Fólie v Ostravě???
-
sisin - FK
Fólie v Ostravě???
Najde se někdo kdo umí nalepit fólie na okna z Ostravy nebo okolí? Čtyři okna a páté dveře.Fólie bych buď koupil a nebo by to mohl koupit dotyčný a já bych mu je zaplatil.Samozdřejmě s atestem,takže kdyby si někdo chtěl přividělat nějakou kačku a troufnul by si na to(třeba student na prázdninách) tak se ozvěte a nějak se domluvíme.Podotýkám,že jsem ženatý,pracující dělnická třída a živím dvě malé děti tak aby mě to finančně nepoložilo

- AleScout
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fólie v Ostravě???
Doporucuju firmu Autosklo TS v Ostrave na Cihelni. Maji kvalitni folie, zkusenosti s montazi, sveril bych to jim.
Delali mi tam folie na kratkou Felicii, bez celniho skla s pruhem me samotne folie vysly do 5 tisic.
Myslim si, ze se na tomhle nevyplati setrit, aby se to po case nahodou nezacalo odlepovat.
Delali mi tam folie na kratkou Felicii, bez celniho skla s pruhem me samotne folie vysly do 5 tisic.
Myslim si, ze se na tomhle nevyplati setrit, aby se to po case nahodou nezacalo odlepovat.

Škoda Felicia Scout 1.3 GLXI, modrá ledová metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Škoda Felicia 1.6 GLXI, modrá hlubinná metalíza (recenze na Moje.Auto.cz)
Fotogalerie na AleScout.Rajce.iDNES.cz
-
motor
Kolega to dela, jestli chces, tak se ozvi (myfabi@seznam.cz) a posli Ti kontakt. Folie s atestem, karticka a myslim ze da super cenovku 
-
sisin - FK
Ono jde taky o tu cenu,protože jsem auto koupil za 20 000 a za pětku fólie se mi asi moc nevyplatí,protože předpokládám,že za dva až tři roky půjde auto na odpis nebo možná za pár korun prodat,jestli to někde do té doby nerozsekámAleScout píše:Doporucuju firmu Autosklo TS v Ostrave na Cihelni. Maji kvalitni folie, zkusenosti s montazi, sveril bych to jim.
-
sisin - FK
Poslal jsem ti e-mailmotor píše:Kolega to dela, jestli chces, tak se ozvi (myfabi@seznam.cz) a posli Ti kontakt. Folie s atestem, karticka a myslim ze da super cenovku