baterka-dobíjení-start

RE5PECT - FK

baterka-dobíjení-start

Příspěvek od RE5PECT - FK »

auto mě nechtělo startovat, koupil jsem novou baterku pač ani formování desek nepomohlo, pak startovala asi tak 3 tejdny v pohodě!ale ted potřebuju nastartovat a ani prd ani neotočí se startérem a stalo se to z minuty na minutu prostě nastartuju ujedu 5km a pak už nic! bude v řiti altec nebo to může bejt něčím jiným? dřív sem dobil baterku a jezdil jsem tejden pak zase z ničeho nic mrtvo! jak zjistím esi mě ta potvora dobíjí? díky všem za vaše rady
Hazi - FK

Re: baterka-dobíjení-start

Příspěvek od Hazi - FK »

Změř napětí, při nastarovaném motoru a budeš vědět, jestli dobíjí nebo ne a hlavně kolik dobíjí.
RE5PECT - FK

JO to sem měřil bylo to něco kolem 14V to je normálka ale proč z ničeho nic nenastartuju?? jednou jo ujedu 5km a pak je baterka totál a to je 3 týdny stará
Hazi - FK

Příspěvek od Hazi - FK »

Hele a je totál baterka, nebo jen statér nemá už po smrti. Co ukostření motoru? neni zoxidované?
Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

je to na 100 pro špatný kontakt někde na silových kabelech.to jsou ty tlusté.měl jsem stejný problém.očistit,proletovat nebo udělat nové a je to.
RE5PECT - FK

oxidace by to bejt neměla vše jeočištěný ale možná že bude špatný uchycení teho startovacího káblu, zejtra to zkusím vše pořádně překontrolovat a snad to bude dobrý díky moc za rady
RE5PECT - FK

asi ste měli recht! ty kontakty sou upa na prd, dneska je předělám a snad bude vše šlapat jak má! díky moc všem za rady
RE5PECT - FK

Tak kontakty sem udělal fakalo to asi tak 4 dny a dneska u školy naskočí dojedu k benzínce natankuju a už startovala špatně dojedu další 2 km k poště sem tam asi pul minuty vlezu do auta a ani nešrkne! naštěstí mě kamarád roztlačil kterej šel kolem, doháje čím to může bejt?? to už je na ředě jen startér může bejt po smrti strartér, v případě kolik tak stojhí startér na vrakáču a nebo novej? díky všem za rady
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

Škoda, že už se auta nestartují na kliku :D Brácha říkal, že sehnal startér na vrakáči za 500. Nový jsem koukal na AutoKelly okolo 2000 ...
Jestli Ti to teď nestartuje, zkus změřit ještě napětí na baterce, jestli je v ní dost šťávy na start ...
Odpovědět