd a všechny ostatní s PV3S. Celkem asi 40 hodin jízdy, trvalo to půl roku a bylo to zadarmo od Svazarmu v rámci předvojenské výchovy, jen jsem musel zaplatit před začátkem kursu 300,-Kčs pojištění.
Všechno v naprosté pohodě, měl jsem za instruktora hajnýho, když zjistil, že mě nemá co naučit, takže místo jízd jsem vozil dřevo na topení, stromky do školek a ze školek, pletivo na obory, seno do krmelců ap. :lol:
Abdul - FK

Celkove to šlo. Š100L biela - na tom sa mal učiť v autoškole. Test na 40 bodov ( vtedy maximum ) za 6 minút aj s dvojitou kontrolou, lebo ujo príslušník ma vrátil, keď som to chcel odovzdať. Vraj aby som nerušil ostatných. Jazda asi 300 metrov cez jednu svetelnú a jednu obyč.križovatku. Potom ma poslali preč s tým, že o dva dni budú vodičské.Toto bol začiatok. :lol: :lol:
p@vel

Příspěvek od p@vel »

u mě to byla potom na podruhý paráda s komisařem jsme si pěkně pokecali o všem možným a zachvíli jsme se vraceli akorát byl pátek okolo 17h, takže sem si do Jihlavy pro papír, že sem to udělal musel jet až v pondělí a hurá k nám na dopravní a za týden už sem se poprvé svezl legálně o všem možným a ten první to bylo hrozný až na to kam mám jet, tak nepromluvil ani slovo a pořád mi přes zrcátko čuměl přímo do očí, což mě pěkně sralo :lol:
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Já jezdil s Feldou 1,3. Instruktor byl rodinný známý. Byla s ním sranda, bylo léto, holky chodili odhalený, tak jsme se pořád kochali :) Ale jsem mu vděčný, protože mě bral do větších měst - Praha, Kolín, Pardubice, Hradec Králové,... a tak jsem se celkem dost vyjezdil už ve škole. Nutno podotknout, že vždy jsme jeli někam za určitým účelem - Praha = doktor, Pardubice = nákup v Makru, Hradec = návštěva příbuzné... :D

A závěrečky: komisař se s instruktorem znal, tak si vyprávěli vtipy a mě si skoro nevšímali...
Obrázek
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

No co se týče výuky,ta pohoda,instruktor říkal že jezdit umím tak mě tahal pořád někam dál a já se hezky projížděl.Jezdil jsem favoritem a později feldou.No a pak závěrečná jízda trvala asi 5 minut,říkal že mu to stačí.Pak jsme šli jezdit s Liazkou a tam mě dusil půl hodiny,ale vše jsem zvládnul na poprvé ;)
Korny

Příspěvek od Korny »

Já jsem měl taky prima autoškolu; docela jsem se vyjezdil, jel jsem Olomouc a hlavně Zlín.... ten bych neměl psát, protože to není moc zákonné, ale byla ve mě důvěra :) - jelo se pro nové auto instruktora i s manželkou (moje bývala učitelka ze základky z aj), takže bylo plné auto :D. Vyhovovalo mi to, lepší než jen couračky po městě...

"Horší" byly testy - tam jsem měl v testech vyměněný obrázek - tak jsem to neudělal na poprvé a reklamace mi nebyla uznána. Protože při tisku testu se netiskne obrázek, jen číslo otázky a odpověď.... měl jsem štěstí, prostě - křižovatka byla vyměněná... a tu když nedáte, nemáte moc šancí udělat ;) - chyběl mi bod, myslím. Takže testy jsem dělal na 2x.
Druhá část - "technická" byla v pohodě, jen to chtěl komisař slovo od slova a já se neučím jako papoušek, takže jsem musel měnit formulace :D. Nejdůležitější věc - jízdy jsem si užil, bylo to v pohodě a bezproblému.

Jezdil jsem fábkou, new beatlem a microu.
VW Touran 1.9 TDi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od madmaik »

ridicak na motorku- jizda dokoncena po 50 metrech testy bohuzel az na potreti ( me to uceni nikdy neslo ) papiry na auto jsem si pro jistotu posychroval,delal sem vsechny jizdy ,krome zaverecny a pri zaverecnym testu mi chybelo asi 5 bodiku ke kterym mi pomohl instruktor. :oops:
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Nejlepší na mym řidičáku byla závěrečná jízda na motorce :D ... můj učitel (majitel autoškoly) si koupil novou motorku a neměl na ní ještě papíry a značky :D ... takže jsem při závěrečný jízdě udělal kolečko kolem "cvičného parkoviště" a konec :D .. nejlepší bylo, že mě závěrečky vycházely na zimu tak jsem dělal ty jízdy na motorce dřív...a jelikož to takhle vyšlo více lidem tak nás tam na to bylo cca 30 :D ... dělal jsme frontu ... jeden dojel a další ihned nasednul a zase odjel ... další fronta se tvořila u inspektora, kterej akorát vyplňoval papíry a to co se děje na motorce ho vůbec nezajímalo :D
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

