Tažné - Montáž a registrace

karoserie, narazniky, skla atd.
HeavySmoker
Kontaktovat uživatele:

Tažné - Montáž a registrace

Příspěvek od HeavySmoker »

Zdravim, chci se zeptat ohledně tažnýho zařízení. Koupil sem si nové TZ, to mi přišlo, mam k tomu i fakturu a typovej list, a tady na fóru sem se dočetl, že když si to namontuju sám, zaběhnu na STK kde mi to zkontrolují, potr¨vrdí typovej list a můžu to zajít přihlásit. Ale mě s tim už na dvou STK vyhodili, že si mám sehnat razítko o montáži. Ve škodovce mě taky vyhodili že se pod to nepodepíšou, i když sem jim řekl aby to zkontrolovali a že jim zaplatim sazbu za montáž TZ. Poradí mi někdo jak mám postupovat? Jsem z prahy a tažný sem koupil u firmy prof svar.

Díky moc
103457
Kontaktovat uživatele:

Re: Tažné - Montáž a registrace

Příspěvek od 103457 »

To je nějaká blbost, normálně si namontuješ sám a STK zkontroluje, funkčnost a správnost namontování + zda doklady souhlasí s TZ. Vystaví protokol, kterej pochopitelně zaplatíš a s protokolem ti za 50,-Kč na magistrátu TZ zapíšou do TP.
Tak zavolej na nějakou jinou STK nebo se zeptej rovnou na magistrátu, kam si máš jít TZ nechat zkontrolovat.
HeavySmoker
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od HeavySmoker »

díky za radu. už se podařilo. ¨na treti stk v pohode. ale v radotine a motole nic...díky za radu
Yetti98
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yetti98 »

:? :? VRadotíně a Motole jsou h jzli,radši jedím do roztok u Prahy;sice je kousek z ruky ale slušný zacházení a výborný jednání(zkrátka náš zákazník náš pán) 8-) 8-)
Vlada320
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vlada320 »

cože já byl v pondělí na STK Motol na plzeňký a měl sjem tažný namontovaný na autě,dal jsem jim velkkejch techničáka typovej list a že to potřebuju skontrolovat aby mi dali protokol o správnym zapojení a montáži.zaplatil jsem 250kč skoukli to a jel jem rovnou na magistrát to nechat zapsat do techničáku za poplatek 50kč.to vše mi trvalo asi 2hodiny a absolutně bezproblémů :? :geek:
Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
Peters56
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peters56 »

Zápis tažného zařízení

Žádost o provedení změn údajů v registru silničních vozidel musí obsahovat:

-vyplněná žádost o zápis změn v registru silničních vozidel,
-technický průkaz silničního motorového vozidla a přípojného vozidla,
-osvědčení o registraci vozidla (malý TP),
-souhlas vlastníka silničního vozidla (v případě leasingu plná moc od leas.spol.),
-správní poplatek 50,- Kč,
-doklad - typový list od tažného zařízení + potvrzení o odborné montáži, popř. evidenční kontrola na žádost zákazníka, kde bude provedena kontrola montáže tažného zařízení.

Při jednání je nutno předložit:

-občanský průkaz,
-doklad o povolení k pobytu nebo udělení azylu, není-li vlastník, popř. provozovatel státním občanem České republiky

V případě jednání za firmu:

-v případě, že žadatelem je fyzická osoba – živnostenský list,
-v případě, že žadatelem je právnická osoba – výpis obchodního rejstříku,

Veškeré doklady se předkládají v originále, popř. v ověřených kopiích, vždy jedná osoba oprávněná nebo osoba s plnou mocí.
Byla - Škoda felicia combi 1.6 GLX, zelená smaragdová metalíza r.v. 1997
Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56
Obrázek
Odpovědět