jak ven s palubkou?

vybavení a úpravy interiéru atd.
madmaik
Kontaktovat uživatele:

jak ven s palubkou?

Příspěvek od madmaik »

:oops: vytahal sem uz asi 10 sroubu a porad drzi,vim ze nejak srouby jsou z motorovyho prostoru,kolik a kde priblizne?diky
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Raceman

Re: jak ven s palubkou?

Příspěvek od Raceman »

v motorovým prostoru jsou 4 šrouby
P3t4n - FK

Příspěvek od P3t4n - FK »

já potřebuju vyndat jen vrchní část palubní desky, drží mi v rozích u předních sloupků, nevíte co mam odšroubovat aby to tam nedrzelo? diky za rady
Raceman

Příspěvek od Raceman »

drží uvnitř v palubce na spodním dílu a ten drží na rozvodu vzduchu a ten zase mimo jiné drží na motorový stěne takže bez vyndání celý palubky ven se to NEDÁ rozebrat
P3t4n - FK

Dobře, díky, tak já jdu zpátky do garáže rozpitvat to komplet cely, diky moc za radu
P3t4n - FK

Tak jsem vyndal palubku, ale byl to boj, nevim jak se sundava ten volant co mam... takze palubka byla v aute jak jezek v kleci :)... jinak sroubu z motoru je 6
smazany clen - FK

Příspěvek od smazany clen - FK »

jojo ja mam podobny problem chcel som vybrat palubku von pretoze mi nejde otackomer(iba rano) vykrutil som 5 skrutiek a nakoniec som zistil ze ma drzi volant. Asi musi von ta vrchna cast lenze ta skrutka je tam tak perfektne ze sa kvoli volantu k nej nedostanem takze ak som to pochopil spravne najskor musim vybrat volant potom tu umelu vrchnu cast a az nakoniec pojde palubka von????????? tak to je super
borlan - FK

Příspěvek od borlan - FK »

bralce - předtím myslím řešili celou palubku, ty potřebuješ jen přístrojovej štít. Teď si nejsem jistej, ale myslím jsou to 4 šrouby (pod krytkou u vyp. světel, krytka kompu, mřížka ventilátoru a středový vypínače). Jinak - se sundaným volantem to jde elegantně, ale bez sundání to jde taky, jen se musí hodně šikovně a je značné riziko poškrábání toho horního krytu volantu. A pak nezapomenout na přívod k tachometru...
smazany clen - FK

Nazdar

jasne ze som myslel pristrojovku sorry ze to sem miesam. Tak to si ma velmi nepotesil :D .Tak teraz uz len nastudovat ako sa dava dole volant myslim ze som to tu niekde videl

dik
borlan - FK

Příspěvek od borlan - FK »

bralce - já to sundával cca 4x a nikdy sem nešahal na volant...a šlo to. Ale může být různé napasování kus od kusu...Sundat volant taky někomu jde ok a někomu nechce ven. Nezapomeň si předtím poznačit polohu volantu na tyči! Spíš vidím problém s vydloubnutím klaksonu a přitom nic nepokurvit - mám volant 2 ramena s barevným znakem. A zřejmě předchůdce se do toho nějak nešikovně dostával a sou polámaný ty zobáčky tlačítka = vyskakuje mě to ven. Zatím jsem nepořešil ani nikde neobjevil jako díl, třeba i z vrakoviště...
smazany clen - FK

Nazdar

ja mam klasicky volant s tim gumenym klaksonom tak hadam to pojde dole. Neviem no mne to neslo dostal som sa asi do tej polohy ze pristrojovka bola vonku asi 3 cm a dalej to neslo pohnut. Uvidime vyskusam. Dik za rady
mikka

Příspěvek od mikka »

Taky můžeš zkusit spustit řízení trošku dolů - sundat spodní kryt a povolit čtyři šrouby držící volantovou tyč, příp. ještě vysunout mezikroužek kolem spínací skříňky, aby šel volant ještě níž.
smazany clen - FK

To som teda netusil ze sa da spustit riadenie nizsie aj vo felde. tak to je super zajtra to pozriem dik za radu
Odpovědět