Osvětlení autoradia

dotazy a rady na vše kolem hudby
drv.Astor - FK

Osvětlení autoradia

Příspěvek od drv.Astor - FK »

Neví někdo jak zapojit osvětlení autorádia, aby se rozsvicovalo se světly? ...nebo aspoň jak zapojit osvětlení autoradia?
smazany clen - FK

Re: Osvětlení autoradia

Příspěvek od smazany clen - FK »

Rozvicovalo? Nemyslíš spíš stmívalo? Musí být zapojený kabel od osvětlení (žlutý) v ISO konektoru na pozici A6
drv.Astor - FK

Blbe jsem to napsal... Jde mi o to, aby tlacitka svitily ikdyz mam vypnute radio a mam zapnute svetla. Proste aby se zapinalo podsviceni radia s osvetlenim pristrojove desky :-)
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od AleScout »

Pochybuju, ze tohle univerzalni autoradia umi. Jsou udelane tak, ze kdyz hrajou > sviti, kdyz nehrajou > nesviti. Kazde auto (nebo alespon kazda znacka nebo koncern) ma jednoduse receno jinak resenou elektroniku (napriklad sviceni svetel) a rekl bych, je nemozne udelat univerzalni radio, aby si takhle rozumelo jak se Skodou 120, nebo treba s Fabii II (i kdyz tam je vetsinou originalni radio v zakladu) ...

Treba v Octavii II mame originalni vestavene radio Stream a tam to takhle funguje, jak rikas. Je to propojene s ovladanim svetel, dale pak s klimatizaci, parkovacim asistentem, v zavislosti na rychlosti se zvysuje hlasitost... Ale je to radio primo urcene do Octavie II, v jinych autech se snad ani neda pouzit.
drv.Astor - FK

no asi to tak bude....skoda
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

No není až tak úplně pravda...např v ISO konektoru je přímo vyveden pin - napětí při rozsvícení parkovaček a pak už záleží jak se s tím který autorádio popere.
Takže mrkni na návod od rádia a pokud je tahle funkce podporována tak tam přivedeš vodič od parkovaček a je to.
drv.Astor - FK

V navodu je jen toto
radio1.JPG
radio2.JPG
Ivarek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivarek »

No tak máš bohužel peška jelikož to tvoje autorádio nepodporuje.
drv.Astor - FK

skoda...
Kalfa - FK

Příspěvek od Kalfa - FK »

NorthAutoHifi píše:Rozvicovalo? Nemyslíš spíš stmívalo? Musí být zapojený kabel od osvětlení (žlutý) v ISO konektoru na pozici A6

hele tohle mě zajímá, můj Sony MEX-R1 při zapnutí světel pohasne, když tohle odštípnu, zmizí to? Díky
fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

...tato funkce je v manuálu jako "DIMMER" a pokud to nechceš využívat tak jednoduše vypíchni pin z ISO konektoru.Je to na pozici č.6 Jen by mě zajímalo co máš za auto...protože ve Felicii tato funkce není zapojená.
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
Bolthorn - FK

Příspěvek od Bolthorn - FK »

Fan: mě tato funkce normálně funguje.. A to u všech autorádií co jsem v ní kdy měl..
Kalfa - FK

Příspěvek od Kalfa - FK »

fancarhifi píše:...tato funkce je v manuálu jako "DIMMER" a pokud to nechceš využívat tak jednoduše vypíchni pin z ISO konektoru.Je to na pozici č.6 Jen by mě zajímalo co máš za auto...protože ve Felicii tato funkce není zapojená.
mám normálka serie Felda, a takhle to funguje :( nic jsem nepředělával...
Odpovědět