viac oleja ako ma byt
-
smazany clen - FK
viac oleja ako ma byt
dnes som menil olej len som ho tam vlial viac ako je treba.je nad rysku.bude to niecomu vadit?presiel som na tom 50 km a teplota v pohode.
-
smazany clen
Re: viac oleja ako ma byt
No v první řadě mel bys to met na horni risce a ne nad ni.A v druhé řadě kolik milimetru nad horní riskou tam mas oleje?Kolik si toho tam nalil litrů?
-
smazany clen - FK
5 L NO A JE TO DOST NAD RYSKU. ASI TO VYPUSTIM.idem sa este pozriet kolko mi to ukazuje teraz ked je dlhsie odstavene.PINY píše:No v první řadě mel bys to met na horni risce a ne nad ni.A v druhé řadě kolik milimetru nad horní riskou tam mas oleje?Kolik si toho tam nalil litrů?
-
smazany clen - FK
no ako je tá gravyrovana ryska tak nad nu asi 1 cm
aj som tusil že tam toho bude vela.comu to vadi ked je ho tam viac?
-
smazany clen - FK
Motor dostavá hafo zabrat sou tam velky rázy.Skoušels stím jet tak 130km.Motor bude udušenej.Radsi to odpust trochu.To není takovej problem.
-
smazany clen - FK
ok .a kolko je vlastne pisane v tech.kolko litrov sa ma liat?ono to vychadza teda na 4 L zrejme.inac skusal som ist rychlejsie a teraz ked to pises tak sa mi to aj potvrdilo.isiel som asi 110 a chcel som trochu viac no zdalo sa mi to dake ine ako keby nieco brzdilo.zajtra odlejem.dik
-
smazany clen - FK
Jasny nemaš zač.Odli trochu a budeš litat jak za mlada.Ja davam asi 4,5l
-
smazany clen - FK
Já jsem nechával vykapat všechen olej přes noc a tak jsem tam pak nalil v pohodě celých 5l. Nejdřív teda tak 4,5l, pak jsem to protočil pořádně, a jak nasál filtr, tak se tam pak vešlo zbylého půl litru tak akorát pod horní rysku.
-
d.j.vlasta - FK
Už jsem zažil jak z přeplněného motoru olejem pak díky velkým tlakům vystřílely gufera na klice.