Problém s centrálem na DO Meta system M94A

smazany clen - FK

Problém s centrálem na DO Meta system M94A

Příspěvek od smazany clen - FK »

Dneska se mi přihodila prapodivná věc. Chtěl jsem dálkou otevřít felinku a nic. Nic nebliklo, nepíplo, neodemklo... Když jsem odemkl klíčem, tak začala řvát jak šílená a nezbylo nic jiného než rychle otevřít kapotu a klíčkem vypnout alarm. Po cca 10-ti kilometrové jizdě jsem zase alarm zapnul a vše fungovalo normálně.. Nemáte s tím někdo zkušenost? Nechci ráno budit sousedy sirénou, když si zase Meta usmyslí, že nebude fungovat.. :D Baterie v ovladači jsou měněné před týdnem a vše bylo ok. Už jednou se mi stalo, že nešla dálkou zamknout, ale neřešil jsem to a zamkl klíčem. Při odemykání to ale nepotěší.. :(
smazany clen - FK

Re: Problém s centrálem na DO Meta system M94A

Nikdo nic? :( Tak to mám asi opravdu smůlu.
Haward
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Haward »

Měl jsem ten samý problém po výměně baterky přestala občas fungovat dálka, v servise mi poradili vyčistit kontakty na dálkovém ovladači od té doby bez problému.
hydrant

Příspěvek od hydrant »

Pokud zamykáš i odemykáš klíčem alarm se nespustí.
smazany clen - FK

hydrant píše:Pokud zamykáš i odemykáš klíčem alarm se nespustí.
To vím taky.. :) Ale když zamknu dálkou a otevřu klíčem, tak nastane randál. ;)
smazany clen - FK

Haward píše:Měl jsem ten samý problém po výměně baterky přestala občas fungovat dálka, v servise mi poradili vyčistit kontakty na dálkovém ovladači od té doby bez problému.
Díky moc za radu. Hned jdu na to. :idea:
hydrant

Příspěvek od hydrant »

Ondrášku, reagovak jsem jenom ta tvoji větu: Už jednou se mi stalo, že nešla dálkou zamknout, ale neřešil jsem to a zamkl klíčem. Při odemykání to ale nepotěší..
Jinak jsem měl to samé, vypucování ovladačů nepomohlo, celý migrifič jsem vyhodil a zapojil nový alarm. Pokud budeš nucen udělat to samé, pošlu ti popis vodičů do původní METY. Připojení je celkem brnkačka.
Odpovědět