Já jo, dřív sem sbíral hlavně škodárny 1:43, ted je to rally ve všech měřítkách. Golfy ve všech měřítkách a generacíc a stejně tak Felcicie, plus jakýkoliv autička 1:72. Ale ted sem si ve Fox Toys koupil stejně žlutou Feldu - ruční práce 1650,-. Dam si jí ale až po maturitě
Modýlky
-
Martin_Happy - FK
Modýlky
Sbíráte sbíráte?
Já jo, dřív sem sbíral hlavně škodárny 1:43, ted je to rally ve všech měřítkách. Golfy ve všech měřítkách a generacíc a stejně tak Felcicie, plus jakýkoliv autička 1:72. Ale ted sem si ve Fox Toys koupil stejně žlutou Feldu - ruční práce 1650,-. Dam si jí ale až po maturitě
. Akorát nevim, je mi skoro líto dávat jí do interiéru, radší bych jí měl doma na poličce. 
-
Ahmed - FK
Re: Modýlky
1600 za model autíčka? "páníček je zřejmě gurmán"... hoď sem třeba nějakou fotku protože za tolik peněz to musí vypadat úplně reálně i s palubním počítačem... 
-
Martin_Happy - FK
Říkám že si jí nadělím až po maturitě. Sem na sebe přísnej, už takhle stačí že od rána vysedávám tady na foru místo abych se učil. 
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Moje malá sbírka...

Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Nedělal. MTX jsem koupil na aukru a mojí Funku jsem si nechal dělat.
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
Hele a to jako fakt naší feldu nebo kabrio? Kabria vím, že dělá knopp za nějakejch 1600 +- ale o naší felí sem ještě neslyšel. Nahoď prosím fotoMartin_Happy píše:Sbíráte sbíráte?
Ale ted sem si ve Fox Toys koupil stejně žlutou Feldu - ruční práce 1650,-. Dam si jí ale až po maturitě. Akorát nevim, je mi skoro líto dávat jí do interiéru, radší bych jí měl doma na poličce.
Jinak já mám 5 těch malejch felicií - 2 kitcary, 1 combi, 1 hatch oldface a pracuje se na hatchi s newface v modrý lagunový metle
-
Martin_Happy - FK
Nahodim ale vydrž. Jinak asi to neni přesně Color Line. Má černé sloupky a malý křídlo vzadu. Ale je to NewFace a má žlutý potahy ve stejným designu takže sem jí bral. Spíš tipuju SportLine. Jinak ty máš taky Colorline?
Ne ne je to tátův pacific - obdoba zdejších colorlinů...
Naposledy upravil(a) emilio52 dne stř 20. kvě 2009 9:00:41, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
-
Martin_Happy - FK
Knopp? nemáš na něj nějakej kontakt nebo odkaz?p@vel píše:Hele a to jako fakt naší feldu nebo kabrio? Kabria vím, že dělá knopp za nějakejch 1600 +- ale o naší felí sem ještě neslyšel. Nahoď prosím foto
Jinak já mám 5 těch malejch felicií - 2 kitcary, 1 combi, 1 hatch oldface a pracuje se na hatchi s newface v modrý lagunový metle
-
Rex - FK
taky sbírám, ale už ne tak moc jak dřív. rodina...atd. to omezují. ale pár kusů doma mám. fabku WRC, nějaké tuningy
-
Michal71717 - FK
sbírám, upravuji a vedu největší web o modelech pavel ví svoje že? ale dokud nebude matura nic nemůžu kutit
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Na tohle mi bohužel nezbívají peníze,takže nic
Martin_Happy: snad postačí odkaz na foxtoys: http://shop.foxtoys.cz/inshop/scripts/s ... ucer=KNOPP
svoje stránky mají ale mají tam asi vir...
Rex: tak dej svojí mimifeldu
Michal: doufám, že po matuře zavedeš sériovou výrobu
jinak ještě mám doma pár škodovek ale moc toho není a hlavně nejsou na to peníze...
svoje stránky mají ale mají tam asi vir...
Rex: tak dej svojí mimifeldu
Michal: doufám, že po matuře zavedeš sériovou výrobu
jinak ještě mám doma pár škodovek ale moc toho není a hlavně nejsou na to peníze...
-
Rex - FK
Fabia WRC (ta byla drahá je to limitka):

