dobijení
Re: dobijení
Asi bude některá dioda v usměrnovači proražená.Nech si to zrepasovat a máš klid 
Felicie 1.3 BMM 50kw,romantická červená
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
zkus vyměnit regulátor a uvidíš . NA něm jsou uhlíky a bývá to většina problémů z dobíjením . Otázka 250,- kč . Pokud to nepomůže , je potřeba vyměnit diodovej můstek v altíku , trošku pracnější ,ale dá se zvládnout doma . Cena diodovyho mustku cca 600,- .
-
sisin - FK
Než měnit můstek za 600,- tak máš jednodušší zjistit kde dělají repas a vyměnit svůj altík za repasovaný(kus za kus) + nějaký doplatek cca 200-300,- a máš na to i záruku.
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
A kdepak dělají takovej obchod ? že vyměním starej za zrepasovanej + 300,- . Všude chtěj nejmín 1000,- . ?
-
sisin - FK
Ostrava-Vítkovice,AutoWak,na Mírovém náměstí,jinak prodává so+ne na autoburze ve Vítkovicích na Jeremenku,je to normální kamenný obchod,ale prodává i na burze a netu.Dává na to i záruku,osobně jsem se s ním o tom bavil.
http://www.autowak.cz/?p=productsList&i ... 143&page=5
http://www.autowak.cz/?p=productsList&i ... 143&page=5
-
dzigibungr
tato firma mi prodala zrepasovanej altík totálně špatnej jak uhlíky tak můstek byli špatný nedoporučuju vůbec
Naposledy upravil(a) emilio52 dne úte 07. črc 2009 16:07:05, celkem upraveno 1 x.
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
Důvod: předchozí citace viz:pravidla č.4
- DuDe
- Kontaktovat uživatele:
ja si myslím že to nebude nic moc , páč za tři stovky by se jim to moc neoplatilo . Samtnej regulátor a diody je výjde na 800 ,- . Tak nevim no .
-
Jozefj
- Kontaktovat uživatele:
Může být už ošoupaný kroužek na rototu až na izolant a uhlíky nepřevádí budicí napětí úplně.Nutná úplná kontorola kroužků,dá se po domontáží regulátoru z altíku otáčením rotoru.Nebo lépe po vyjmutí altíku z vozu-lepší přístup.
-
Martased - FK
chtěl bych se zeptat jake ma byt napětí na baterce když je nastartovane auto a altik by měl správně dobijet?diky
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Kdyby ses podíval o téma níž tak to tam máš rozepsaný dopodrobna 
-
dzigibungr
zkus lihem vyčistit škrtící klapku mně to pomohlo tohle v altíku není což se zde většina diskutujících domnívá
sundej plast kryt (mpi) a lihem a nejakým hadříkem co nepouští chlupy to vyčisti otázka 15min
sundej plast kryt (mpi) a lihem a nejakým hadříkem co nepouští chlupy to vyčisti otázka 15min
- Ivarek
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Když mu svítí kontrolka dobíjení tak je to klapkou,jo?

-
Jurka - FK
No jasně
A když chceš vyměnit levé kolo musíš prvně povolit pravé kolo...To nevíš? 
- emilio52
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Jako vtip to je dobrýdzigibungr píše:zkus lihem vyčistit škrtící klapku mně to pomohlo tohle v altíku není což se zde většina diskutujících domnívá
Každé ráno, když vstanu, prohlédnu si seznam 50 nejbohatších lidí na světě. Když na něm nejsem, jdu do práce moje felda

- Zdenda19895
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně přeměř nahuštění předních kol. 
Nikdy neříkej že něco nejde. Vždy se najde nějaký blbec který neví že to nejde a udělá to.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
Není důležité vyhrát, ale nasrat toho kdo tě porazil.
-
sisin - FK
Tak to je zajímavé zjištění,protože jsem chtěl takhle vyměnit můj starý alternátor,ještě že jsem to neudělal.A nezkoušel jsi ho tam reklamovat?dzigibungr píše:tato firma mi prodala zrepasovanej altík totálně špatnej jak uhlíky tak můstek byli špatný nedoporučuju vůbec