Zdravim, chci se zeptat ohledně tažnýho zařízení. Koupil sem si nové TZ, to mi přišlo, mam k tomu i fakturu a typovej list, a tady na fóru sem se dočetl, že když si to namontuju sám, zaběhnu na STK kde mi to zkontrolují, potr¨vrdí typovej list a můžu to zajít přihlásit. Ale mě s tim už na dvou STK vyhodili, že si mám sehnat razítko o montáži. Ve škodovce mě taky vyhodili že se pod to nepodepíšou, i když sem jim řekl aby to zkontrolovali a že jim zaplatim sazbu za montáž TZ. Poradí mi někdo jak mám postupovat? Jsem z prahy a tažný sem koupil u firmy prof svar.
Díky moc
Tažné - Montáž a registrace
- HeavySmoker
- Kontaktovat uživatele:
- 103457
- _________________

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tažné - Montáž a registrace
To je nějaká blbost, normálně si namontuješ sám a STK zkontroluje, funkčnost a správnost namontování + zda doklady souhlasí s TZ. Vystaví protokol, kterej pochopitelně zaplatíš a s protokolem ti za 50,-Kč na magistrátu TZ zapíšou do TP.
Tak zavolej na nějakou jinou STK nebo se zeptej rovnou na magistrátu, kam si máš jít TZ nechat zkontrolovat.
Tak zavolej na nějakou jinou STK nebo se zeptej rovnou na magistrátu, kam si máš jít TZ nechat zkontrolovat.
- HeavySmoker
- Kontaktovat uživatele:
díky za radu. už se podařilo. ¨na treti stk v pohode. ale v radotine a motole nic...díky za radu
- Yetti98
- Kontaktovat uživatele:
- Vlada320
- Kontaktovat uživatele:
cože já byl v pondělí na STK Motol na plzeňký a měl sjem tažný namontovaný na autě,dal jsem jim velkkejch techničáka typovej list a že to potřebuju skontrolovat aby mi dali protokol o správnym zapojení a montáži.zaplatil jsem 250kč skoukli to a jel jem rovnou na magistrát to nechat zapsat do techničáku za poplatek 50kč.to vše mi trvalo asi 2hodiny a absolutně bezproblémů

Škoda Felicia Kombi 1.3 mpi Lpg 390 000 km, STK za námi a pořád slouží věrně dál, těch 500 tisíc km s ní prostě dám :-)
- Peters56
- Kontaktovat uživatele:
Zápis tažného zařízení
Žádost o provedení změn údajů v registru silničních vozidel musí obsahovat:
-vyplněná žádost o zápis změn v registru silničních vozidel,
-technický průkaz silničního motorového vozidla a přípojného vozidla,
-osvědčení o registraci vozidla (malý TP),
-souhlas vlastníka silničního vozidla (v případě leasingu plná moc od leas.spol.),
-správní poplatek 50,- Kč,
-doklad - typový list od tažného zařízení + potvrzení o odborné montáži, popř. evidenční kontrola na žádost zákazníka, kde bude provedena kontrola montáže tažného zařízení.
Při jednání je nutno předložit:
-občanský průkaz,
-doklad o povolení k pobytu nebo udělení azylu, není-li vlastník, popř. provozovatel státním občanem České republiky
V případě jednání za firmu:
-v případě, že žadatelem je fyzická osoba – živnostenský list,
-v případě, že žadatelem je právnická osoba – výpis obchodního rejstříku,
Veškeré doklady se předkládají v originále, popř. v ověřených kopiích, vždy jedná osoba oprávněná nebo osoba s plnou mocí.
Žádost o provedení změn údajů v registru silničních vozidel musí obsahovat:
-vyplněná žádost o zápis změn v registru silničních vozidel,
-technický průkaz silničního motorového vozidla a přípojného vozidla,
-osvědčení o registraci vozidla (malý TP),
-souhlas vlastníka silničního vozidla (v případě leasingu plná moc od leas.spol.),
-správní poplatek 50,- Kč,
-doklad - typový list od tažného zařízení + potvrzení o odborné montáži, popř. evidenční kontrola na žádost zákazníka, kde bude provedena kontrola montáže tažného zařízení.
Při jednání je nutno předložit:
-občanský průkaz,
-doklad o povolení k pobytu nebo udělení azylu, není-li vlastník, popř. provozovatel státním občanem České republiky
V případě jednání za firmu:
-v případě, že žadatelem je fyzická osoba – živnostenský list,
-v případě, že žadatelem je právnická osoba – výpis obchodního rejstříku,
Veškeré doklady se předkládají v originále, popř. v ověřených kopiích, vždy jedná osoba oprávněná nebo osoba s plnou mocí.
Byla - Škoda felicia combi 1.6 GLX, zelená smaragdová metalíza r.v. 1997
Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56

Je - Ford Focus combi 1.6 16V, aquamarine r.v. 2000 Galerie
Co neubrzdíš to neukecáš ICQ 321190904 SKYPE, MSN = Peters56