Problém s centrálem na DO Meta system M94A
-
smazany clen - FK
Problém s centrálem na DO Meta system M94A
Dneska se mi přihodila prapodivná věc. Chtěl jsem dálkou otevřít felinku a nic. Nic nebliklo, nepíplo, neodemklo... Když jsem odemkl klíčem, tak začala řvát jak šílená a nezbylo nic jiného než rychle otevřít kapotu a klíčkem vypnout alarm. Po cca 10-ti kilometrové jizdě jsem zase alarm zapnul a vše fungovalo normálně.. Nemáte s tím někdo zkušenost? Nechci ráno budit sousedy sirénou, když si zase Meta usmyslí, že nebude fungovat..
Baterie v ovladači jsou měněné před týdnem a vše bylo ok. Už jednou se mi stalo, že nešla dálkou zamknout, ale neřešil jsem to a zamkl klíčem. Při odemykání to ale nepotěší.. 
-
smazany clen - FK
Re: Problém s centrálem na DO Meta system M94A
Nikdo nic?
Tak to mám asi opravdu smůlu.
Měl jsem ten samý problém po výměně baterky přestala občas fungovat dálka, v servise mi poradili vyčistit kontakty na dálkovém ovladači od té doby bez problému.
Pokud zamykáš i odemykáš klíčem alarm se nespustí.
-
smazany clen - FK
To vím taky..hydrant píše:Pokud zamykáš i odemykáš klíčem alarm se nespustí.
-
smazany clen - FK
Díky moc za radu. Hned jdu na to.Haward píše:Měl jsem ten samý problém po výměně baterky přestala občas fungovat dálka, v servise mi poradili vyčistit kontakty na dálkovém ovladači od té doby bez problému.
Ondrášku, reagovak jsem jenom ta tvoji větu: Už jednou se mi stalo, že nešla dálkou zamknout, ale neřešil jsem to a zamkl klíčem. Při odemykání to ale nepotěší..
Jinak jsem měl to samé, vypucování ovladačů nepomohlo, celý migrifič jsem vyhodil a zapojil nový alarm. Pokud budeš nucen udělat to samé, pošlu ti popis vodičů do původní METY. Připojení je celkem brnkačka.
Jinak jsem měl to samé, vypucování ovladačů nepomohlo, celý migrifič jsem vyhodil a zapojil nový alarm. Pokud budeš nucen udělat to samé, pošlu ti popis vodičů do původní METY. Připojení je celkem brnkačka.