HP Sporting
- lukydm
- Kontaktovat uživatele:
Re: HP Sporting
Chcel by som sa spytat ci HP sporting sa da objednat aj na Slovensko,uvazujem o tomto podvozku,ci nahodou o tom nieco neviete?dakujem 
Felicia Combi 1.6M-E 69kW 1998 Re-born
Felicia FUN 1.6MPi 55kW 1999 "Auto které má na silnici úspěch"
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 48#p418448
Felicia FUN 1.6MPi 55kW 1999 "Auto které má na silnici úspěch"
http://www.feliciaklub.cz/forum/viewtop ... 48#p418448
-
Hanz - FK
mam Treningový HP + Stabíky, a dělá mi to to samý... ale tak zase pro jízdu na efekt to je docela dobrýjirkaf píše:Mám dvě feldy na jedny stablik je na druhy ne a ta co ma stablik tak v zatáčkách pri akceleraci na plný plyn na 1st i na 2 st (když je mokro) tak hrabe vnitřní kolo protoze ho stablik prizvedava. to je asi jedinej nepříjemnej jev jizdy se stablikem ...
Pak je ještě jeden ale to nemůžu objektivně posoudit protože nemam na obou autech stejny HP...
-
smazany clen - FK
moje HP dodelal jsem zavit az do konce ... a vysledek jsde videt na fotkach z kopru a t jsem to nemel uplne dole...
vrch unibal
spodek excentr pro serizeni odklonu kdysy je meli HP v nabydce tet uz tam nejsou meli je myslim tpo skopinou H ale co to znamena...

spodek excentr pro serizeni odklonu kdysy je meli HP v nabydce tet uz tam nejsou meli je myslim tpo skopinou H ale co to znamena...

- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
za kolik jsi je vydrazil
a nemas problemy s tyckama rizeni ze se opiraji o kastli?popr s vrzanim motoru pri akceleraci?
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
kazdopadne jestli to mas tak jak to je na fotkach na aute tak mas jednu pruzinu (tu vetsi )naopak 
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
-
smazany clen - FK
vydrazil jsem je cca za 4200 kc jj vrchni pruzina byla naopak toto foto je pri koupi uz je davno otocena auto je snizeni s serezvou 1 cm ale tak
jak jsem mel auto v kopru tak mi jen tak lehce šolichaji tycky rizeni o karu.. budu to muset nejak resit jinak se koukni na virt k tvojemu autu...
tet mam odklony tak nejak udelane potrebuju jeste udelat GO celeho predku a pak pujdu na geometrii
jak jsem mel auto v kopru tak mi jen tak lehce šolichaji tycky rizeni o karu.. budu to muset nejak resit jinak se koukni na virt k tvojemu autu...
tet mam odklony tak nejak udelane potrebuju jeste udelat GO celeho predku a pak pujdu na geometrii
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
co udelat s tyckama?jsou dve reseni,bud taklepes ten rantl na kastli(nosniku)pokud to bude malo riznes do toho ale to jem nedelal je to prasarna,proto sem to udelal tak ze mam cepy rizeni nasazene naopak,tedy zespodu nahoru,a muzu snizit jak budu chtit 
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
-
smazany clen - FK
ono ja sem uvazoval ze bych to vyrezal a krasbne zavaril ale jak jsem videl v jakym uhlu jsou spojovacky ... a ony maji taky nejaky svuj max uhel takze lepsi ty tehlice... jinak uz taky premyslim jak posadit motor výš...

- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
rezat do nosniku je blbost,jednak je to nejdulezitejsi deformacni zona a tedy i evnostni a uz u tak gumoveho auta jako je favorit,nebo v lepsim pripade fela je prasarna,ty tehlice jsou dle me rozumny napad,ale zas je tu otazka jestli se tim zavarenim te diry nesnizi pevnost tehlice a nahodou nekde nepraskne,ale proste nekdo to zkusit musi,co vim tak jednou sem videl jak tehlici frajeri rovnali autogenem (nahrai do ruda pacily trubkama)a auto jezdilo v pohode,a tim sem se ridil 
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
-
pepinoCD
- Kontaktovat uživatele:
Budu měnit tlumiče,chci koupit plynokapalinové.Jaký je rozdíl mezi nima a HP.Mám strach,že HP budou moc tvrdý.Mám dvě malé děti,tak chci pohodlí,ale mám rád sportovní jízdu.Plynokapalinové vyjdou komplet cca.7000kč a HP 11000kč.Mám jít do HP???
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
Já jezdim s dětma (2 a 5 let) s HP a bez problémů ... dokonce si myslim že drív usnou, že je to hned udrncá 
pepinoCD píše:Budu měnit tlumiče,chci koupit plynokapalinové.Jaký je rozdíl mezi nima a HP.Mám strach,že HP budou moc tvrdý.Mám dvě malé děti,tak chci pohodlí,ale mám rád sportovní jízdu.Plynokapalinové vyjdou komplet cca.7000kč a HP 11000kč.Mám jít do HP???
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
me to ted stalo 1000kc/kus plus drazky a vetsi tvrdostSchimi píše:Nemáte někdo představu, kolik stojí repase HP?
