Fólie v Ostravě???

karoserie, narazniky, skla atd.
sisin - FK

Fólie v Ostravě???

Příspěvek od sisin - FK »

Najde se někdo kdo umí nalepit fólie na okna z Ostravy nebo okolí? Čtyři okna a páté dveře.Fólie bych buď koupil a nebo by to mohl koupit dotyčný a já bych mu je zaplatil.Samozdřejmě s atestem,takže kdyby si někdo chtěl přividělat nějakou kačku a troufnul by si na to(třeba student na prázdninách) tak se ozvěte a nějak se domluvíme.Podotýkám,že jsem ženatý,pracující dělnická třída a živím dvě malé děti tak aby mě to finančně nepoložilo :lol: :lol:
AleScout
Kontaktovat uživatele:

Re: Fólie v Ostravě???

Příspěvek od AleScout »

Doporucuju firmu Autosklo TS v Ostrave na Cihelni. Maji kvalitni folie, zkusenosti s montazi, sveril bych to jim.

Delali mi tam folie na kratkou Felicii, bez celniho skla s pruhem me samotne folie vysly do 5 tisic.

Myslim si, ze se na tomhle nevyplati setrit, aby se to po case nahodou nezacalo odlepovat.
motor

Příspěvek od motor »

Kolega to dela, jestli chces, tak se ozvi (myfabi@seznam.cz) a posli Ti kontakt. Folie s atestem, karticka a myslim ze da super cenovku ;)
sisin - FK

AleScout píše:Doporucuju firmu Autosklo TS v Ostrave na Cihelni. Maji kvalitni folie, zkusenosti s montazi, sveril bych to jim.

Delali mi tam folie na kratkou Felicii, bez celniho skla s pruhem me samotne folie vysly do 5 tisic.

Myslim si, ze se na tomhle nevyplati setrit, aby se to po case nahodou nezacalo odlepovat.
Ono jde taky o tu cenu,protože jsem auto koupil za 20 000 a za pětku fólie se mi asi moc nevyplatí,protože předpokládám,že za dva až tři roky půjde auto na odpis nebo možná za pár korun prodat,jestli to někde do té doby nerozsekám :lol: Budu muset koupit něco většího,já si na ten malý kufr nemůžu furt zvyknout a vozík se mi za autem tahat furt nechce.Navíc bych musel koupit taky tažné.Ale dík
sisin - FK

motor píše:Kolega to dela, jestli chces, tak se ozvi (myfabi@seznam.cz) a posli Ti kontakt. Folie s atestem, karticka a myslim ze da super cenovku ;)
Poslal jsem ti e-mail
Odpovědět