Střešní lišty

karoserie, narazniky, skla atd.
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Střešní lišty

Příspěvek od Mejra »

Dobrý den, mám jistý problém... Asi se mi smrštili bo co střešní lišty... Dole vyčuhuje už ta kovová lišta, co drží tuhle plastovou.. A nyní se mi vyškubla sama od sebe i do toho ohybu nad předními dveřmi.. Napasovat tam už zpátky nejde.. Jakoby celá se zcvrkla.. At se snažím jak se snažím, tak tam nedrží.. Mám tam ted prozatím isolepu.. Ale isolepovej tuning nerad pěstuji.. Poradil by někdo, co s tím? Jestli vyměnit spíše nebo zalepit čímsi.. Nebo snad vyhodit celou feldu? Díky předem za odpovědi
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Re: Střešní lišty

Příspěvek od Atnarfus »

Už jsem to viděl. Je to pro mne záhada co to, že najednou liště hrábne a o kus se smrskne.
Budeš muset sehnat jinou. Drží to tam namáčknuté na plastových čudlíkách.
hromyblesky
Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hromyblesky »

taky sem videl par smrsknutych list proste se na slunku scvrknou a musis dat nove-druhe
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
za vsim hledej pravidlo 7 a 15
Nosnx - FK

Příspěvek od Nosnx - FK »

Tak tak, mě se to stalo už jednou na řídičově straně. Vyměnil jsem ji, páč mě sralo jak vlála. Přišla mě na 2500 Kč. Takže nedoporpučuju kupovat novou, ale sehnat nějákou dobrou z vraku nebo tak.
Pawlick
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pawlick »

Za těch 13 let co vlastníme Feldu už máme měněné obě. Pravá odešla po pěti letech (výměna ve Škoda servisu 1420Kč), levá po deseti (výměna ve Škoda servisu, ze známosti 1170Kč)...
Obrázek Felicia 1.3 LXi BMM 50kW, http://pawlick.rajce.net
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

Tak děkuju za rady.. Ač mě mrzí ty peníze.. Za takovou ptákovinku.. Ještě dotaz.. Musí se měnit lišty i s tou kovovou lištou pod tou gumovou?
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Ta kovová lišta je nedílnou součástí. Prostě železo drží v gumě a celé to namáčkneš na plastové kostičky co jsou nasazené na čudlíkách na karoserii.
Nikdy mne nenapadlo zkoušet tu kovovou lištu z gumy dolovat ven.
Schimi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schimi »

To odchlípnutí spravýš výměnou těch plastových čudlíků po d lištou, je jich 11 na každé straně.
Kdybys moc chtěl ty lišty, budu 2 prodávat (asi za 500), jen nevím, jak by se to dalo poslat do Blatné.
1,6 sportline 1999
big.jedla - FK

Příspěvek od big.jedla - FK »

čudlíků sice je 11 ale já jich koupil 22 na celé auto.... a než sem dodělal ještě mi chyblo :-D to je nejhorší práce jsou sem kdy dělal :-D při slabé ráně se to na ten čudlík nenarazí ale vylomí se hrana a už to pak nedrží, a při velké ráně se ten čudlík zlomí napůl :-D děs běs hrůza
Schimi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Schimi »

Dělal jsem to na fáčku a nebylo to tak strašny.
Čudlíky jsem nasadil do lišty a pak to cvakal na střechu.
1,6 sportline 1999
big.jedla - FK

no právě každý tvrdí že to nacvakal rukou :-D buď mají všichni tak ukrutnou sílu... nebo nevím. Já sem to musel nabouchávat gumovou paličkou
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Když mi loni teklo do auta, tak jsem lištu sundaval. Sundat i nasadit to šlo fakt rukama a neměnil jsem ani jeden čudlík.
Origoš čudlíky jsou asi z lepšího materiálu. Bude to stejný jako u těch do drží tapec dveří. Ty původní jen tak neurveš a jak tam dáš nový, tak ho zničíš hned při první demontáži.
Mates
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mates »

Pánové, mě tam jednou lištou teče a vepředu odstává, budu se na to koukat... Ale při oddělání jednoho konce se mi zdálo, že ty plastové čudlíky jsou ke střeše snad nýtovaný... Nebo jak to držní v kastli?