DeLorean

Ford GT

a celá moje modelová skříňka

DeLorean

Ford GT

a celá moje modelová skříňka

- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
Chci posbirat vsechny modely znacky Skoda od Abrexu (1:43), krome veteranu, ty moc nemusim. Rovnez mam rad auta znacky Volkswagen, tak jsem nedavno zacal sbirat i tyto modely.
Protoze "miluju" serial Cobra 11, musim mit i modely sluzebnich vozu BMW3, Mercedes C a Mercedes CLK, v nejvetsim meritku 1:18.
Fotky mych modelu auticek na adrese: http://alescout.rajce.idnes.cz/Modely_auticek/
V budoucnu bych si rad koupil modely Audi A8 a Volkswagen Phaeton, v meritku 1:18
Protoze "miluju" serial Cobra 11, musim mit i modely sluzebnich vozu BMW3, Mercedes C a Mercedes CLK, v nejvetsim meritku 1:18.
V budoucnu bych si rad koupil modely Audi A8 a Volkswagen Phaeton, v meritku 1:18

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz
-
Martin_Happy - FK
Michal71717: To se pochlub webovkama
Rex:Parádní práce
AleScout: Kde na to bereš
To sou furt nějaký blbinky na auto, kola patnáctky, ostřikovače, el. okýnka a ještě k tomu takováhle sbírčička modýlků, to je teda něco 
Rex:Parádní práce
AleScout: Kde na to bereš
já bych taky chtěl mít doma všechny modely škodovky i třeba starý škoda hračky od kadenu itesu atd. A momentálně se mi taky líbí tatra terrno1 8x8 a tatra ?armax? 10x10 od kadenu obojí 1/43 ale bohužel stojí kolem 1600czk, což si teď nemohu dovolit ale na druhou stranu mám strach, že třeba za půl roku už nepůjdou koupit
A hlavně se už nemohu dočkat na felicii od abrexu doufám, že se chlapci ušatí pochlapí a konečně v červnu budou. A to bych rád měl časem všechny odstíny 
-
Martin_Happy - FK
Já hlavně doufám že se pochlapí a udělají víc verzí, pro začátek NewFace a časem i KItcara, MTX, Laureta a FUN a SUN a já newim co. Ale to se asi nedočkám, hlavně když bude aspoň NewFace abych si moh udělat tu svou. Ale newim, když doteď nejsou schopný udělat jinou Fabii I než combika. (Vlastně přidali ještě WRC, ale stejně je to málo)
-
Martin_Happy - FK
No super. To bylo keců když vznikl Abrex jak tu bude konečně firma která zmapuje produkci Českých automobilek a později celého východního bloku a teď zase jen starej hatchback. A jediný Feldy co doteď byly na trhu byly ty hnusy od Kadenu a Pick-up 1:87 od ČS Train. Takže se holt vrhnu taky na úpravu samodomo. No, aspoň se nějak zabavim o deštivých dnech kdy se nebudu vrtat v Máje 1:1
-
Michal71717 - FK
martin: nevím jestli tady je povolená reklama scalecars.cz jinak jsem to taky nevydržel a rozřezal kombíka od kadenu a tvořím malou šmoulovatou 
-
Martin_Happy - FK
To neni reklama ale odpověď na otázku
Já ale právě ty kadeny nemám. Na Aukru jedny byly ale 1400 za 4 modely je moc, za ty prachy sem si koupil centrál na DO, Rozpěru a polepy sloupků.
Mája 1:1 má holt přednost
Já ale právě ty kadeny nemám. Na Aukru jedny byly ale 1400 za 4 modely je moc, za ty prachy sem si koupil centrál na DO, Rozpěru a polepy sloupků.
Mája 1:1 má holt přednost
tak tohle je předělanej kaden (to co předělávám taky)...
-
Martin_Happy - FK
Rozdíl je akorát v tom, že otvírání dveří je zadělané a interiér je udělán lépe. A taky má jiná kola. Ale je moc hezká, ne? Dárek ke dvacetinám se mi líbil, akorát nevim, jestli jí nechat na poličce nebo jí dát na palubku do auta.
no rozhodně bych to nechal na poličce, v autě si myslím je toho škoda a taky by se Ti mohlo stát, že se Ti na slunci roztečou gumy nebo světla...
A pokud budeš mí čas a chuť mohl bys mi detailně vyfotit interiér a přední část?
A pokud budeš mí čas a chuť mohl bys mi detailně vyfotit interiér a přední část?
-
snb-rider - FK
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
snb-rider: skvele nafoceno
Musim si s tim taky trochu pohrat. Jinak samozrejme krasna sbirka 

