Umístění hasicího přístroje

vybavení a úpravy interiéru atd.
gerrik - FK

Re: Umístění hasicího přístroje

Příspěvek od gerrik - FK »

Já mám prcka umístěnýho tady:
Obrázek
Je to takový plivátko, ale furt lepší než nic ;)
Radeggast - FK

Příspěvek od Radeggast - FK »

UP tohodle topicu... :)
Přišlo to na mě taky a chci si pořídit hasící přístroj... Takže semka ládujte fotky, jak to máte upevněný... :)

Co jsem tak četl, tak půjdu do CO2 (asi 2kg) a chtěl bych ho umístit pod sedačku řidiče... Jenom nevím jak...

Když ho dám po směru jízdy (vršek bude u mých noh a spodek bude u noh spolujezdce vzadu) tak je možný, že při nehodě se utrhne z držáku, vrazí do tý přepážky, co je pod sedadlem a začne se to z toho valit ven...
Kdyžbych ho dal na šikmo (čili na tu přepážku), tak nevím, jak bych v té rychlosti ho vytahoval (se sedačkou jsem až v zadu)...

Další možnost by byla pod nohy řidiče nebo spolujezdce... Super místo na rychlost, ale v případě nehody mě odvezou se zlomenýma nohama... :D

Další možnost na středovej panel zboku...

Nějaká ta inspirace:
(Převzato z Ford Focus Fóra - doufám, že se nebudou zlobit)

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
sisin - FK

Příspěvek od sisin - FK »

Já jsem ho dneska přišrouboval do kufru,ale jak teď špekuluju,tak to asi nebyla dobrá volba,protože jak by do mě někdo řachnul ze zadu tak bych se taky nemusel stačit divit co mám v autě za maras,kdyby trefil ten hasičák přez plech.Mám ho u pravého světla na plechu.A ještě otázečka,je teda lepší mít práškový nebo pěnový?
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne úte 28. črc 2009 17:47:10, celkem upraveno 2 x.
Dexter - FK

Příspěvek od Dexter - FK »

taky plánuju nákup, a umístit ho chci někam dopředu aby byl hned poruce, není nic lepšího než zůstat zaklíněnej a koukat jak se oheň postupně blíží ...
sisin - FK

Příspěvek od sisin - FK »

Je otázka jestli někde v předu,protože,když ti blafne něco v motoru tak si budeš z auta hodně rychle pomáhat a na hasičák si v tu chvíli ani nevzpomemeš a když tě někdo práskne na předek tak ten hasičák ani nenajdeš,kdežto v kufru asi zůstane.Ale jestli tě někdo střelí na zadek tak budeš mít vyfoukaný zase zadek. http://radeksisin.rajce.idnes.cz/Hasicak/
Odpovědět