Díkec
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

Podle mě tam jsou nacvaklý.. Když jsem to sundaval, tak si už přesně nepamatuju..
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Na kastli jsou kovové čepy s hlavou a na nich je plastový čudlík jenom namáčknutý.
Mates
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mates »

namáčknutý? to drží? :shock: No jde mi o to, že některý nejspíš bude v háji a koupím novej, tak jestli to vůbec jde vyměnit a popř. jak. Snad jak to rozdělám an to přijdu, nejsu lama :mrgreen:
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

:D Když už jsme u toho.. Tak já pár vylámal a nenahradil, tak se chci zeptat, kde koupím ty čumprdlíky? Nikde jsem je ještě neviděl.. :D
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

Na 100% je budou mít ve škoda prodejně a když ne tak je objednaj .Nebo škoda servis ,prodejna náhr.dílů .
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

Tak to já tam zajdu.. Pro pytlíček.. Snad to nebudou mít po 1000 kusech.. :D
Atnarfus
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Atnarfus »

Mates píše:namáčknutý? to drží? :shock: No jde mi o to, že některý nejspíš bude v háji a koupím novej, tak jestli to vůbec jde vyměnit a popř. jak. Snad jak to rozdělám an to přijdu, nejsu lama :mrgreen:
Namáčknuté to drží velice dobře. Ty čepy mají dost velké hlavy, aby to drželo. Je to jako by jsi měl do střechy zaražené hřebíky, které nejsou doražené. Ta plastová kostička jde sundat i nasadit, protože je proříznutá a pružná. Když na tu kostičku pak narazíš lištu, tak už se kostička nemůže roztáhnout a z čepu tak nikdy nespadne.
emilio52
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od emilio52 »

5 .držák 6UO 853 733
7. čep N 014 032 2

Obrázek
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda
ObrázekObrázek
Mates
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mates »

Atnarfus, velice dobře popsáno, moc dík, už chápu, myslel jsem, že i ten čep se sundává. V Kelly to budou mít určitě taky...
Nosnx - FK

Příspěvek od Nosnx - FK »

Zkoušel někdo tu lištu měnit bez toho, aniž by to dělal i s tou kovovou a cvakáním těch čudlů? Prostě stáhnout, a nasadit? Popřípadě sundat i s tou kovovou, prohodit gumové lišty a nacvakat to zpět?
Ptám se proto že bych mohl sehnat tu gumovou lištu, ale pán je zdaleka a jako celek s tou kovovou by byl problém to poslat.

Popřípadě nevíte kde to sehnat jinde, než v origo škoda? V autokelly to nemaj:(
Mejra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mejra »

Neblbni, podle mě to jen těžko sundáš a podle mě i těžko nandáš a nebude ti držet.. Spíš bych se juknul po vrakáčích.. já sehnal v plzni božkov na vrakáči lištu na combíka za 400 kus.. Jen komplet bych měnil.. Tamto snad ani nejde..
feli
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od feli »

Právě teď mám úplně stejnej problém:-) takže jste mi moc monohli,hodně sem tu vyčetl..
felicie?........mám je prostě rád
Mates
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mates »

Tady je mají v Kelly za 4 Kč kus
http://www.autokelly.cz/#PATH=3761801;1 ... |SD=0|ST=0|
:thumleft: :thumleft:

kolik je jich na celým autě na kombi?
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

Mates: tyo ani nevíš jak si mi pomohl, moc dík za odkaz, mám autokelly 2km odemě ale netušil jsem že by je tam mohli mít, díky ;)
Mates
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mates »

tam mají všechno :-) akorát nevím, kolik jich na kombíkovi je, počítám, že budu dávat raději nové všechny
big.jedla - FK

na krátké je 11 na každé straně a počítej s tím že nějaké při montáži zničíš... aspoň já teda jo :oops:
SamanShrek - FK

Příspěvek od SamanShrek - FK »

zdarec, uz istu dobu sa pohravam s myslienkou tie gumove lysty uplne vyhodit a pekne zrovnat strechu len ma serie to tesnenie dveri ako ho tam urobit aby do auta nezatekalo, nemyslel niekto uz nad tym popripade nevystrojil niekto uz podonu :pig: :?: :?: :?:
CJ1996 - FK

Příspěvek od CJ1996 - FK »

Tak jsem je dnes taky měnil v Auto Kelly jsem koupil tři pytlíky po 10 ks :D Z těch čepů jsem ty staré sundal způsobem že se rozlámaly jenom na ní člověk šáhnul ( byly uplně zkřehlé ) . No a ty nové jsem tam jednoduše nacvakal rukou :D Jo a na kombíku jich je 28 ks . Na každé straně 14 ks těch bilých příchitek :D Lišty tam dám až zítra :D
CJ1996 - FK

Příspěvek od CJ1996 - FK »

Tak lišty tam jsou . Šlo to uplně super, nabouchal jsem je tam gumovou paličkou a pohoda . Jinak lišty jsem měl sehnané z vraku , páč nové jsou moc drahé viz přizpěvky nahoře :D
Odpovědět