Přední tlumiče z 1.9 do 1.3 ???
-
Návštěvník
Přední tlumiče z 1.9 do 1.3 ???
Můžu dát do 1.3 přední tlumiče z 1.9? (pasují?) Bude to tvrdší? Nebo bude to mít nějaký jiný efekt?
-
Centauria - FK
Re: Přední tlumiče z 1.9 do 1.3 ???
Tak jestli pasují to ti přesně nepovím ale tvrdší to bude. Jinak se dávaj z 1.9 do 1.6 
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
pasujou,buedes to mit vyssi a tvrdsi
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Tlumiče pochopitelně pasujou, rozměrově jsou všechny stejný. Do 1,3ky to chápu, ale vůbec nechápu záměnu mezi 1,6kou a 1,9kou, tam je to naprosto stejný.Centauria píše:Tak jestli pasují to ti přesně nepovím ale tvrdší to bude. Jinak se dávaj z 1.9 do 1.6
-
smazany clen - FK
je možné,že je každý tlumič jiný?myslím podle obsahu motoru...koupil jsem si nové tlumiče a ted mám předek víš a když jsem to porovnával se starým tlumičem tak je ta miska na tlumiči navařená asi o 2 cm víš...mám 1.6ku...vzpadá to ted jak 120ka,předek nahoru,zadek dolu,děs...jinak ta výměna to je práce za trest 
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Je to možné, škodovka rozlišuje tlumiče u jednotlivých motorizací a je fakt, že třeba 1,9ka má kratší pružiny než 1,6ka a přitom by měla mít těžší motor.
-
smazany clen - FK
díky....to kdybych věděl,tak si dám péra s 1.9ky na 1.6kové tlumiče a hned mám nižší předek...premýšlel jsem,že bych je zasunul víc v tom rejdovém čepu,snad to nebude vadit....a na zadku jsou také rozdíly?
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Ano i zadek se rozděluje, jdou mezi sebou zaměnit felda krátká, combi, vanplus ale tam jde pouze o tlumící sílu, o změně výšky misky jsem ještě neslyšel. Spíše se prohazujou pružiny.
Pickup nelze použít na běžnou feldu, jelikož pickup má jinou zadní nápravu.
Pickup nelze použít na běžnou feldu, jelikož pickup má jinou zadní nápravu.
-
smazany clen - FK
to o pickupu jsem věděl,je to aby se mu vešla europaleta na korbu,ale o těch rozdílech ve výškách jsem neměl ani zdání...tak děkuju,zas jsem o něco chytřejší 
-
Kuladmin
- Kontaktovat uživatele:
JE mozne ze ty tlumice kde je ta miska posunuta jsou pro facko to snad ma prave o 2-3cm jinde misky. Kdyztak nekdo potvrdte ci vyvratte.
-
smazany clen - FK
je pravda,že když jsem je kupoval,tak tam bylo uvedeno pro Favorit,Felicie...tak nevím
-
stverzd
Ahoj,chtel sem se zeptat jestli vadi ze mam na 1,6 predni tlumice z 1,3? Zacli se mi sjizdet nerovnomerne vnitrky pneu,muze to byt tim???
podla mna to nicomu nevadi akurat, ze pri vymene tlmicov sa ti zrejme trochu pozmenila geometria... cize zajdi na geometriu, kym ti tie gumy nezozerie uplne z vnutra 
Felicia 1.3MPi LX 
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
mylen na geometrii to nema vliv,pokud myslis zamenu tlumicu za 1.3trojkove,ty budou jen mekci,pokud by dal pera z 1.3 tak by auto kleslo niz a potom by byla vetsi sbihavost a odklon s kterym na felde stejne nic nejde delat
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
nehadam sa .... ale kedze sa mu nerovnomerne ojazduju gumy, geometria nebude najlepsia 
Felicia 1.3MPi LX 
-
stverzd
Tlumice tam mam z 1,3 ale pruziny z 1,6. kdyz jedu rovne tak mam volant trochu natocenej do prava a kdyz ho pustim tak se mi srovna a tim padem mi auto jede trochu do leva. Myslite ze to geometrie spravi???
Ta geometrie nebude na škodu.Měnil sem na své feliš řízení a tím pádem sem dělal i geometrii.14náct dní nato sem měnil přední tlumiče a pro sichr sem si znovu dělal geometrii a nekecám bylo to fakt rozhozené.Po půl roce mě odešel jeden tlumič,v pátek sem tlumiče vyměnil a příští týden udělám určitě geometrii znova 
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
-
stverzd
A mam jit na klasickou geometrii nebo radsi na geometrii lejzrovou??? Je v tom velky rozdil??? Cenove to je totiz u nas 300kc klasoka a 900kc lejzr.
Určitě je lepší laserová!U nás v servisu za 450kč 
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená