radio vybija baterku
-
smazany clen - FK
radio vybija baterku
nazdar stal sa mi ASI tento isty problem http://www.audio.sk/?page=article&id=136 radio mam alpine cde 101r nainstaloval som ho normalne na tie miesta kde bolo stare radio ktore fungovalo ok a rano startujem a starter sa ani nesnazil otocit motorom iba to tak cvaklo ale netocilo myslim si ze baterka je komplet vybita...
neviete ako by sa to dalo napravit tj. ako prehadzat tie kable v napajacom ISO konektore ?
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
Re: radio vybija baterku
...spínané +12V musíš dát na externí vypinač.Nové modely rádií jsou konstrukčně řešené pro vozy, které mají tzv. "0" kde je proud i při vypnutém zapalování.
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
smazany clen - FK
To není tím, že přeházíš káble... Do rádia vedou dvě +12V... Jedno je na udržování paměti v rádiu (stanice, ...) a druhá je na pohon celé té jednotky... No a právě na ten kabel, co pohání jednotku musíš dát bud vypínač, že to budeš ručně vypínat nebo to připojíš na klíček a to už tady bylo moooockrááát...
Bohužel... ///Alpine
EDIT: Fan mě předběhl...
Bohužel... ///Alpine
EDIT: Fan mě předběhl...
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
...není to specifikum jen Alpine.Setkal jsem se s tím už i u Pioneer kde na tuto skutečnost upozorňují i v návodu.
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
smazany clen - FK
No jo... Máš pravdu... Taky sem viděl pincka, co to měl ve varování... Aji s obrázkama, jak má zapalování vypadat...

I když si myslím, že to je hovadina... Když rádio vypnu, tak ho prostě vypnu, ne??? Nj... Ale to by byla diskuze o něčem úplně jiným...
I když si myslím, že to je hovadina... Když rádio vypnu, tak ho prostě vypnu, ne??? Nj... Ale to by byla diskuze o něčem úplně jiným...
-
smazany clen - FK
U Clarionu s tím zatím problém není.. I když problémem bych to ani nenazýval, veškeré novější auta mají už spínanou nulu a výrobci s tím už počítají..