-
pepinoCD
- Kontaktovat uživatele:
A co ty tlumiče Protlum? Dedla se o nich zmínil,ale nic jsem o nich nenašel.Pokud vím,tak co napíše Dedla ,je OK.Pár věcí jsem zkusil a ono to funguje.Asi bude machr.Je to sice čecháček,ale co napíše je pravda a funguje to.Připadá mi,že je to takovej bůh přes auta
Nic proti,ale fakt ví,o čem mluví!!!
-
mause
- Kontaktovat uživatele:
když jsem zháněl HP tak jsem mrkal po protlum.. je to kapánek jiná cenová relace... a myslím že ani nemají něco jako sportingy... že mají jenom jakoby specialy
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
je: octule v kombajnu 1,9 tdi ALH zatím 66kw/90 hp + SPRINT 769...Chrochtadlo
:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cIemgwmRgxk
Jawinka 350/638 -> 639
hranatá felicie - červený drak
Jawinka 350/638 -> 639
-
smazany clen - FK
kdyby si videl jak ja mam tu svoji zedrenou mam ji cca 2,5 cm od zeme ...
jinak protlum pan křistek špicka... hp na neho nema aspon osobne
jinak protlum pan křistek špicka... hp na neho nema aspon osobne
-
pepinoCD
- Kontaktovat uživatele:
A kolik tedy stojí? Dají se repasovat?
-
Nonamed - FK
Protlum je v podstatě stavba na zakázku. A řekl bych že budou dražší než nablejskaná felda 
- Hanuš
- Kontaktovat uživatele:
taky jsem si cetl o podvozku na miru od p. Kristka a jeho firmy Protlum. Je to stavba na zakazku a vyuziva ji spousty lidi, co jezdi nejake motoristicke zavody na urovni a mysli to ze zavodenim vazne. Ceny se podle toho taky odviji. Zatim jsem cetl o stropu za podvozek od u neho vyrobeny v hodnote 45t Kč.
Napr. zadni tlumice perovani na Ford Fiesta... http://www.atsservis.eu/?run=1&item=7741&ktg=1414
Napr. zadni tlumice perovani na Ford Fiesta... http://www.atsservis.eu/?run=1&item=7741&ktg=1414
Dobre auto nepoznas po ctvrt mili, ale po dvaceti letech!!!
-
pepinoCD
- Kontaktovat uživatele:
Jo,jo,psal,že to dělá jen na zakázku a cena by byla větši.Pořád přemejšlím,jestli ty plynokapalinové,nebo přišetřit na HP.Teoreticky vzato,ty plynokapalinové budu muset ještě,za život mé felinky měnit.Kdež to ty HP ji asi přežijí.Nemám pravdu?
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Vydrží v podstatě to samý co serie tlumiče.Možná něco málo navíc.Ale jízda s něma a obyč třebas i plyňákama je obrovský rozdíl.A navíc je pošleš na repasi a jezdíš dál...
- Mc Cali
- Kontaktovat uživatele:
HP jsou tvrdolín, ale seděj jak přišitý.
Teda na suchu !
Teda na suchu !
Miluju Feldu 1,6.......je to vlk v rouše beránčím. o:)
-
mause
- Kontaktovat uživatele:
ja jsem si po pravdě ještě nevšim že by auto mělo tendenci ujíždět... asi jsem na to malé prase
))
bylo: felinka lechce poladěná...Myška
Jawinka 350/638 -> 639
Jawinka 350/638 -> 639
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Mi ujela včera,ale bylo hooodně vody na cestě.Jinak se jen nahýbá,škrtá zástěrama,ale neuhne...
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Na suchu mi taky neuhnula.na vodě jo
-
tomas_rapid - FK
Mas dobry obutí? ja vcera zkousel ve velkom desti a drzela neskutecne. Mam šíři 185, takze mozna lip řeže.kejzi1 píše:Na suchu mi taky neuhnula.na vodě jo
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
tomas rapid ma nankang NS 2 navic ma sportingy a ty treningy coz je sakra rozdil!!!!
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
-
tomas_rapid - FK
zase je pravda ze ja jsem vzal tyhlehromyblesky píše:tomas rapid ma nankang NS 2 navic ma sportingy a ty treningy coz je sakra rozdil!!!!
http://www.pneuplus.cz/pneumatiky-prode ... xpert.html
a ty jsou na vode asi lepsi naz na suchu... snad bude hodne chcat abych to vyuzil
ale porad se mi nezda, ze to ze mu to klouze na vode je jen v tlumicich
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
mozna je to tim po jake ceste jede a jak nahuli do zatacky 
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
ja nevim, ale podle me sportingy podrzi na vode daleko lip nez tvrdy treningace, nebo Nka. Nka drzej a pak nahle pustej, u serie nebo sportingu citis naklon a pak postupny sunuti...