-
snb-rider - FK
díky
sbírka se stále rozrůstá... a asi jako všichni nejvíc čekám až bude konečně felda 
hmota, ze který se dají odlejvat modely nebo jejich části, kdyžtak mě opravte...
-
Kalfa - FK
aha a jak je to pak s pevností? je to jako kov, nebo spíš jako papír??? Díky
kalfa: no jaký to je nevím nikdy sem to neměl v ruce...
A tady něco málo, co sem měl při ruce...
http://s338.photobucket.com/albums/n430 ... mview=grid
A tady něco málo, co sem měl při ruce...
http://s338.photobucket.com/albums/n430 ... mview=grid
resin je epoxydová pryskyřice takže vlastnost podobná plastuKalfa píše:jinak, zeptám se vás lidi, co je to přesně ten resin???
-
smazany clen - FK
no pár dní jsem bojoval o modely Felicia kit car a o model klasika Felici za kit car na aukru bylo 150 šel jsem do 350 a už to je na 405.Kč U červeného jsem šel do 760 už je zaněj 780Kč už přihazovat nebudu je to moc to byjsem skončil na 1000 za jeden model.Tak známej mi pošle model Felicie za 500 akorát si ho budu muset přestříkat do stejné barvy jak je moje Felicia
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Neblázněte, to jsou modely od Kadenu a nejsou nic moc, až vyjede Abrex, tak budou mnohem dokonalejší a bude jich dost.
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas, taky mam jednu KITovou feldu od Kadenu a stoji za prd 
edit: preklep
edit: preklep
Naposledy upravil(a) 00Inferno00 dne ned 07. čer 2009 19:29:33, celkem upraveno 1 x.
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
-
smazany clen - FK
Martin_Happy:Má jenom dva jeden mi prodá původně ho chtěl upravovat ,ale dneska jsem mu napsal ohledně toho aukra a řekl ,že mi prodá svůj a on si jeden nechá.Už jsem tolikrát na aukru o ty modely bojoval ale na prd
.Už se Těším až Abrex bude mít ty modely ,ale kdo ví kdy to bude.
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Dneska jsem se u Abrexu ptal a ty lidi od stánku o tom neví vůbec nic
-
smazany clen - FK
kejzi1:Tak to je teda pěkné podlě mě bude trvat než se dostane na trh
- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
FELICIA od ABREXu 1:43
Vasek 103457 ma pravdu > mam KITovou Felicii od Kadenu a ta kvalita je fakt hrozna! Na druhou stranu jsou tyhle Felicie vzacne, viz ceny v aukcich na Aukru...
Budte rozumni > opravdu nezbyva nic jineho, nez jeste naky cas pockat, nez se do prodeje dostanou Felicie od Abrexu
Dnes jsem je na AutoSalonu v Brne opet videl na vlastni oci a jsou to fakt krasavci! Kvalita je uplne o necem jinem a myslim si, ze jejich cena se bude pohybovat okolo 300 Kc, jako Favority.
Samozrejme jsem se ptal na termin prodeje, jedna odpoved byla do konce cervna, druha odpoved do konce roku.

Budte rozumni > opravdu nezbyva nic jineho, nez jeste naky cas pockat, nez se do prodeje dostanou Felicie od Abrexu
Dnes jsem je na AutoSalonu v Brne opet videl na vlastni oci a jsou to fakt krasavci! Kvalita je uplne o necem jinem a myslim si, ze jejich cena se bude pohybovat okolo 300 Kc, jako Favority.
Samozrejme jsem se ptal na termin prodeje, jedna odpoved byla do konce cervna, druha odpoved do konce roku.

Naposledy upravil(a) AleScout dne pát 18. pro 2009 1:08:13, celkem upraveno 1 x.

-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
Ty jo,já jsem slepej,já je neviděl
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem se ptal.Prej do vánoc v prodeji,ale to říkali už loni.Jinak ten model Supa je fakt luxus.Ten se mi snad líbil nejvíc.
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
AleScout
Tak to je paráda, krásný detaily, kua ty číňani jsou šikovný
jenom ta modrá má nějakej hnutej blinkr je tam mezera
a to je zrovna tvoje Aleši co?
A už maj i fellďácký palubky, ne hranatý z fáva
Tak to je paráda, krásný detaily, kua ty číňani jsou šikovný
A už maj i fellďácký palubky, ne hranatý z fáva