kamarád prodává nabourané bmw 318i to straší s kulatejma světlama v předu a nechá ho za 4tis pro mě a dneska mě u píva napadlo (jak čtu tady to fórum jak má funny jeho fanku kterou obdivuju a respekt pro něj a hodně štěstí při stavbě přeji
BMW 318i do feldy pick-up
-
papeza
BMW 318i do feldy pick-up
zdravím ,
kamarád prodává nabourané bmw 318i to straší s kulatejma světlama v předu a nechá ho za 4tis pro mě a dneska mě u píva napadlo (jak čtu tady to fórum jak má funny jeho fanku kterou obdivuju a respekt pro něj a hodně štěstí při stavbě přeji
) že bych koupil od kamaráda to bmw a od dalšího známého pick-upa asi za 15tis ale motor má 300tis a dal bych do něj agregát z bmw a měl takové driftovací vozítko nebylo by to pěkné je to reálné ?
- madmaik
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: BMW 318i do feldy pick-up
chce to ale ï rovnou nahon na prdel
neni nahodou ta 318ka velkej motor?
Škoda Felicia SportLine 1,6mpi rv. 6/2000 a Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995 no.2
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
bylo Skoda Felicia combi 1,6mpi Laurin a Klement 1995
este bych si pral nejakyho peknyho pickupa
http://feliciaklub.cz/forum_new/viewtop ... =16&t=8259
http://madmaik.rajce.idnes.cz/
-
Joye - FK
podla mna sa to nejak bude dat ale urcite tam bude milion uprav
a musis sa v tom troska viacej vyznat
- Tomas6
- Kontaktovat uživatele:
Já nevím co všichni máte s těma motorama.Ten kdo to nikdy nedělal si asi ani nedokáže představit co je to za pakárna.Jednou jedinkrát jsem dával turbomotor do ducata místo atmosféry.Komplet motor s hadicema,držákama,kabeláží atd...Nic zásadního nechybělo až na pár držáčků a podobných volovin a tu jeb*čku s tím si nedokážete ani představit.Už bych do toho nikdy nešel a když si představím že bych do feldy měl dávat něco co tam nikdy nebylo a bez velkých úprav ani nebude tak mi vstávají vlasy na hlavě a přemýšlím na provazem.Se podívej ke Škurymu do profilu na Funku.A ten to měl relativně nachystané...
-
kejzi1
- Kontaktovat uživatele:
No z BMW by to byl asi dost velkej problém
- hromyblesky
- Bydliště: Region razovitý ,tam někdo primo uprostřed mesta Ostravy,bo je to tu fajne cyp.
- Kontaktovat uživatele:
jediny normalni zpusob by byl z BMW urezat podlahu s podvozkem a motorem,to si polozit bokem a zbytekk dat do smelcu,to same udelat s feldou,ale do smelcu hodit podlahu a posadit feldu na spodek z BMW,timhle bych zacal,jnak nevim jak bycs delal zadni napravu,tunel na prevodovku,a kardan ,a tisice dalsich uprav,to radsi jezdi s tim BMW,musel by si byt hoooooooodne sikovny abys to zmaknul,a taky to vyjde na sileny prachy,aby to nejak vypadalo,a dalsi vec je absolutni nelegalnost
synku lampy tu pálí,,,, neony blikaj na cestu...
FAKJU BIČ
FAKJU BIČ
za vsim hledej pravidlo 7 a 15VAUXHALL píše:Me by zajimalo kde bys to chtel jeste snizovat,kdyz motor je 12cm nad zemi
- Skury
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
V podstatě udělat tohle...
Podvozek Terrano, kastle felda...

Taky jsem o tom uvažoval, měl jsem k dispozici kastle funky a celýho nissana 200sx a sierru. Ale nakonec jsem se na to vykašlal. Přesně z toho důvodu, jak popisuje Hromy. Moc peněz, nedostatek vybavení, prostorů a času. Nápad hezkej, ale za normálních podmínek nerealizovatelný...

Taky jsem o tom uvažoval, měl jsem k dispozici kastle funky a celýho nissana 200sx a sierru. Ale nakonec jsem se na to vykašlal. Přesně z toho důvodu, jak popisuje Hromy. Moc peněz, nedostatek vybavení, prostorů a času. Nápad hezkej, ale za normálních podmínek nerealizovatelný...
Be in, be pirate. Pirates.cz + Škoda Felicia Fun 1̶.̶8̶T̶ - bude update
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
ProjektySNADNO.cz - zpracování projektových dokumentací na rodinné a bytové domy, interiérový design, specializace na nestandardní řešení.
-
Michal71717 - FK
motor dostaneš do předu/ přední náhon ale náhon na zadek je podle mě nereálný pokud nehodláš nad tím strávit polovinu života
- janny
- Kontaktovat uživatele:
Nelze, Felda ma motor napříč, kdežto BMW podélně a k tomu pohon na zadek
-
Návštěvník
To muselo být hodně piv, když jsi vymyslel tohlepapeza píše:zdravím ,
kamarád prodává nabourané bmw 318i to straší s kulatejma světlama v předu a nechá ho za 4tis pro mě a dneska mě u píva napadlo (jak čtu tady to fórum jak má funny jeho fanku kterou obdivuju a respekt pro něj a hodně štěstí při stavbě přeji) že bych koupil od kamaráda to bmw a od dalšího známého pick-upa asi za 15tis ale motor má 300tis a dal bych do něj agregát z bmw a měl takové driftovací vozítko nebylo by to pěkné je to reálné ?
-
palach - FK
kup si za 19t 325í bez tp a máš driftovací vozítko bez nutností něco upravovat.
- URNA
- Kontaktovat uživatele:
¨:Neřekl bych polovinu života ale hrozně velký množstvý peněz!Michal71717 píše:motor dostaneš do předu/ přední náhon ale náhon na zadek je podle mě nereálný pokud nehodláš nad tím strávit polovinu života
Felda 1.3 a hlavně jí dej napííít!!!! 1náááááááááá 2náááááááááááááá 3 náááááááááááááááááááááááááá
.........
.........
- stef99
- Kontaktovat uživatele:
to je felda SNB ne?Škury píše:V podstatě udělat tohle...
Prodej novych a referencnich vozu Skoda se slevou, vice SZ
- Ponman
- Kontaktovat uživatele:
Jo,to je pred tim nez to sniiizil 
Felda,to je auto!!!! Aspoň víš,že jedeš!!!