Už jste se setkali s tim, že by na nějakých feldách palivovej filtr nebyl? Já si ho koupil že ho vyměnim a dneska jsem obhlížel spodek auta a neviděl jsem ho tam. A to podle knížky by měl bejt vidět už když ležim pod autem. A taky nevíte náhodou, jestli se ty šroubky co drží ten ochranej plech okolo vejfuku/nádrže daj vyměnit celý (šroubek+matička)? Jak jsem se totiž koukal, tak závity na nich se změnily v jeden velkej rez a pochybuju, že tu matičku sešroubuju, nebo natož pak tam dam novou. Takže zatim se mi ten plech sundavat nechce. Možná ale ani nebude potřeba ho sundavat, jelikož musim vyměnit nádrž

, protože mi jí nějaká k_r_a propíchla v noci kvůli benzínu.

Takže zatim jsem to zalepil opravnym kytem na nádrže, ale podle toho co říkal servisák ve škodě to neni na moc dlouho. (že prej benzín ten kyt časem rozleptá). Nejvíc mě na tom serou ty starosti s tim a taky to že nějakej blbec mi kvůli benzínu udělá dost škody navíc. A ani si ho nevzal všechen (měl jsem tam půl nádrže), protože ho dost vyteklo ven a znečistilo nám to trávu a louži. A poučení z toho je pro mě takový, že už vždycky budu parkovat auto na zahradu, i kdyby padaly trakaře. Zaparkoval jsem ho totiž před barákem, protože venku pršelo a mně se nechtělo otvírat v dešti bránu.