Osvětlení autoradia
-
drv.Astor - FK
Osvětlení autoradia
Neví někdo jak zapojit osvětlení autorádia, aby se rozsvicovalo se světly? ...nebo aspoň jak zapojit osvětlení autoradia?
-
smazany clen - FK
Re: Osvětlení autoradia
Rozvicovalo? Nemyslíš spíš stmívalo? Musí být zapojený kabel od osvětlení (žlutý) v ISO konektoru na pozici A6
-
drv.Astor - FK
Blbe jsem to napsal... Jde mi o to, aby tlacitka svitily ikdyz mam vypnute radio a mam zapnute svetla. Proste aby se zapinalo podsviceni radia s osvetlenim pristrojove desky 
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
Pochybuju, ze tohle univerzalni autoradia umi. Jsou udelane tak, ze kdyz hrajou > sviti, kdyz nehrajou > nesviti. Kazde auto (nebo alespon kazda znacka nebo koncern) ma jednoduse receno jinak resenou elektroniku (napriklad sviceni svetel) a rekl bych, je nemozne udelat univerzalni radio, aby si takhle rozumelo jak se Skodou 120, nebo treba s Fabii II (i kdyz tam je vetsinou originalni radio v zakladu) ...
Treba v Octavii II mame originalni vestavene radio Stream a tam to takhle funguje, jak rikas. Je to propojene s ovladanim svetel, dale pak s klimatizaci, parkovacim asistentem, v zavislosti na rychlosti se zvysuje hlasitost... Ale je to radio primo urcene do Octavie II, v jinych autech se snad ani neda pouzit.
Treba v Octavii II mame originalni vestavene radio Stream a tam to takhle funguje, jak rikas. Je to propojene s ovladanim svetel, dale pak s klimatizaci, parkovacim asistentem, v zavislosti na rychlosti se zvysuje hlasitost... Ale je to radio primo urcene do Octavie II, v jinych autech se snad ani neda pouzit.

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No není až tak úplně pravda...např v ISO konektoru je přímo vyveden pin - napětí při rozsvícení parkovaček a pak už záleží jak se s tím který autorádio popere.
Takže mrkni na návod od rádia a pokud je tahle funkce podporována tak tam přivedeš vodič od parkovaček a je to.
Takže mrkni na návod od rádia a pokud je tahle funkce podporována tak tam přivedeš vodič od parkovaček a je to.
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
No tak máš bohužel peška jelikož to tvoje autorádio nepodporuje.
-
Kalfa - FK
NorthAutoHifi píše:Rozvicovalo? Nemyslíš spíš stmívalo? Musí být zapojený kabel od osvětlení (žlutý) v ISO konektoru na pozici A6
hele tohle mě zajímá, můj Sony MEX-R1 při zapnutí světel pohasne, když tohle odštípnu, zmizí to? Díky
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...tato funkce je v manuálu jako "DIMMER" a pokud to nechceš využívat tak jednoduše vypíchni pin z ISO konektoru.Je to na pozici č.6 Jen by mě zajímalo co máš za auto...protože ve Felicii tato funkce není zapojená.
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
Bolthorn - FK
Fan: mě tato funkce normálně funguje.. A to u všech autorádií co jsem v ní kdy měl..
-
Kalfa - FK
mám normálka serie Felda, a takhle to fungujefancarhifi píše:...tato funkce je v manuálu jako "DIMMER" a pokud to nechceš využívat tak jednoduše vypíchni pin z ISO konektoru.Je to na pozici č.6 Jen by mě zajímalo co máš za auto...protože ve Felicii tato funkce není zapojená.