Výměna zámků

karoserie, narazniky, skla atd.
Vrba - FK

Výměna zámků

Příspěvek od Vrba - FK »

Zdravím,
opět Vás zkušené prosím o radu. Koupil jsem si sadu zámků (spínačka, přední dveře, páté dveře, víčko). Začal jsem o to ho nejjednoduššího: vyměnil jsem víčko :D a potom jsem bez problémů (kromě zalomeného šroubu) vyměnil zámek na pátých dveřích. Když jsem se vrhnul na dveře u spolujezdce tak jsem narazil na nepřekonatelný problém. Po krátkém boji jsem sundal výplň dveří a strhnul tu fólii. Ovšem mezi mnou a zámkem je jakýsi kus tvarovaného bílého plastu (proti vyháčkování?!?), který nemůžu ani omylem vyndat. Drží sice na jedné matičce, ale nejde ze dveří vyndat, protože tomu brání buď lanovod na stahování okénka, nebo ta vodorovná trubka v půlce dveří. :x
Chtěl bych Vás proto požádat o takový podrobný návod pro blbce co, jak, kde, kudy, kam, ...

Předem mockrát děkuju

T.
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Re: Výměna zámků

Příspěvek od kejzi1 »

No na to návod neexistuje,je to jako ježek v kleci a vyndat to jde,blbě ale jde :)
Vrba - FK

Příspěvek od Vrba - FK »

Tak pokud si pamatuju, tak Ježek v kleci měl také řešení (například přepilování klece ;) ). Můžeš aspoň určit přibližný směr, kterým bych ten plast měl rvát ven? Já už jsem si přitom pořezal dva prsty a pěkně mě to se*e :(
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

jde to celkem lehce, musíš otáčet a mačkat, stáhnout přes tu výztuhu dveří a vyndat spodní dírou. Tou horní to neproleze. :lol:
Maty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maty »

Vyřízni díru do dveří :-D

Toho plastu se neboj a zmáčkni ho, ohni ho :-) :-D Ale né zas moc abys ho neprasknul.
Pokud si dobře vzpomínám tak jsem to vždycky zmáčknul a vyndal směrem doprava (dovnitř do dveří)
Největším problémem všech informací je to, že je nikdo nechce HLEDAT !!!
Bylo ...Škoda Felicia GLXi 1.3Mpi 50kW r.v.1998 ... zelená .... Blíže --->ZDE<---
Bylo ...Citroën C5 Tourer 2.2HDi 125kw r.v. 2008 ... stříbrná
Je ... BMW F31 318d 105kw r.v. 2013 ... stříbrná
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

Jojo musíš ho ohnout a zmáčknout jak píšou kluci
Tomas6
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomas6 »

Vyškubat ven jak tu svinu.Jinak to snad ani nejde.A je pravda že já je tam nemám.Jde to vyháčkovat i s něma,takže svým způsobem jsou tam k ničemu.
kejzi1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejzi1 »

No já to dělal u kámoše,tak jsem mu to zase vrátil zpátky,i když jsem si říkal že se na to taky vykašlu a nebudu to vracet,ale vrátil :lol:
103457
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 103457 »

Dělal jsem to několikrát a nepřipadá mi to nijak složité, teď, když jsem auto lakoval, opět jsem měl ty plasty venku, včetně klik a zámků a šlo to velmi dobře. A to mám origo centrál, kde navíc překáží serva. A pro klid v duši jsem je opět namontoval z5 do dveří.
Vrba - FK

Příspěvek od Vrba - FK »

jak to tak ctu jak mi pripada, ze mam obe pracky totalne levy, protoze ja je ani za boha nemuzu dostat ven... :? :)
Nejste nekdo z okoli Svitav, nebo Litomysle, ze by jste mi predvedli jak snadno to jde ven? ;)
Vrba - FK

Příspěvek od Vrba - FK »

Tak jsem zpět, opět (jak jinak) s problémem a žádostí o radu :x
Zámky mám na místě, ale rozpadl se mi zámek na 5. dveřích...
prostě jsem včera zaparkoval do garáže a dnes ráno jsem přišel a to tlačítko co v něm je zámek leželo na zemi. Koukal jsem na to a vypadá to, že prasklo v místě kde je na zámku jakýsi nálitek do kterého zapadá otvor v tom tlačítku. Bohužel nemám fotku - snad zítra?
Takže - pokud někdo víte jak to tam vypadá - myslíte si že to půjde nějak slepit aby to drželo pevně? Případně - přemýšlím, jestli to poslat na reklamaci (snad jsem to namontovat správně - 2 týdny to fungovalo bezvadně); ale nevím jestli kvůli tomu musím vytáhnout všechny zámky, nebo stačí poslat jenom tenhle zámek.
Fotky zámku: http://img182.imageshack.us/gal.php?g=25072009423.jpg
Odpovědět