JP výfuky
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
JP výfuky
Zdravím,
opravdu jsem se snažil číst všechna témata, takže doufám, že se nebudu ptát na věci, které tu už jsou napsané. Je vás hodně, co máte zadní část výfuku Soietu a střední JP, chtěl jsem se ale zeptat, jestli někdo nemá zkušenost i se zadním částí JP? Je vůbec atestovaná?
Asi dopadnu stejně jako většina z vás, jde mi o to, že JP dělá hezkou jednokulatou koncovku přímo na Feldu, která tam perfektně sedí, ale Soieta má pouze dvojitou nebo plochou.
A ještě prosba - jsem totální antitalent na výměnu čehokoliv , když bych si pořídil ten výfuk, není někdo ochoten z okolí Mladé Boleslavi (kde jsem přes týden) nebo Čáslavi (kde jsem o víkendu), kdo by mi to vyměnil? Nechci to zadarmo, ale doufám, že by to nestálo víc, než v servisu
Předem díky za odpovědi.
opravdu jsem se snažil číst všechna témata, takže doufám, že se nebudu ptát na věci, které tu už jsou napsané. Je vás hodně, co máte zadní část výfuku Soietu a střední JP, chtěl jsem se ale zeptat, jestli někdo nemá zkušenost i se zadním částí JP? Je vůbec atestovaná?
Asi dopadnu stejně jako většina z vás, jde mi o to, že JP dělá hezkou jednokulatou koncovku přímo na Feldu, která tam perfektně sedí, ale Soieta má pouze dvojitou nebo plochou.
A ještě prosba - jsem totální antitalent na výměnu čehokoliv , když bych si pořídil ten výfuk, není někdo ochoten z okolí Mladé Boleslavi (kde jsem přes týden) nebo Čáslavi (kde jsem o víkendu), kdo by mi to vyměnil? Nechci to zadarmo, ale doufám, že by to nestálo víc, než v servisu
Předem díky za odpovědi.
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Re: JP výfuky
No, tak si odpovím sám
Výfuky JP bohužel atest nemají, tak si nechám udělat koncovku 1x90 od Soiety. Jen škoda, že teď budou mít 14 dní dovolenou, tak musím čekat až do srpna 
- Luka$
- __________________

- Kontaktovat uživatele:
Ctu to az ted a JP vyfuky muzu doporucit jsou tu z HK.
Dokonce jsem nasel svoji feldu v jejich galerii

Luka$
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
administrátor
http://www.feliciaklub.cz
Ty znáš mé cesty a silnice a víš, že mnoho lidí jezdí nerozumně a lehkomyslně. Dej, ať mezi ně nepatřím, ale ať jsem ke každému zdvořilý a laskavý. Dej, ať se nestanu vrahem, a pomáhej mi, abych se vrátil zdráv a beze škody pro druhé i pro mne.
[quote="Luka$"]Ctu to az ted a JP vyfuky muzu doporucit jsou tu z HK.
*** Jsou "hlučnější" než SOIETA?
*** Jsou "hlučnější" než SOIETA?
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
-
Návštěvník
To ti nereknu. ja ten zvuk mel rad. libil se mi.Dejwis píše:*** Jsou "hlučnější" než SOIETA?
Luka$
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Konc. tlumic JP
Cus, mate nekdo zkusenosti s koncovym tlumicem od JP?? Chci dat nejaky vyfuk, tak se rozhoduju mezi JP a Soietou 
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
VW Passat Variant B8 2.0TDI Dynaudio
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
Re: Konc. tlumic JP
Hledal sem a nenasel
Stejne to asi vyhraje Soieta (prave kvuli tomu atestu
)
VW Golf IV 1.9TDI PD ARL 192PS 401Nm powered by TDIfun, EGR-off, TT puky, Strongflex dogboneVici píše:...ARL je král mezi TDI na platformě G4...
- Michelin1
- Kontaktovat uživatele:
Na atest bych nekoukal...
Fela 1.3 race car, TDi power
http://picasaweb.google.com/info.michelin
http://picasaweb.google.com/info.michelin
- 00Inferno00
- Kontaktovat uživatele:
No jo, ale taky netusim jaky ma ten JP zvuk 
- GeorgeWWW
- Kontaktovat uživatele:
Taky můžu doporučit tuhle kombinaci. Navíc, když jedu někam dál, tak mezi 2000 a 3000 otáčkama to od série není zase o tolik hlasitější, takže Ti pak nebude hučet v hlavě 
-
Dandula007 - FK
Já si za cca. 14 dní nechám nasadit od JP střed a i JP tlumič. Líbí se mi ta jedna oválná, na netu má na ukázku průměr 80mm, ale zkusím se zeptat na větší průměr, třeba i 100mm. Katalyzátor tam nechám, chtěl jsem ho dát pryč, ale i p. Janda od Cimbu to nedoporučuje.
-
Moltician - FK
Re: JP help...
Zvuk prej podobný jako Laityng, ptal jsem se, když jsem kupoval střed od JP. Cena cca 3000kč, ale zavolej na mobil, jinak to nezjistíš. Nemá to homologaci...
!!! Rozprodej dílů z Feldy !!!
