Jak uz sem nedavno psal okrajove v jednom tematu, mam problem s vybijejici se baterkou, ale cekal sem ze to v autorizovanym servisu vyresi - bohuzel. Proto pisu i sem a zde je muj problem:
Uz 3x se mi stalo, ze jsem prisel k autu a nenastartoval - byla vybita baterka. Vzdy se to stalo v intervalu okolo 2-3 tydnu. Mam Feldu 1.3 LXI rv.1997, takze nemam alarm ani jinou elektroniku ktera by vybijela baterku, ani radio ne, to se vyndava cele, ne jenom panel. V servisu sem auto pro jistotu nechal auto 2 tejdny s nadeji, ze neco najdou, ale dnes volali, ze merili kazdy den a odbery jsou vsechny v poradku a baterka funguje jak ma.
Jediny co mi v servisu rekli, ze by to mohlo byt vadnou diodou v alternatoru, ale je to pouze domnenka a nezarucujou ze to pomuze. Prece jenom se mi nechce vyhodit 2500 za repasy a bez vysledku.
Ja mam sam podezreni ze nekam do eletroniky v prostoru motoru zateka, protoze kdyz se to stalo naposled, bylo po prudkym slejvaku a kontakty baterky byly obaleny takovym bilim povlakem. Ale netusim kam by se mohla voda dostat a jak.
Prosim zdejsi znalce o nejaky tip co by to mohlo zpusobovat, sam si nevim rady
Diky