RMS!?
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
Re: RMS!?
...takhle otázka nestojí...SW se musí vybírat v závislosti na zesilovači...respektive jeho výkonu.Nejdřív napiš co máš za zesilovač a podle toho se musí vybrat vhodný SW.Pak ještě v jaké ozvučnici SW bude hrát.Lukbi píše:Prosím o radu asi nejspíš fancarhifiho a nebo collina.Když chci vybírat subwoofer bez ozvučnice,mám se dívat na RMS nebo na max. výkon?Určitě čím více tím lépe že?Díky
I 150W SW dokáže dobře zahrát...
http://www.fancarhifi.cz/www-fancarhifi ... 318-P1S412
...a povšiměte si citlivosti...vše je relativní...
www.fancarhifi.cz vše co potřebujete pro ozvučení vašeho miláčka
-
Collin - FK
rms čím více tím lépe bych řekl že jak pro keho.. Každý jen výkon,výkon! Jak tu dal fancar i slabší sw dokáží velice pěkně zahrát. Hlavně jde o to jaký máš zesilovač!? Pak se muže vybírat dál..
Chceš sw aby jsi šel slyšet a nebo pro sebe?? Podle mého by to mělo být to druhé ale tak to vidím snad jen já..
Chceš sw aby jsi šel slyšet a nebo pro sebe?? Podle mého by to mělo být to druhé ale tak to vidím snad jen já..
-
smazany clen - FK
Nejlepší bude, když napíšeš, co máš za zesík a který sw sis vybral... My ti už poradíme... 
Jinak... Dívej se na RMS sw takový, jaký máš RMS zesíku (nebo trošku menší)... Tzn. zesilovač máš 200W RMS, tak SW by měl mít tak 180 - 200W RMS (tam už záleží na kvalitě sw, kolik do něj můžeš pustit)...
Jinak... Dívej se na RMS sw takový, jaký máš RMS zesíku (nebo trošku menší)... Tzn. zesilovač máš 200W RMS, tak SW by měl mít tak 180 - 200W RMS (tam už záleží na kvalitě sw, kolik do něj můžeš pustit)...
-
RAIMMI
- Kontaktovat uživatele:
třeba na soutěž ... nestaví každý hudbu na posloucháni pro sebe...Collin píše: Chceš sw aby jsi šel slyšet a nebo pro sebe?? Podle mého by to mělo být to druhé ale tak to vidím snad jen já..