baterka-dobíjení-start
-
RE5PECT - FK
baterka-dobíjení-start
auto mě nechtělo startovat, koupil jsem novou baterku pač ani formování desek nepomohlo, pak startovala asi tak 3 tejdny v pohodě!ale ted potřebuju nastartovat a ani prd ani neotočí se startérem a stalo se to z minuty na minutu prostě nastartuju ujedu 5km a pak už nic! bude v řiti altec nebo to může bejt něčím jiným? dřív sem dobil baterku a jezdil jsem tejden pak zase z ničeho nic mrtvo! jak zjistím esi mě ta potvora dobíjí? díky všem za vaše rady
-
Hazi - FK
Re: baterka-dobíjení-start
Změř napětí, při nastarovaném motoru a budeš vědět, jestli dobíjí nebo ne a hlavně kolik dobíjí.
-
RE5PECT - FK
JO to sem měřil bylo to něco kolem 14V to je normálka ale proč z ničeho nic nenastartuju?? jednou jo ujedu 5km a pak je baterka totál a to je 3 týdny stará
-
Hazi - FK
Hele a je totál baterka, nebo jen statér nemá už po smrti. Co ukostření motoru? neni zoxidované?
-
Návštěvník
je to na 100 pro špatný kontakt někde na silových kabelech.to jsou ty tlusté.měl jsem stejný problém.očistit,proletovat nebo udělat nové a je to.
-
RE5PECT - FK
oxidace by to bejt neměla vše jeočištěný ale možná že bude špatný uchycení teho startovacího káblu, zejtra to zkusím vše pořádně překontrolovat a snad to bude dobrý díky moc za rady
-
RE5PECT - FK
asi ste měli recht! ty kontakty sou upa na prd, dneska je předělám a snad bude vše šlapat jak má! díky moc všem za rady
-
RE5PECT - FK
Tak kontakty sem udělal fakalo to asi tak 4 dny a dneska u školy naskočí dojedu k benzínce natankuju a už startovala špatně dojedu další 2 km k poště sem tam asi pul minuty vlezu do auta a ani nešrkne! naštěstí mě kamarád roztlačil kterej šel kolem, doháje čím to může bejt?? to už je na ředě jen startér může bejt po smrti strartér, v případě kolik tak stojhí startér na vrakáču a nebo novej? díky všem za rady
-
smazany clen - FK
Škoda, že už se auta nestartují na kliku
Brácha říkal, že sehnal startér na vrakáči za 500. Nový jsem koukal na AutoKelly okolo 2000 ...
Jestli Ti to teď nestartuje, zkus změřit ještě napětí na baterce, jestli je v ní dost šťávy na start ...
Jestli Ti to teď nestartuje, zkus změřit ještě napětí na baterce, jestli je v ní dost šťávy na start ...