jak ven s palubkou?
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
jak ven s palubkou?
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
Re: jak ven s palubkou?
v motorovým prostoru jsou 4 šrouby
-
P3t4n - FK
já potřebuju vyndat jen vrchní část palubní desky, drží mi v rozích u předních sloupků, nevíte co mam odšroubovat aby to tam nedrzelo? diky za rady
drží uvnitř v palubce na spodním dílu a ten drží na rozvodu vzduchu a ten zase mimo jiné drží na motorový stěne takže bez vyndání celý palubky ven se to NEDÁ rozebrat
-
P3t4n - FK
Dobře, díky, tak já jdu zpátky do garáže rozpitvat to komplet cely, diky moc za radu
-
P3t4n - FK
Tak jsem vyndal palubku, ale byl to boj, nevim jak se sundava ten volant co mam... takze palubka byla v aute jak jezek v kleci
... jinak sroubu z motoru je 6
-
smazany clen - FK
jojo ja mam podobny problem chcel som vybrat palubku von pretoze mi nejde otackomer(iba rano) vykrutil som 5 skrutiek a nakoniec som zistil ze ma drzi volant. Asi musi von ta vrchna cast lenze ta skrutka je tam tak perfektne ze sa kvoli volantu k nej nedostanem takze ak som to pochopil spravne najskor musim vybrat volant potom tu umelu vrchnu cast a az nakoniec pojde palubka von????????? tak to je super
-
borlan - FK
bralce - předtím myslím řešili celou palubku, ty potřebuješ jen přístrojovej štít. Teď si nejsem jistej, ale myslím jsou to 4 šrouby (pod krytkou u vyp. světel, krytka kompu, mřížka ventilátoru a středový vypínače). Jinak - se sundaným volantem to jde elegantně, ale bez sundání to jde taky, jen se musí hodně šikovně a je značné riziko poškrábání toho horního krytu volantu. A pak nezapomenout na přívod k tachometru...
-
smazany clen - FK
Nazdar
jasne ze som myslel pristrojovku sorry ze to sem miesam. Tak to si ma velmi nepotesil
.Tak teraz uz len nastudovat ako sa dava dole volant myslim ze som to tu niekde videl
dik
jasne ze som myslel pristrojovku sorry ze to sem miesam. Tak to si ma velmi nepotesil
dik
-
borlan - FK
bralce - já to sundával cca 4x a nikdy sem nešahal na volant...a šlo to. Ale může být různé napasování kus od kusu...Sundat volant taky někomu jde ok a někomu nechce ven. Nezapomeň si předtím poznačit polohu volantu na tyči! Spíš vidím problém s vydloubnutím klaksonu a přitom nic nepokurvit - mám volant 2 ramena s barevným znakem. A zřejmě předchůdce se do toho nějak nešikovně dostával a sou polámaný ty zobáčky tlačítka = vyskakuje mě to ven. Zatím jsem nepořešil ani nikde neobjevil jako díl, třeba i z vrakoviště...
-
smazany clen - FK
Nazdar
ja mam klasicky volant s tim gumenym klaksonom tak hadam to pojde dole. Neviem no mne to neslo dostal som sa asi do tej polohy ze pristrojovka bola vonku asi 3 cm a dalej to neslo pohnut. Uvidime vyskusam. Dik za rady
ja mam klasicky volant s tim gumenym klaksonom tak hadam to pojde dole. Neviem no mne to neslo dostal som sa asi do tej polohy ze pristrojovka bola vonku asi 3 cm a dalej to neslo pohnut. Uvidime vyskusam. Dik za rady
Taky můžeš zkusit spustit řízení trošku dolů - sundat spodní kryt a povolit čtyři šrouby držící volantovou tyč, příp. ještě vysunout mezikroužek kolem spínací skříňky, aby šel volant ještě níž.
-
smazany clen - FK
To som teda netusil ze sa da spustit riadenie nizsie aj vo felde. tak to je super zajtra to pozriem dik za radu