- xmorfeuz
- Kontaktovat uživatele:
na JP se vykasli...
pockej do vanoc a potom zajed do Babic....mozna bude zase akce-sleva, a kdyz Soietu vezmes bez dokladu usetris dalsi kacky
pockej do vanoc a potom zajed do Babic....mozna bude zase akce-sleva, a kdyz Soietu vezmes bez dokladu usetris dalsi kacky
-
drv.Astor - FK
Cena je 2500... JP vypada lip nez soieta, proto jsem taky zvolil JP. Zvuk zkusim nahrat...ale musim si vzpomenout...
- jirkaf
- Kontaktovat uživatele:
1) Střed od JP (průchozí) stojí cca 500,- je to ale super kvalita ... jezdil jsem snim minimálně půl roku a pořád vypada jako novej, má nějakou dobrou povrchovou úpravu.
2) Koncovej díl od JP ... záleží jakej pořídíš ... já si nechal na jejich konec navařit jen trubku ... nic okrasnýho a za to chtěji 2000,- zvuk pokud máš střed sériovej je přijemnej trochu hlubší ... a nic hlučnýho a dá se stim normálně bez bolení hlavy jezdit i na dálnici. Ale pokud dáš průchozí střed od JP a i ten jejich konec je ostuda s tim jezdit duní to jak nějakej velkoobjemovej BMW
a je to hóóóódně hlučný i na volnoběžný otáčky.
2) Koncovej díl od JP ... záleží jakej pořídíš ... já si nechal na jejich konec navařit jen trubku ... nic okrasnýho a za to chtěji 2000,- zvuk pokud máš střed sériovej je přijemnej trochu hlubší ... a nic hlučnýho a dá se stim normálně bez bolení hlavy jezdit i na dálnici. Ale pokud dáš průchozí střed od JP a i ten jejich konec je ostuda s tim jezdit duní to jak nějakej velkoobjemovej BMW
VW Passat 1.9 TDi, VW Passat 1.6, Suzuki RM-Z 450, Jawa Pionýr, Jawa Mustang
-
drv.Astor - FK
zvuk: kat + seriovy stred + tlumic JP http://www.youtube.com/watch?v=u4O0zE11NZ0
zvuk: kat + pruchozi stred JP + tlumic JP http://www.youtube.com/watch?v=9xtINzZoo0Q
Pokud je stred seriovy + koncak JP je zvuk decentni, pekne to brumla, bez problemu i na delsi cesty, v aute to neni v podstate poznat. Pokud je stred pruchozi + koncak JP, zvuk je hlubsi, motor jde ochotneji do vyssich otacek, na delsi streku je to ale na bednu, zvuk dost pronika do kabiny. Pri trase kolem 100km me to zacalo jit na nervy...pujde tam zpet seriovy stred (respektive svody z fava a stred z fava). Pro seriovy kocak bych se pouziti pruchoziho stredu nebal, zvuk bude hlubsi a zaroven jeste tichy. Nejlevnejsi tuning vyfuku pro 1.3 je pruchozi stred JP a seriovy tlumic z 1.9D...
zvuk: kat + pruchozi stred JP + tlumic JP http://www.youtube.com/watch?v=9xtINzZoo0Q
Pokud je stred seriovy + koncak JP je zvuk decentni, pekne to brumla, bez problemu i na delsi cesty, v aute to neni v podstate poznat. Pokud je stred pruchozi + koncak JP, zvuk je hlubsi, motor jde ochotneji do vyssich otacek, na delsi streku je to ale na bednu, zvuk dost pronika do kabiny. Pri trase kolem 100km me to zacalo jit na nervy...pujde tam zpet seriovy stred (respektive svody z fava a stred z fava). Pro seriovy kocak bych se pouziti pruchoziho stredu nebal, zvuk bude hlubsi a zaroven jeste tichy. Nejlevnejsi tuning vyfuku pro 1.3 je pruchozi stred JP a seriovy tlumic z 1.9D...
-
Niko
A jaký bude mít zvuk 1.3BMM zadní díl soieta,střed od JP (trubka bez tlumiče) a první díl favorit????
Jenom jsem se chtěl zeptat ten katík utlumí hodně???
- Mildacaso
- Kontaktovat uživatele:
mam dlouhy svod z fava, bez katu a bez stredu, a zvuk je decentni, kdo nejezdi ve felde tak to ani nepozna, ve vyssich otackach to ma prijemnejsi raz a nabere trosku na hlucnosti ale , je to decentni
-
Niko
No já jsem měl donedávna klasiku první díl felis +kat,střední díl 1.9D a zadní soietu zvuk jak pomalu origoš felda spotřeba 5.8l teďka první díl favo dlouhý svod bez katu,střed 1.9D a zadní soieta zvuk trochu lepší odezva na plyn žádná sláva .Spotřeba 6.7l a nedá se srazit dolůMildacaso píše:mam dlouhy svod z fava, bez katu a bez stredu, a zvuk je decentni, kdo nejezdi ve felde tak to ani nepozna, ve vyssich otackach to ma prijemnejsi raz a nabere trosku na hlucnosti ale , je to decentni