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
http://picasaweb.google.com/info.michelin
-
tomas_rapid - FK
jasny, tech faktorů je tam vic, ja se jen ptal jestli nema naky sjety slupky, hodne lidi gumy podcenuje, pritom je to jedna z nejdulezitejsich vecihromyblesky píše:mozna je to tim po jake ceste jede a jak nahuli do zatacky
-
tomas_rapid - FK
jo to si myslim taky, podobny to bude i na snehu ne?Michelin1 píše:ja nevim, ale podle me sportingy podrzi na vode daleko lip nez tvrdy treningace, nebo Nka. Nka drzej a pak nahle pustej, u serie nebo sportingu citis naklon a pak postupny sunuti...
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Je to hlavně o tom jak píše Hromy.Jak kdo to nahulí do zatáčky.U mně to byla křižovatka,takže 90° a rychlost něco kolem 70 km/h.A samozřejmě v točkách a pod plynem.První začaly škrtat zástěry jak se to nahnulo a pak jsem začal cítit jak se poroučí k obrubníku.Jemně,žádná hrůza.Stačilo mírně ubrat plyn a bylo všechno ok.Ale cítit to šlo.S obyč tlumičema a to i sebelepšíma bych si to nikdy netroufnul...
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Jojo tak u mě to určitě bude pneu.Na zadku mám starší Dunlopy a vepředu Nankangy,který na suchu drží velice dobře,ale na vodě je to horší.Ale už vím co s i k nim můžu dovolit,takže se toho nebojím
Jinak na mokru tě líp podrží sportingy než N-ka.Já jsem se sportingama spokojenej a neměnil bych.Dá se s tím jezdit normálně,není to extrémně tvrdý a na suchu mě nikdy nepovolily,takže spokojenost
Jinak na mokru tě líp podrží sportingy než N-ka.Já jsem se sportingama spokojenej a neměnil bych.Dá se s tím jezdit normálně,není to extrémně tvrdý a na suchu mě nikdy nepovolily,takže spokojenost
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
jasne ze to s HPčkama na vode vic klouze, ale nikdo uz nenapise ze s nimi jezdi do zatacek 1x rychleji nez se seriema 
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
ono chplapi musite vzit v uvahu ze za vylepsovanim (zvtrdsenim )¨podvozku vylepsite moznosti auta ale taky posunete mez ktera je nutna k napraveni chyby,to znamena ze kdyz na serii podvozku zacinas dostavat smyk vsimnes si toho brzy a mas tedy cas napravit chybu,u sporingu se tento cas nez ti to ustreli samozrejme posouva protoze to sedi daleko lepe,ale az to ustreli cas na napraveni chyby a rychlost korekce uz musi byt daleko rychlejsi nez u serioveho podvozku ,a tak to jde dal a dal s tvdrsima a kvalitnejsima podvozkama,jakou jsou Nka a treningy atd
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
presne tak...
drzi a drzi, pak to hvizdne a uz se to sune pryc...smrt v ocich a orosene celo
drzi a drzi, pak to hvizdne a uz se to sune pryc...smrt v ocich a orosene celo
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
a zvaknute půlky 
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
-
smazany clen - FK
ahoj prosimvas je rozdil mezi hp na 1,6 a 1,3..felinu??myslim si ze to musi byt stejny ale preci jen se ptam...dik
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
je to stejny,ted sme sundavali HP z facka a davali tam z 1.6 kombi a HP ted pujdou na 1.6HB takze je to zameny
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
- Vici
- Kontaktovat uživatele:
zamenit to jiste pujde.. ale bude minimalne rozdil v pruzinach pro 1,3 a 1,6+1,9D a v kratka a combiHonzii píše:ahoj prosimvas je rozdil mezi hp na 1,6 a 1,3..felinu??myslim si ze to musi byt stejny ale preci jen se ptam...dik
O1 Combi ASZ 204PS/461Nm, Galaxy AUY 149PS/368Nm, Sharan AUY 4motion série, Favorit Silver Line 50kW
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
sem to mlade snizil o dalsi centimetr k zemi sem to zkusil zda to nahodou nevyjde a nahodou vyslo,to je muj nejvetsi duvod proc mame takove uzke pneu,jinak pro nezasvecene je to nastavene na -8

Naposledy upravil(a) hromyblesky dne ned 10. kvě 2009 17:48:43, celkem upraveno 1 x.
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
a nemelte hovadiny o tom jak jsem nadherne natrel pruziny
ucel to plni a naterac proste ze me nebude 
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
Hromy: pistoli jsem nemel, stetec delal kapky...jako tobe, tak jsem ty pruziny natiral prstama
a mam to bez kapek a dostal jsem se vsude
- stef99
- Kontaktovat uživatele:
to se ti ta guma resp disk neopre v rychlejsim prujezdu zatackou?
ja to mel podobne a dotykalo se mi to
ja to mel podobne a dotykalo se mi to
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
- hromyblesky
- Kontaktovat uživatele:
protoze jsi prasatko,ja nechtel byt zmazany,navic sem to delal dvouslozkouvou barvou(normalni akryl na auta)a to jak prischne proste neumyjes
stef99 mrkal jsem na to a zatim je to ok,proc by to melo delat?prece se to tolik nemuze kroutit ma maboji mebo tehlici ne?
stef99 mrkal jsem na to a zatim je to ok,proc by to melo delat?prece se to tolik nemuze kroutit ma maboji mebo tehlici ne?
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