To já testy šprtal týden před zkouškama a pak jsem je uměl nazpamět a psal všechny na plnej počet.Dělal jsem zrovna ty s těma všema otázkama co mohly být správně
Drahoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahoš »

Kejzi: já dělal taky ty ošklivý, jak mohlo být všechno správně :evil:
A na testy jsem se učil skoro rok, protože jsme to měli na střední jako povinnej předmět a museli udělat všichni, takže jsem pak od zkoušek odcházel ani ne po 10 minutách s jistotou, že to mám dobře :lol:
Jo, a taky si pamatuju, že to ráno, když jsem měl dělat jízdy, bylo -17 stupnů a já měl tenisky, aby se mi dobře řídilo :D
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
GeorgeWWW
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GeorgeWWW »

Já testy taky nechtěl podcenit, tak už jsem se na ně učil měsíc před závěrečkama a posledních 5 testů včetně toho "naostro" jsem udělal na plnej. Tak jsem se těšil na řidičák, že jsem se prostě drtil, co to šlo, měl jsem motivaci...
Obrázek
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

Ja jsem v autoskole jezdil se stribrnou Fabii I Ambiente 1.9 SDI > moc dobre auto, jezdilo se mi s ni v autoskole fakt dobre. Autoskolu jsem si vybral podle auta :D Ridicak jsem delal v male soukrome autoskole, kde majitel = ucitel a byl fajn. Autoskolu jsem navstevoval o letnich prazdninach, bo 18.narozeniny jsem mel 18.srpna > a hned den na to > 19.srpna 2005, nejdriv co to vubec slo, jsem delal zaverecnou zkousku a napoprve uspesne :)

Kdyz jsme si delali testy v autoskole nanecisto, tak jsem to zezacatku podcenil, rikal jsem si, ze vsechno znam a mival jsem dost chyb... :D Ale do testu na ostro jsem se peclive naucil a v testu jsem mel jedinou chybku > zaskrtl jsem, ze na retezech maximalne 60 km/h, spravne je pouze 50 km/h.
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Já jsem první papíry dělal v 16 na motorku, a to bylo nějak na podzim a byla zima na motorku :lol: takže jsem jen napsal testy na plnej. No a v 18 teď v září jsem napsal naplnej testy, svezl kousínek asi 300m autem a hotovo auto a motorka hotová. Teda ne, ještě jsem musel dovíst svoji motorku za město, aby na ni kamoš udělal závěrečky. A teď až se mi bude chtít, tak si napíšu testy na vlek. Už fakt jen napsat, ale nějak neni čas a ani chuťr
Cartman - FK

Příspěvek od Cartman - FK »

Ja jsem dělal papírky letos. Testy na 43 ( což je minimální počet :) ), jelikož se učím automechanika tak údržba úplně v poho, myslím, že tam byl katalizátor a převodovka, no a jízdy-jak jsem byl nervozní a venku zima, tak jsem pořád kouřil, jenže když na mě přišla řada tak jsem zapoměl že kouřím a sedl jsem si do auta s tím cígem. A při hledání popelníku (vůbec mě to nedošlo) jsem spatřil instruktora, jak vejrá jak vyvoraná myš a komisař to samý no. Musel jsem jezdit hodně opatrně, aby mi to dal.
p@vel

Příspěvek od p@vel »

Jo dřív testy byly na prd, taky sem je dělal ale na auto naštěstí už ty současný a to musí snad už udělat každej, tam jde o to naučit se pár termínů, co musím do kolika dní udělat když chci tohle a tohle jinak je to teď brnkačka...
Tholis - FK

http://www.youtube.com/watch?v=FXV83r8gv5k

Tak co si myslíte o noci v Parlamentu alá party Socdemáků?
a1ex - FK

Příspěvek od a1ex - FK »

twe tak takhle jsem se uz dlouho nenasmal u videa... uz sem si ho poustel asi 5x
Drahoš
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Drahoš »

Ježiš to je blbost :lol: :lol: :lol:
Bylo: Škoda Felicia 1.6 MPi http://www.feliciaklub.cz/forum_new/vie ... =16&t=2523
Je: Seat Leon cupra R 1.8T
Korny

Příspěvek od Korny »

Docela pařit umí :lol:
VW Touran 1.9 TDi

Příspěvek od Korny »

http://www.youtube.com/watch?v=uOtiCWycNfE

politika je dobré téma....
VW Touran 1.9 TDi

Příspěvek od p@vel »

všechno je to stejnej ksindl, všem jde jen o korejtko a o nic jinýho...paroubek to je jak diktátor, topolánek je neskutečnej hulvát, kterýho doma zapoměli vychovat, a o zbytku se radši ani bavit nebudu :evil:
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

to jste vy ocumovali nasi karu?bylo zajimavy kolik lidi cumelo na obyc facko
Obrázek
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
Abdul - FK

To si rozdával volebný guláš ?
Odpovědět